- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu folik asit ne kullanıyorsunuz ben inofolic combi kıllanıyordumcanım demirin düşük çıksada ilaç verilmiyor benim düşük çıktı ama demir ilacı 3.aydan sonra başlıcaz şu an yan etkileri bebeğe çok oluyormuş oyüzden kan üzümü et tüketiceksin dedi, şu an sadece folik asit alıyorum
Ev ne tarafta canım medipol mega bana uzak oldugu halde deli istiyorumBunu ikinci duyuşum canım.bu sitede esenler medipol sayfasında da aynı şeyi yazmışlar.eksi puan verdim şuan :)
Son adet tarihin ne canım maşallah gözün aydınKızlar ben gittim muayne etti kese görünüyor daha normal dedi kan verdim öğleden sonra yine gidicem
canım demirin düşük çıksada ilaç verilmiyor benim düşük çıktı ama demir ilacı 3.aydan sonra başlıcaz şu an yan etkileri bebeğe çok oluyormuş oyüzden kan üzümü et tüketiceksin dedi, şu an sadece folik asit alıyorum
Ev ne tarafta canım medipol mega bana uzak oldugu halde deli istiyorum
Ev ne tarafta canım medipol mega bana uzak oldugu halde deli istiyorum
folidoce canım b12+iyot desteği var içindeAaa bunu öğrendiğim iyi oldu folik asit ne kullanıyorsunuz ben inofolic combi kıllanıyordum
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu folik asit ne kullanıyorsunuz ben inofolic combi kıllanıyordum
Cnm hamilesin demek için çol erken ama bi başlangıç var gibi kendine dikkat et 2 sonra tekrarlarsın kan testini belli geç döllenmedirReglim 2 gün geçmiş görünüyor sizce hamilemiyim
Progestan kullanmıştım tedavi amaçlı.İyi oldu öğrendiğim canım.bakalım daha neler öğrenicez :)
Bende folik asit ve progesteron içerek jel kullanıyorum şuan
Can'ım benimki adete 5 gün kala 8.61 dı iki gün sonra 47 oldu senınde yükselir inşallahDeğer 8.65 çıktı
Bence artık onu kullanmaya gerek yok ama yine de doktora sormak lazımBende onu kullanıyorum doktora sorucam çarşamba gunu degıstırmeye gerek var mı diye içeerisinde folık asıt dısında şeyler var
Hmm. Erkenden girebildi yani.kilolardaydi
Süpermiş ben olsam Megayı seçerdim bu ay hamile olmasaydım Oray'a gidicektim hatta Mustafa acet ayrıldı diye çok üzümdümİkisininde ortasınds kalıyor evim :)
Kendi doktorum daha önce megada çalışmıştı.ona sorucam belki önerisi olur.
Süpermiş ben olsam Megayı seçerdim bu ay hamile olmasaydım Oray'a gidicektim hatta Mustafa acet ayrıldı diye çok üzümdüm
Aynen öyle Can'ım aslında işe yakın Bi yer bulsam daha iyi olucak ama nasip. Sana tavsiye ama esenlerde sadece Burcu'ya gitEvet o doktoru çok tavsiye ediyorlar.
Hakkımızda hayırlısı bakalım.ilerleyen zamanlarda kararımızı vermiş oluruz :)
Hayırlısı canm olsa da olmasada üzülmeyeceğimCan'ım benimki adete 5 gün kala 8.61 dı iki gün sonra 47 oldu senınde yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?