- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.401
Canim ben de ogretmenim daha hic bir ogrencim sormadi anlamadi. Sadece bir sinif ogretmenler konusurken duymus onlar biliyor. Tatli bir sinif 11 ogrenci var digerlerine soylemediler. Kilo da bende 21 haftada 3 kilo aldim insallah en azla tamamlariz. Bu arada bizim dogum oncesi izin yaniyor biliyorsun degil mi?
Teşekkürler canım inşallah..işyerimle görüştüm süre vermedim bende canım..Ben kendi kafamda ortalama o kadar süre belirleyebildim... Benim yerime burda başka bu işi yapacak kimse yok benimki mecburi bir dönüş olacak yani..4 aydan sonra bikaç ayda yarım gün çalışarak idare edebilirim diyorum bakalım zaman ne gösterir..canım kararın hayırlı olsun inşallah planını uygulayabilirsin. Kararını işyerine bildirdin mi? Bana sorduklarında geri dönücem ama şu kadar ay kullanırım diye hiç söylemedim,ucunu açık bırakıyorum.
CD de fotograf verdi bize..ama çok da beklentin olmasın..cd içinde, fotoğraflar ve 3,5 sn lik görüntüler var..ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkcası..tabi daha teknik baktıkları için, verdikleri raporda daha çok teknik şeyler yazıyor..
ben sonrasında kendi dr.uma da gitmiştim..açıkcası orada daha estetik ve güzel fotoğraflar verdi bizim kız:)
Canim ciddi misin? Nerden ogrendin bunu? Oyleyse cok iyi olur o zamanpassionete doğum izni hakkında Yen'i bir şey öğrendim. Önceki iznimiz yanmıyor. Eğer 1 Eylül'de iş başı yaparsak bir gün seminere gidersek sonra dilekçeyi verirsek iznimiz yanmıyor, sonrasına ekletebiliyoruz. Eğer seminere hiç başlamazsak yanıyor ama.
Bugün aile hekimi nöbetçi aslında tabi yerinde bulursam gidip gösteriyim yarın bide şehir dışına çıkıcaz iyice kötü olmasın
CD de fotograf verdi bize..ama çok da beklentin olmasın..cd içinde, fotoğraflar ve 3,5 sn lik görüntüler var..ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkcası..tabi daha teknik baktıkları için, verdikleri raporda daha çok teknik şeyler yazıyor..
ben sonrasında kendi dr.uma da gitmiştim..açıkcası orada daha estetik ve güzel fotoğraflar verdi bizim kız:)
peki 32. Haftada yine çalışabilir raporu götürecekmiyiz yine okulapassionete doğum izni hakkında Yen'i bir şey öğrendim. Önceki iznimiz yanmıyor. Eğer 1 Eylül'de iş başı yaparsak bir gün seminere gidersek sonra dilekçeyi verirsek iznimiz yanmıyor, sonrasına ekletebiliyoruz. Eğer seminere hiç başlamazsak yanıyor ama.
Ben ucuncu kattayım kapıda sigara içenlerin kokusu yanımda içiliyor gibi geliyor. Doktor bebek etkılenmez diyorsa neyseki bununla avunuruz canım ama seninde bi sekilde strese sokuyorlar ben bile gerildim suan yaptıkları resmen bencillik4 Odalı bi yer benim odamda ayrı ama kapılan açık benim odamda içilmiyor camım sürekli açık. Doktorda içini rahat tut direk senin yanında içilmiyorsa stres yapma dedi
Troid bezlerim tamamen alindi. Hipotroidi hastasiyim. Euthrox kullaniyorum. Bazen cikiyor bazen dusuyor. Baslarda benimde dengesiz gitti yukseldi bazen haftada bazen iki haftada bir kan verdim sukur simdi iyi. Kilo da az alinca simdi iyi gidiyor. Bebegin troid bezi 15. Haftadan sonra calistigi icin 15. Haftadan sonra biraz oynama onemli degil.en guzeli normal seyretmesi. Bide onun icin kan ver ayri kontrole git yoruyor. Cok mu yuksek ilac aliyor musun.canm senin troid de yukselme mi yoksa dusus mu var benimde troid sorunm var degerler hep çikiyo uc haftada bi tahlil yapiym
Ya benım de karnım cıktı sabahtan aksama buyuyo sankıya ben de 2 kilo aldım göbeğim vardı zaten iç karnımda darmış 7-8 aylık gibiyim şu an doğurucakmısın diye soruyolar. her gören bir yorum zaten insan bi maşallah der bişi der. bosbol giyiniyorum o yüzden insanlar çok cins
Canım kumas hamıle pantolonu de facto ve lc waikiki de var ben aldım cok memnunumbilgiler için saol canım :) benim de kumaş hamile pantolonu bulmam gerek ama etraftakilerin hepsi kot vb. türler. bi tane kot ve kumaş olmayan değişik bi tür bulup aldım tedirginlikle, Allahtan iş yerinde sorun çıkartan olmadı :)
Canım senınle tahmını dogumumuz 1 gun arayla ve benımkınde 4bucuk aydan sonra tam anlamıyla cıktı. Hatta bence 20. Hafta ıtıbarıyle ıyıce buyuduk özellikle aksamları cok büyük gözüküyor bana ınsallah gelişimi de cok güzel olur bebeklerimizin artık tek yapacakları sey kilo almak ve buyumek olacak. Umarım hersey cok yolunda giderMerhaba kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedir.. Benim de salı günü ayrınıtlı ultrasonum var hemde o gün doğumgünüm :) .. Kuzumu görmek doğumgünü hediyesi olacak bana zamanda geçmiyor bir türlü..Benimde karnım son iki haftadır farkedilir şekilde büyüdü..Bende 6 kilo aldım..Kıyafet sorunu yaşıyorum hafta sonu gezdim biraz kendimi çok hantal hissediyorum hiçbişey alasım yokEtraftan gören hiç kilo almamışsın diyor ama ben kendimi varil gibi hissediyorum :) Çalışmıyor olsam sıkıntı etmicem de çalışınca sıkıntı oluyor gyim kuşam..Bikaç gündür yediklerime dikkat ediyorum artık başarabilirsem :)
Canım gecmıs olsun okadar kötü müminikhikayem canım sen eczanede çalışıyordun ben ta cuma günü kolumu yakmıştım sonra hemen silverdin sürdüm ama canım çok yandı dün de su toplamıştı ve kendi patladı şimdi çok kötü durumda en alt tabaka gözüküyor gibi hava geldikçe bile yanıyor akşamda yaranın etrafı şişti daha çok acıyor doktora gitmeme gerek var mı yoksa silverdin yeter mi
Canım cd veriyor ve en net olan fotograflarından renkli birkactane de basıp verıyor. Sonuclarını ayrıca dokuman olarak verıyor. Benımkı 45 dk sürdü ortalama bi süre oldugu için planlarını buna göre ayarlamanı tavsıye ederimAyrıntılı ultrasona giren arkadaşlarım bende cumartesi günü giricem ama bi sorum var. Cd'sini, fotoğrafını falan veriyo mu doktor?
Canım cd veriyor ve en net olan fotograflarından renkli birkactane de basıp verıyor. Sonuclarını ayrıca dokuman olarak verıyor. Benımkı 45 dk sürdü ortalama bi süre oldugu için planlarını buna göre ayarlamanı tavsıye ederim
Az ilac kullandigim icin degil de sonrasinda kullanmadigim icin toparlamasi zor durumlar ortaya cikabilir diye :)Ben de sadece decavit içiyordum. 20. Haftanın sonunda doktor Demir ilacı başlattı ek olarak. Şuan sadece ikisi. Bir sonraki muayenende sana da Demir hapı verir muhtemelen. Az ilaç kullanıyorum diye mi endişeleniyorsun :)
Ikisine de baktim aslinda ama magazadan magazaya urunler farkediyo olabilir. Farkli avm dekilere de bakayim ozaman, tesekkurlerCanım kumas hamıle pantolonu de facto ve lc waikiki de var ben aldım cok memnunum
canm benim hep 9,10,12 lere kadar cikiyo hergn 200 mg iciyomTroid bezlerim tamamen alindi. Hipotroidi hastasiyim. Euthrox kullaniyorum. Bazen cikiyor bazen dusuyor. Baslarda benimde dengesiz gitti yukseldi bazen haftada bazen iki haftada bir kan verdim sukur simdi iyi. Kilo da az alinca simdi iyi gidiyor. Bebegin troid bezi 15. Haftadan sonra calistigi icin 15. Haftadan sonra biraz oynama onemli degil.en guzeli normal seyretmesi. Bide onun icin kan ver ayri kontrole git yoruyor. Cok mu yuksek ilac aliyor musun.
Ya benım de karnım cıktı sabahtan aksama buyuyo sankıınsanları okadar takmıyorum kı hayatımızda cokcok önemli bişy var ne ondan baska bırseyi önemsemek istemiyorum sende bosver hıc duyma. Bol giyinirsen kendin için rahat edersın canım insanların için de kotu niyetlisi de var kıskancı da var sen bebişini düşün yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?