- 27 Aralık 2016
- 34
- 33
- 3
- 42
- Konu Sahibi angel5angel
-
Şimdi yoldayım gidiyorumcanım sen bilirsin ama sağlık ocağıyla iş olmaz orasıda bizim burası gibi belliki bir özel hastaneye git bugün hem kan aldır hem bir baksın doktor istersen yani takvimin doğruysa kesen görünür diye düşünüyorum
ahhh ben o kadar ihmal ediyorum ki kendimi bende hipertiroid vardı dr ilaç vermedi ama devit3 vermişti kullan demişti şimdi 5 şişe evde öyle duruyor az kullandım onlara devam etsem olur mu acaba şimdi kullansam zarar verir mı bilemedimCnm ben 2 temmuzda küraj olmuştum ondan sonra bir sürü test yaptırdım dvitamini 15 ti benmde devit3 damla verdi doktorum günde 9 damla kullandım hamile kalana kadar kullan demişti yaklaşık 2 hafta önce baktırdım 78 olmuş bırakmtım
canım çıkmadımı kan sonucun?Kasıklarda ağrı bende de var.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahŞimdi yoldayım gidiyorum
Cnm belki zararlıdır doktorum özellikle uyardı hamileliğini öğrendiğin an bırak diye bence doktoruna danışahhh ben o kadar ihmal ediyorum ki kendimi bende hipertiroid vardı dr ilaç vermedi ama devit3 vermişti kullan demişti şimdi 5 şişe evde öyle duruyor az kullandım onlara devam etsem olur mu acaba şimdi kullansam zarar verir mı bilemedim
sonucun çok güzel canım hayırlı olsun inşallah ne zaman gidiceksin doktoraKizlar sonucumu bugun aldim 3311
Hayırlı olsun cnm çok güzel değerinKizlar sonucumu bugun aldim 3311
1500 lü değerlerden sonra gözükürmüş kese benim de 2700 lerdeydi , o yüzden gözüktü sanırım. Minik tabi.Sanırın karından gözükmeyeceği için, alttan baktıcanımm çokmu minik kese birde alttanmı baktı karındanmı??
Maşallah cnm çok iyiymiş erken döllenme galiba takvimimiz aynı görünüo normalde bn yarın tekrar kan vercm 2400 üstü bkliorum inş öyle olur@hs35carsamba verdim canim
Hayırlısı olsun inş hakkınızda kesenin şekilsz olması kötü birşeymiKizlar doktor düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi persembe gel yine bakalım dedi. Keseyi karnımdan gordu. Sekilsiz biçimsiz kese dedi. Hayırlısı ne ise o olsun insallah
Evet cnm o yüzden demiştir düşebilir die hsyırlısıHayırlısı olsun inş hakkınızda kesenin şekilsz olması kötü birşeymi
Canım inşallah sıkıntı olmaz içini ferah tut7.99mm yazıyor
dr kese boyunun daha mi fazla olması lazım dedi. ben oğlumda 11 ocakta gitmiştim 13.3 mm di 5 şubatta da kalp atışı duyulmuş 23.0mm oğlumda sat 30 kasımdı bu sefer 29 kasım sat7.99mm yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?