2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben varım. Kan sulandırıcı iğne ile imom omega kullanıyorum. Balık yağını doktorun vermedi mi? İkisini de o verdiyse sorun yoktur.
Yok doktor vermedi balık yağını ben krndim aldım kullanıyordum . O yüzden tedirgin oldum. Bu hafta sonu kontrol var sorayım bakalım

o anda düşünemedim sormayı sonradan dedik neden verdi ki ultrosonda kan akışı vs normal dedi diye.. ben de içmedim ama 1er gün arayla kullanıcam böyle de kafama göre içim rahat etmedi :s
Canım doktorun verdiyse onun dediği gibi kullan. Vardır bir sebebi. Bi daha gittiğinde sorarsın sebebini

Ben ilk iki emzirme atleti iki dmzirme sutyeni sldim. 7. Aydan sonra emzirme sutyenlerini giydim. Bebek yukari cikiyor sutyenler olmamaya basladi lastik kismi ezmeye basladi . Emzirme sutyeni giydim. Desteksiz demirsiz rahat ettim. Suanda takiyorum onlari tada sporcu sutyeni giyiyorum onlar biraz daha topluyor gogsu. Alirsanda bu sekilde degerlendirdbilirsin.

Son düzenleme:
Omega 3 iceren vitaminler de omega 3 balik yagi dusuk deger oluyor. Dr biliyordur ictigin ilaclari . Sadece omega 3 satilan haplarda miktar yuksek. Druna mutlaka danis mutlaka coraspin herkese verilen ilac degil. Daha iyi aciklasa daha iyi olurdu niye kullandigini bilirdin

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Daha dogrusu kabizlik da degil duzenli gidiyorum ama afedersiniz sertlesme yuzunden zor cikma durumu? Hemoroid olucam diye korkuyodum daha 24. haftada

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Daha dogrusu kabizlik da degil duzenli gidiyorum ama afedersiniz sertlesme yuzunden zor cikma durumu? Hemoroid olucam diye korkuyodum daha 24. haftada
o sorunu ben sık yaşıyorum canım daha önce de yazmıştım erik benim için hayat kurtarıcı oldu erik ye bol bol ben faydasını gördüm gerçekten

Ayni sorun bende var. Hemoroidimde var. Agri baski oluyor sanki. Kontrolde sorcam bende, hemoroidim var ilac verir mi bilmem. İlk gebelikte vermisti. Meyve ye, bol su ic. Ayakta yada surekli oturur vaziyette kalma. Z. Yag iciyorum. Bide burda bir arkadas dedi. Bir bardaga geceden iki kayisi atip sabah ac karna iciyorum kayisilarida yiyorum. Erik, ananas , kiraz , kuru kayisi . Muzla kivi birlikte yenildiginde kabizligi onluyor. O sekilde yiyorum muz yersem. Hergunde muz yemiyorum kabizlik olur diye.

Elcanki canım bende aktif kabızlık ve hemoroid vardı, kayısı aç karna hergün 2 tane tüketiyordum. sonra bu amniyon sıvısı için havuc suyu içiyorum kan ilacı içiyordum o da kabızlık yapıyodu havucsuyu da söküyomus barsakları simdi iyiyim ona ragmen havuc suyu iyi geldi sanırım. ama ictigimiz vitamin ve kan ilaclarından dolayı koyu ve yogun oluyor dıskı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…