- 9 Temmuz 2008
- 1.862
- 2.532
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.441
Gittik canım önce temizledi sonra senin dedıgın kremle pansuman yaptılar çok sağol ama ne biçim yanıksa hala ağrıyorgöster cnm şehirdışında bir şey olursa ağrı sızı v.b. daha çok sıkıntı yaşarsın
şanslıymışsın bana kilolusun bebek net görünmüyo deyip çekim filan vermedi
Mesela artık ofisteki koku rahatsız etmiyor ama açık hava de gelen sigara kokusundan başıma ağrı giriyor hesapladım 40 iş günüm kaldıBen ucuncu kattayım kapıda sigara içenlerin kokusu yanımda içiliyor gibi geliyor. Doktor bebek etkılenmez diyorsa neyseki bununla avunuruz canım ama seninde bi sekilde strese sokuyorlar ben bile gerildim suan yaptıkları resmen bencillik
Ban önemsememiştim ala çık derin yanmış şimdi pansumanla duruyor sağol Can'ım Allah Beterinden saklasınCanım gecmıs olsun okadar kötü mü
Bildiğin marka Alman'ı öneririm canım çivilden alıcaksan kesinlikle kiti kate ve organik serisi tavsiye ederim Zaman diğer ürünlerine kayışla fiyatları yüksek ama kumaş harika birde Boyner'de baby corner aldım yumuşacık ve koyu renk çık tercih etme onlarda kimyasal daha fazlaKızlar n11 den bebek kıyafetleri için alısveriş yapan varmı? Bir de internetten alısveriş yaparken üründe aranan özel özelliklrr varmı? Ben sadece %100 pamuk olmasına bakıyorum ama daha onemlı birsey varmı bu tarzda
ben de balık yağı içeren vitamin kullanıyorum ve bana da coraspin verdi ama kullandığım vittamin de öyle bir uyarı yok :s gerçi bana kan akışı iyi dedi neden coraspin verdi anlayamadım ve kullanmadım açıkçası; arkadaşlarda bir gün kullan bir gün kullanma o zaman dediler :sBalık yağı ile coraspin beraber kullanılır mı acaba ? Benim balık yağının üstünde kan sulamdırıcı ilaç kullanıyorsanız doktora sormadan kullanmayın diyor.balık yağı da kanı çok fazla sulandırıyormuş. Nette beyin kanaması falan yapar ikisi kullanılınca falan yazıyor korktum bıraktım balık hapını. Kullanan var mı acaba ikisini bir arada?
Evet canım tarihlerimiz yakın..İnşallah gönlümüze göre olur herşey..Canım senınle tahmını dogumumuz 1 gun arayla ve benımkınde 4bucuk aydan sonra tam anlamıyla cıktı. Hatta bence 20. Hafta ıtıbarıyle ıyıce buyuduk özellikle aksamları cok büyük gözüküyor bana ınsallah gelişimi de cok güzel olur bebeklerimizin artık tek yapacakları sey kilo almak ve buyumek olacak. Umarım hersey cok yolunda gider
Evet canım haklısın..ilk zamanlar biraz zor olsada dediğin gibi zamanla düzene girer inşallah..En güzeli canım cocukların geleceği için bu zamanda özellikle tek maaş zor zamanla alışırsın düzenine
Çok geçmiş olsun canım..Ban önemsememiştim ala çık derin yanmış şimdi pansumanla duruyor sağol Can'ım Allah Beterinden saklasın
Gözünaydın canım :)Evet sonunda çok şükür hareketleri hissediyorum :)
Canım geçenlerde burda arkadaşlar önerdi solante pregna. Hamileler için güneş kremi. Ben de yeni aldım ve ilk kez bugün kullandım. biraz yoğum bi kıvamı var normal güneş kremleri gibi değil. çok az kullanıyosun ve tüm yüzüne yetiyo. Bi araştır istersensonbahar anneleri günaydınnnnnn : ) nasıl gidiyor hazırlıklar? ben daha 2 haftadır başladım : ) bu arada güneş kremi kullanan var mı acaba? herhangi bir güneş kremi olur mu yoksa hamileler için cilt yapısına uygun ayrı kremler var mıdır?
çok geçmiş olsun canımGittik canım önce temizledi sonra senin dedıgın kremle pansuman yaptılar çok sağol ama ne biçim yanıksa hala ağrıyor
Sağol canım teşekkür ederim Bursa'nın havasını alınca kendime gelirim bençok geçmiş olsun canım
benim cildim yağlı bir cilt açıkçası yoğun bişey istemiyorum o biraz yoğun sanırım :s eczacı avene diye bir marka söyledi ama bilemedim ben de eskiden hamilton kullanıyordum ama hamilelikte olur mu bilemedim :sCanım geçenlerde burda arkadaşlar önerdi solante pregna. Hamileler için güneş kremi. Ben de yeni aldım ve ilk kez bugün kullandım. biraz yoğum bi kıvamı var normal güneş kremleri gibi değil. çok az kullanıyosun ve tüm yüzüne yetiyo. Bi araştır istersen
İlki kis bebegiydi emzirme atletiyle rahat ettim. Buda sonbahar sicak olmaz . Zaten olanlari kullanicam. Bir tane emzifme sutyeni var yine bulunsun diye. Emzirme sutyeni kullaninca emzirirken belin acikta kaliyor. Usutunce gaz oluyor sendede bebektede. Emzirme atleti rahat tek camasir alttan giyiyorsun hem terlemiyorsun hemde emzirirken acikta kalmiyor vucudun . Bide beyaz renkli kullandim. Daha ince siyah yada ten rengi boyadan dolayi kalin oluyor terletiyor. Lohusalik ve bebegi emzirirken sicak basiyor cok. Beyaz renk daha hafif yakmadi beni. Belki emzirme sutyeniylede rahat eden vardir yazarlar bunlar kisiden kisiye degisiyor gene icinize sinini alin.
Gittik canım önce temizledi sonra senin dedıgın kremle pansuman yaptılar çok sağol ama ne biçim yanıksa hala ağrıyor
Bende doktora sormadım haftasonu soracağım benim damarların birinde sıkıntı vardı daralma ondan coraspin verdi . Keşke sorsaydın neden coraspin verdiğini ama bence verdiyse kafana göre bırakma coraspini ,pıhtılaşma vs içinde veriyor doktorlar . Benim daralma düzelmiş ayrıntılı da çıktı ama kendi doktoruma sormadan bırakmak istemiyorum coraspini .ben de balık yağı içeren vitamin kullanıyorum ve bana da coraspin verdi ama kullandığım vittamin de öyle bir uyarı yok :s gerçi bana kan akışı iyi dedi neden coraspin verdi anlayamadım ve kullanmadım açıkçası; arkadaşlarda bir gün kullan bir gün kullanma o zaman dediler :s
o anda düşünemedim sormayı sonradan dedik neden verdi ki ultrosonda kan akışı vs normal dedi diye.. ben de içmedim ama 1er gün arayla kullanıcam böyle de kafama göre içim rahat etmedi :sBende doktora sormadım haftasonu soracağım benim damarların birinde sıkıntı vardı daralma ondan coraspin verdi . Keşke sorsaydın neden coraspin verdiğini ama bence verdiyse kafana göre bırakma coraspini ,pıhtılaşma vs içinde veriyor doktorlar . Benim daralma düzelmiş ayrıntılı da çıktı ama kendi doktoruma sormadan bırakmak istemiyorum coraspini .
Ben varım. Kan sulandırıcı iğne ile imom omega kullanıyorum. Balık yağını doktorun vermedi mi? İkisini de o verdiyse sorun yoktur.Balık yağı ile coraspin beraber kullanılır mı acaba ? Benim balık yağının üstünde kan sulamdırıcı ilaç kullanıyorsanız doktora sormadan kullanmayın diyor.balık yağı da kanı çok fazla sulandırıyormuş. Nette beyin kanaması falan yapar ikisi kullanılınca falan yazıyor korktum bıraktım balık hapını. Kullanan var mı acaba ikisini bir arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?