- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
Aynen öyle Can'ım aslında işe yakın Bi yer bulsam daha iyi olucak ama nasip. Sana tavsiye ama esenlerde sadece Burcu'ya git
Mrb. Ben ilk hamileliğimde 3 aya kadar kullandım sonra bırak dedi Dr. Bıraktım ama hamileliğin sonuna kadar kullanan var mı merak ettim bende.. Beni çok rahatlatıyorDiaformin kullanan var mi?insulin direnci için
Ya buncu hocaya 17 ocağa veriyo bugün aradım muayenesi 70 TL. Bu cumartesi yada haftaya giderim canımEsenlere gidersem kesin burcuya giderim canım.sen ne zaman gidiceksin doktora?
Ya buncu hocaya 17 ocağa veriyo bugün aradım muayenesi 70 TL. Bu cumartesi yada haftaya giderim canım
canım değer düşük ama yükselişe bakmak lazım geç döllenme olduysa ve 2 gün sonra yükselirse inşallah hamilesindirDeğer 8.65 çıktı
sağlık ocağında yapmıyorlar kendi doktorum istedi benimKızlar toksoplazma ve rubella testlerini sağlık ocağı yapmiyor. Siz yaptirdinizmi
canım çok sevindim senin adına :) benimde 6.5 mmydi peki ultrasonda haftası kaç görünüyor ona uyumluysa sıkıntı yapma hiç bence şeklide düzgünmüş benim ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyorduMerhabalar... Doktordan geliyorum. Karından keseyi gördük. 6 mm. Doktor kese düzgün görünüyor dedi. Haftaya tekrar gel, ne kadar büyüdüğüne bakalım dedi. Üç ay boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi. ( 39 yaşındayım ve bir yıl içinde iki kürtaj hikayem olduğu için sanırım) İlk iğnemi hemşirenin kontrolünde kendim yaptım. Bundan sonra da kendim yapacağım :)
Doktor öyle birşey demedi ama internetten baktığım kadarıyla kese büyüklüğü haftasından geri. Hayırlısı olsun. Kötü düşünmek istemiyorum...
Yok almadım canım hem geç tarih hemde 70TL verip o kadar sıra bekleyemem eşimlerin bakanlığın en azından anlaşması var ekstra indirim yapıyorlarMuayne ücreti 50 diye biliyodum.çok ileri tarihe veriyolar randevuyu.
Daha erken alamazmıyız :)
Sen randevu aldın mı?
Yok almadım canım hem geç tarih hemde 70TL verip o kadar sıra bekleyemem eşimlerin bakanlığın en azından anlaşması var ekstra indirim yapıyorlar
Ben geçen cuma aradığımda uzman doktor 60 ile 80 dediler aynen eşim memur canımben şimdi hem esenleri hemde megayı arayıp fiyat bilgisi aldım.
Medipol mega muayne ücreti uzman doktor: 100 tl
Profu sormaya cesaret edemedim :)
Doğum ücreti normal doğum 1400 sezeryan 2500
Esenlerdeki muayne 70 tl
Doğum ücreti normal 650 sezeryan 1150 tl
Eşim gelsin onunla karar veririz :)
Eşin memur mu canım.nereyle anlaşması var?
Yeni yıl zamı gelmiş canım 70 ve 100 TL mişben şimdi hem esenleri hemde megayı arayıp fiyat bilgisi aldım.
Medipol mega muayne ücreti uzman doktor: 100 tl
Profu sormaya cesaret edemedim :)
Doğum ücreti normal doğum 1400 sezeryan 2500
Esenlerdeki muayne 70 tl
Doğum ücreti normal 650 sezeryan 1150 tl
Eşim gelsin onunla karar veririz :)
Eşin memur mu canım.nereyle anlaşması var?
Teşekkür ederim canım :) Haftası yazmıyor malesefcanım çok sevindim senin adına :) benimde 6.5 mmydi peki ultrasonda haftası kaç görünüyor ona uyumluysa sıkıntı yapma hiç bence şeklide düzgünmüş benim ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyordu
anladım canım ben ilişki gününden hesap ettiğimde de görünen haftayla uyumluydu hatta doktor 5 hafta için küçük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi hakikatende öyleydi yaniTeşekkür ederim canım :) Haftası yazmıyor malesef
Ben geçen cuma aradığımda uzman doktor 60 ile 80 dediler aynen eşim memur canım
Canım kendi dr umu aradım bizim kazara olmuştu 8 gün önce birliktelik diğerlerinde kesin korumalıydık dr 8 .günse bu değer çok normal dedicanım değer düşük ama yükselişe bakmak lazım geç döllenme olduysa ve 2 gün sonra yükselirse inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?