- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
Maşallah canım Allah tamamına erdırsın . Memorialda Bülent tıraş mı vardğ 7. 8 E gelmiştirDemek böyle vesile olucakmış :)
Şişli memorialde tedavi gördüm ilk denemede tuttu elhamdülillah
Burcu hoca süper ama randevu sıkıntı ve saatlerce kapısında bekliyorsun Bi süre sonra sıkıntı beklemek şahsen çalışıyorum bekleyemem orda başka da tavsiye yok maalesef. Benim gittiğim Nur Cansu ama sen erkek doktor seçicim bayan doktorla olmuyor
Maşallah canım Allah tamamına erdırsın . Memorialda Bülent tıraş mı vardğ 7. 8 E gelmiştir
Odaları küçükmüş canım. Birde ben orda sıra beklerken şahit oldum kadın doguma gelmiş normal katta bekliyordu yatak yokmuş diye kızı saatlerce bekleme salonunda beklettiler eşimde dedı seni hayatta buraya doğuma getirmem dedıCanım peki esenlerdeki hastane güzelmi?
Arasında ciddi fiyat farkı var.esenler çok uygun diğerine göre.
Sadece yoğun bakım üniteleri yokmuş.öyle bir durumda megaya yönlendiriyolarmış.
Gidip bakıcam incelicem hastaneyi :)
adete gore hesaplayinca daha uzun olmasi gerekmezmi. benim sat gore 5 haftalik ama hamile kaldigim gune gore 3 haftalikArkadaşlar hamile kaldığım güne göre hesaplayınca 4 hafta 5 günlük çıkıyor adete göre hesaplayınca 4 hafta 0 günlük
Merhaba arkadaslar. Bizim bir tanidigimiz var cok kilollu oldugu için 3 aya kadar utrasonda bebegi görmemişti doktor. Ben de hala gitmedim doktora benim kilom da 75 acaba gobek bolgemdeki aşırı yağdan ötürü kese gorunmeyebilir mi?
Yanlıs hesaplıyor demekki asıl doğrusu ultrasonda çıkar zaten yaadete gore hesaplayinca daha uzun olmasi gerekmezmi. benim sat gore 5 haftalik ama hamile kaldigim gune gore 3 haftalik
benim gorumcemde hamile ve o kilolardaydi karindan ultrasonda gorundu canimMerhaba arkadaslar. Bizim bir tanidigimiz var cok kilollu oldugu için 3 aya kadar utrasonda bebegi görmemişti doktor. Ben de hala gitmedim doktora benim kilom da 75 acaba gobek bolgemdeki aşırı yağdan ötürü kese gorunmeyebilir mi?
inşallah canım onemlı olan olmus olması allahımm hayırlısıyla yuzumuzu guldursuun tamamına erdirsiin cok degısık bı duygu allahın mucızesi ben bişey olur dıye doyasıya sevınemedım bıle
Odaları küçükmüş canım. Birde ben orda sıra beklerken şahit oldum kadın doguma gelmiş normal katta bekliyordu yatak yokmuş diye kızı saatlerce bekleme salonunda beklettiler eşimde dedı seni hayatta buraya doğuma getirmem dedı
canım demirin düşük çıksada ilaç verilmiyor benim düşük çıktı ama demir ilacı 3.aydan sonra başlıcaz şu an yan etkileri bebeğe çok oluyormuş oyüzden kan üzümü et tüketiceksin dedi, şu an sadece folik asit alıyorumEvime en yakın medipol var
Medipol mega ve medipol esenler.ikisinden birinde karar kılıcam.
Benim demirime filan bakılmadı daha.bende gittiğimde yaptırıyım testleri.
Senin yaşın kaç canım :)
İdrara sıkışık git cnm daha rahat görünürMerhaba arkadaslar. Bizim bir tanidigimiz var cok kilollu oldugu için 3 aya kadar utrasonda bebegi görmemişti doktor. Ben de hala gitmedim doktora benim kilom da 75 acaba gobek bolgemdeki aşırı yağdan ötürü kese gorunmeyebilir mi?
Henüz yok cnm daha erken gibi ilk gebeliğimde 6+2 de duymuştumKizlar aranizda kalp atislarini duyan var mi
benimde kan ve demir dusuk sadece 2 gun once 1 defa devit ictim. cogu kadin dogumcularda devit muhakkak ic diyorlarmis her dr farkli soyluyor demekkicanım demirin düşük çıksada ilaç verilmiyor benim düşük çıktı ama demir ilacı 3.aydan sonra başlıcaz şu an yan etkileri bebeğe çok oluyormuş oyüzden kan üzümü et tüketiceksin dedi, şu an sadece folik asit alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?