2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
passionete doğum izni hakkında Yen'i bir şey öğrendim. Önceki iznimiz yanmıyor. Eğer 1 Eylül'de iş başı yaparsak bir gün seminere gidersek sonra dilekçeyi verirsek iznimiz yanmıyor, sonrasına ekletebiliyoruz. Eğer seminere hiç başlamazsak yanıyor ama.

Teşekkürler canım inşallah..işyerimle görüştüm süre vermedim bende canım..Ben kendi kafamda ortalama o kadar süre belirleyebildim... Benim yerime burda başka bu işi yapacak kimse yok benimki mecburi bir dönüş olacak yani..4 aydan sonra bikaç ayda yarım gün çalışarak idare edebilirim diyorum bakalım zaman ne gösterir..

Anladım canım teşekkür ederim :)

Canim ciddi misin? Nerden ogrendin bunu? Oyleyse cok iyi olur o zaman

Bugün aile hekimi nöbetçi aslında tabi yerinde bulursam gidip gösteriyim yarın bide şehir dışına çıkıcaz iyice kötü olmasın

göster cnm şehirdışında bir şey olursa ağrı sızı v.b. daha çok sıkıntı yaşarsın

şanslıymışsın bana kilolusun bebek net görünmüyo deyip çekim filan vermedi

Merhaba arkadaşlar birkaç kişi bebek arabasıyla ilgili yorum yapmış ben mothercare in kendi markasının yapmış olduğu bebek arabasını aldım mothercare journey bebek arabası travel set Olandan okadar hafif ve sürüşü rahatki bi gidio bakmanızı tavsiye ederim. Sanırım fiyatıda 1.600 civarı.

peki 32. Haftada yine çalışabilir raporu götürecekmiyiz yine okula

4 Odalı bi yer benim odamda ayrı ama kapılan açık benim odamda içilmiyor camım sürekli açık. Doktorda içini rahat tut direk senin yanında içilmiyorsa stres yapma dedi
Ben ucuncu kattayım kapıda sigara içenlerin kokusu yanımda içiliyor gibi geliyor. Doktor bebek etkılenmez diyorsa neyseki bununla avunuruz canım ama seninde bi sekilde strese sokuyorlar ben bile gerildim suan yaptıkları resmen bencillik

canm senin troid de yukselme mi yoksa dusus mu var benimde troid sorunm var degerler hep çikiyo uc haftada bi tahlil yapiym
Troid bezlerim tamamen alindi. Hipotroidi hastasiyim. Euthrox kullaniyorum. Bazen cikiyor bazen dusuyor. Baslarda benimde dengesiz gitti yukseldi bazen haftada bazen iki haftada bir kan verdim sukur simdi iyi. Kilo da az alinca simdi iyi gidiyor. Bebegin troid bezi 15. Haftadan sonra calistigi icin 15. Haftadan sonra biraz oynama onemli degil.en guzeli normal seyretmesi. Bide onun icin kan ver ayri kontrole git yoruyor. Cok mu yuksek ilac aliyor musun.

Ya benım de karnım cıktı sabahtan aksama buyuyo sankı ınsanları okadar takmıyorum kı hayatımızda cokcok önemli bişy var ne ondan baska bırseyi önemsemek istemiyorum sende bosver hıc duyma. Bol giyinirsen kendin için rahat edersın canım insanların için de kotu niyetlisi de var kıskancı da var sen bebişini düşün yeter

Canım kumas hamıle pantolonu de facto ve lc waikiki de var ben aldım cok memnunum

Canım senınle tahmını dogumumuz 1 gun arayla ve benımkınde 4bucuk aydan sonra tam anlamıyla cıktı. Hatta bence 20. Hafta ıtıbarıyle ıyıce buyuduk özellikle aksamları cok büyük gözüküyor bana ınsallah gelişimi de cok güzel olur bebeklerimizin artık tek yapacakları sey kilo almak ve buyumek olacak. Umarım hersey cok yolunda gider

Canım gecmıs olsun okadar kötü mü

Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlarım bende cumartesi günü giricem ama bi sorum var. Cd'sini, fotoğrafını falan veriyo mu doktor?
Canım cd veriyor ve en net olan fotograflarından renkli birkactane de basıp verıyor. Sonuclarını ayrıca dokuman olarak verıyor. Benımkı 45 dk sürdü ortalama bi süre oldugu için planlarını buna göre ayarlamanı tavsıye ederim

Kızlar n11 den bebek kıyafetleri için alısveriş yapan varmı? Bir de internetten alısveriş yaparken üründe aranan özel özelliklrr varmı? Ben sadece %100 pamuk olmasına bakıyorum ama daha onemlı birsey varmı bu tarzda

Tamam canım teşekkür ederim

Ben de sadece decavit içiyordum. 20. Haftanın sonunda doktor Demir ilacı başlattı ek olarak. Şuan sadece ikisi. Bir sonraki muayenende sana da Demir hapı verir muhtemelen. Az ilaç kullanıyorum diye mi endişeleniyorsun :)
Az ilac kullandigim icin degil de sonrasinda kullanmadigim icin toparlamasi zor durumlar ortaya cikabilir diye :)

canm benim hep 9,10,12 lere kadar cikiyo hergn 200 mg iciyom

evet niyetleri anlamak zor, bol giyiniyorum hem kendi rahatım hem de bahsettiğin sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…