2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnş artık bol bol emer kızın. Evet emdikçe artacak zaten bunun yanında sen de bol bol su iç. Sağına çıkan sütle bebeğin içtiği süt miktarı aynı değil canım. Bnde uzun süre mene reddi yaşadım yeni yeni dönüyoruz normale. Emmediği zaman sağıyordum sütümü hem göğsüm şişip bn rahatsız oluyordum hem süt üretimi azalmasın diye sağıyordum. Bnm pompa Manuel sağdığımda halde daha olduğu belli oluyordu bitmiş gibi sönük sönük olmuyordu göğsüm. Çook olmasa da 20 30 cc falan olur herhalde kalanda. Yani sağmak ve bebeğin emmesi aynı olmuyor onu kafana takma. Bide kendini inandır telkin et sütüm var bol daha da artacak gibi psikolojik olarak kendini rahatlat. Yok sütüm yetmiyor dedikçe stres olursun bu daha zarar. Ve bebekler biz annelerin tüm duygularını hissediyor. Çok zor bişey meme reddi şükür ki dönmüşsünüz. İnş meme emicem diye coşan bi kuzun olur.

Arkadaşlar merhaba :)
Kısmetse eylül 2018 annesi olacağım. Bir oğlum olucak, şimdi hazır indirim de varken alışveriş yapıcam biraz body falan. Tahmini doğumu 17 eylül, bebeklerinize neler giydirdiniz doğduğu ilk ay? Sıcak oluyor eylülde havalar. Ne alacağımı bilemedim. Sizden yardım istemeye geldim bana kıyafet tiyoları verir misiniz çok mutlu olurum :)

Ya benim şaşkın miniğim oyuncağı tutmak için gitmeye çalışırken geri geri gidiyor uzaklaşıyor. En sonunda da sinirleniyor bağırıyor
Emeklemeler yakın artık sanırım. Bnm kızımda 2 3 gündür geri geri gidiyor yavaştan. Artık 2 dk bile yanlız bırakamayız lavabo için bile. Koydum yere battaniyenin üstüne lavabodan geldiğimde battaniyenin dışına çıkmış az daha gitse koltuğun altında falan bulacakmışım herhalde

Cnm sut artiminda dusunmemek rahat olmak cok etkiliyor benimde sutum azdi iki bucuk ay igrastim haplarida kullandm ama olmadi diyete basladm ona kafa yormaya baslayinca sutu unuttum kabullenmistimde artmiycagini derkn artti sutum simdi mama kullanmiyiruz ek gida meme seklinde ilerliyoruz cogunluk meme tabi beynini bosaltmayi baska seylerle ilgilnmeyi dnee cnm

canm uyku durumu hergn mu boyle yoksa arada mi bizde arada uyku oldugu halde israrla uyumuyo ve huzrszlanp agliyo allahtn hergn yapmiyo

Her gün değil allahtan canım. Yaklaşık 2 haftadır böyle. Bir gün felaket bişey oluyo ertesi gün, bugün sen dinlen anne der gibi gayet iyi. Ondan sonraki gün yine aynı canı sağolsun, böyle böyle geçiyo günler

Ayy işe başlayacak olduğunuz için düşünüyosunız tabi ): ben yasal iznimi kullanamadan bebeğim daha 3 ayını doldurmamışken başladım ): Allah kolaylık versin inşallah ikiniz için de kolay geçer süreç

Ben de yeri daraltir mi acaba diye dusunup sormustum.mindersiz aldik hala gelmedi gelsin bi bakayim oturunca nasil olacak :) Tesekkurler paylasimin icin canim

Benimde sütüm çok az canım. Allah razı olsun buradan bir arkadaş bira mayası tableti gönderdi onunla yavaş yavaş artıyor sütüm. Alıştırma bardağı bebedor kullanıyoruz ama çok zor alıştı. Emmeyince gelmiyor ya o yüzden krize girdi ilk gün. Bardağa tepki göstermesin diye çok ağlayınca bırakıp kaşıkla devam ettik çıngıraklarla falan oyalayarak. O da olmazsa çay bardağıyla içirmeye çalıştık. Biberonu falan gözünün önünden kaldırdım. İnatlaşa inatlaşa 3. Gün kendi tutarak yemeğe başladı alıştırma bardağından. Havuç püresini de havucu haşladım. O şekilde verdim. Hala tadımlık veriyorum. Benim oğlum hala beni emmeye başlamadı bizde onun için savaş veriyoruz. Umarım başarırız :) ek gıdaya biz elma, armut püresi ile başlamıştık. Sebzeye geçerken de zorlanmadık. Kaşık maması hipp demişsin canım hippte nişasta var. Şekerli olduğu için diğer ek gıdaları reddediyor olabilir

Sabrına ve azmine hayranım canim masallah. Çok yakında isteğine ulaşacaksın insallah. Ben birşey merak ettim emziksiz nasıl uyutuyorsun anlatır misin canim
Valla çok zor oluyor canım ya. Sevdiği bir uyku müziği var onu açıyorum. Kucağımda oturur pozisyonda uyumayı seviyor ilk onu deniyoruz. Olmadı ayakta. O da olmazsa son çare kanguruda uyutuyorum. Ama genelde kucağımda oturur pozisyonda olunca saçını falan okşuyorum sakinleşiyor öyle kolay uyuyor. Odayı da karanlık yapıyorum gece lambasını az açıyorum böyle böyle uyuyor ama sabır istiyor gerçekten bazen bunalıyorum.

Evet canım zaten başlangıç için zor olur bebeğe sindirim açısından , ek gıda durumunda doktor tavsiyesi ne olacak bakalım başlangıç için liste verir diye düşünüyorum .ben ise başlayacağım bakalım kv uyar inşallah .

Amin inşallah şimdiden çok koruyun nasıl ayrilcam bilmiyorum senin çok erken olmuş çok üzüldüm . Ama buudukce ayrılması dahac zor oluyor onu anladım. Umarım güzel bir şekilde atlatiriz.

Hayirli olsun.benimki 27 eylul dogumlu..ben hep uzun kollu camasir,patikli alt,ustlerine de yine uzun kollu alt/ust veya tulum giydirdim ve corap.

Oo cok erken baslamissin,nasil gidiyor hem is hem bebek hem ev:) ben de haftaya basliyorum..nasil zor geliyor anlatamam..ama mecbur alisacag bir sure sonra..

İnşallah canım hala beni emmiyor ama olsun zamanla olacak inanıyorum ben :)
Bce de inanmak basarmanin yarisi derler ya,basaracaksin sen eminim
Sen ufak ufak ek gidaya baslamistin dimi? Ben de hafiften tattirmaya basladim..yogurt,elma,wrmut suyu,havuc/patates pure tatti az az,3 gun 3 gun..baska neler verdin?dr sebzeyle devam et dedi..bnde bbilemedim neyi tattirsam

Allah yardımcın olsun canim. İnsallah çok çabuk alışır. Değişik alternatif yöntemlerinin olması çok güzel canim. Çok takdir ediyorum seni

Bende inanıyorum canım inşallah başarıcaz :) Sebze olarak havuç patates sonra bal kabağıyla devam ettim canım. Sonra yer elması ve semiz otu verdim doktor tavsiyesi ile. tadımlık bunlar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…