2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dün ayrıntılı ultrasona girdik, sağlığı iyi çok şükür. Bebeğimin kilosu artmış, doktorum kızacak ama porsiyonum zaten azdı iyice düşürdüm, benimle alakası yok, kaçak besleniyor herhalde ben ne yapayım :)
Maşallah çok hareketli bir bebek, karnımda sürekli kıpır kıpır peşinden koşturacak sürekli herhalde :)

Dün ayrıntılı ultrasona girdik, sağlığı iyi çok şükür. Bebeğimin kilosu artmış, doktorum kızacak ama porsiyonum zaten azdı iyice düşürdüm, benimle alakası yok, kaçak besleniyor herhalde ben ne yapayım :)
Maşallah çok hareketli bir bebek, karnımda sürekli kıpır kıpır peşinden koşturacak sürekli herhalde :)
Maşallah canım yapcak bişi yok anne çık yemesede Bebek Alıyor sonuçta. Evine yerleşebildin mi yormasaydın kendini

Maşallah canım yapcak bişi yok anne çık yemesede Bebek Alıyor sonuçta. Evine yerleşebildin mi yormasaydın kendini
Yerleştim canım, ya dağınık olmuyor, ilk gün hemen mutfağı hallettim zaten, 2 gün de yatak odası sürdü 3-4 güne tam yerleştik.
Bebek öncesi boya badanaya gerek kalmadı iyi oldu böyle :) Sen ne yaptın nasılsın?

Ben de aynı hamile kaldım boyunda 1.65 doğumdan sonra çok kilonuz kaldı mı ?

Dogumdan on gun sonra 91 kaldim cnm yani aldigim kilodan 2 kilo kalmisti sonrasindada kendiligimden 85 e dustum emzirmek kilo verdirio.ama sut yapsin die yediklerimi yemeseydim 80 dende asagi inerdim sutum azdi cogalsi die yemedigim yapmadigim kalmadi ama olmayinca olmuo iste simdi bunda da ayni sey olursa o kadar yemem ne varsa o

Kızlar merhaba,az önce
aventin Yen'i doğan biberonu,2li gece emziği
Unibaby Yen'i doğan köpük şampuanı
Unibaby göğüs pedi
avent göğüs Kalkan'ı ve göğüs ucu koruyucusunu aldım.
Listemden bişeyler daha eksildi☺️
Sağlıkla kullansın inşallah. Ben hala başlamadım alışveriş yapmaya :) Biraz bakınayım bakalım

820 lira 6 ay için yüksek değil mi yao_O Ben geçenler de 250 liralık link koydum, kullanılmış memnun kalınmış, sırf marka ismine bu kadar para veriliyor değmez bence, aldın mı sen?
650 tl ye düşmüş şuan benimkini kayınvalidem alacak bunu almak istiyor :) zaten bebek odası almamaya karar verdik 6 ay sonra park yatakla devam edeceğiz çok bi masraf olmayacak toplamda.

yaa benimki de maşallah iyi kilo alıyo ben yiyemiyorum iyi beslenemiyorum diye düşünüyodum ama kilosu gayet iyii bebekler alıyor işte biz yesek de yemesek de

yaa benimki de maşallah iyi kilo alıyo ben yiyemiyorum iyi beslenemiyorum diye düşünüyodum ama kilosu gayet iyii bebekler alıyor işte biz yesek de yemesek de
Aynen alıyorlar, doktorlar bize kızıyor :KK12: Geçenler de şekerimi ölçtüm yüksek çıktı artık çok dikkat ediyorum, sabah bile 2 dilim ekmekti 1 e düşürdüm, yürüyüşe başladım 1 haftadır. Ya ne olacak kilo alalım veririz diyoruz da Allah korusun Bebek şeker hastası olabilirmiş.

canim kadin dogumcum baslatti. hatta hamile kalmadan 2 ay önce ayrintili kan tahili yaptirmistim orada ir sey cikmamisti. hamile kaldiktan sonra oldu ne olduysa. sinirlerim bozuldu suanda. nasil ya bir daha hic bakmay kadin ya da baska yere yönlendirmez :KK43:
Kadin dogumcu degil bence endokrin ayarlamali yada baslamali ilaci. Her hastaligin uzmani ayri. Gebelik ozel takip gerektirir troidin varsa . Ben 22 haftamda gittim epeydir duzenli 30. Haftada gidicem. Haftasina kadar dr ayarliyor. Endokrine yonlendirmeliydi seni bence.Endokrin dru gibi dozunu ayarlayamaz ilac la devam edeceksen. Bence kan tahlili yaptir en kisa zamanda endokrine randevu al. Bazi dr kendi hastanesinde kan tahlili yapilmasini istiyor . Endiselenme sadece troidini endokrin takip edip o karar versin. hamilelik seker cikmasi gibi bazi hamilelerde olabiliyor.

günaydın kızlarrrr :)
tüm annelere klaylıklar diliyorum
çocuk geliştirme kitapları okuyorum :)
psikolojik olarak iyi geldi sanırım
arada çok beğendiklerimi paylaşırım sizinle
Allah yardımıcımz olsun inşallah
Bende okuyorum sevda dursunun hamilelik ve 0-6 yaş dönemini anlatıyor herkese tavsiye ederim çocuğun 6 yaşına kadar karsilasabilecek herşey var kitap ta ilk çocuk olduğu için böyle bişey ariyordum
Dogumdan on gun sonra 91 kaldim cnm yani aldigim kilodan 2 kilo kalmisti sonrasindada kendiligimden 85 e dustum emzirmek kilo verdirio.ama sut yapsin die yediklerimi yemeseydim 80 dende asagi inerdim sutum azdi cogalsi die yemedigim yapmadigim kalmadi ama olmayinca olmuo iste simdi bunda da ayni sey olursa o kadar yemem ne varsa o
Ay canım çok rahatlattın beni zaten takıyorum etrafımdakiler doğumdan sonra iyice kilo alırsın felan diyorlar sinir oluyorum

Mrb kızlar.. Bizde girdik ayrıntılı ultrasona bugün.. Heyecandan ölecektim nerdeyse... Benim paşa gene hareketsizdi..Dr epey uğraştı hareket ettirmek için.. Karnım acaip acıdı ve gerildi.. Neyseki çok şükür herşey normal dedi..3 gün geriden geliyor hala :) Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin..Acılarını göstermesin inşallah

Anladım canım. Türkiye de ayda bir ya kontroller ona da gitmedin sandım. Ayrıntılı ultrasona göre anne karnında bile müdahale olabiliyor. minikhikayem minikhikayem yanlış hatırlamıyorsam sana kan sulandırıcı vermişti doktorun değil mi? Başka bir arkadaş mıydı? Mesela bende de uterin arterde direnç çıkmıştı. Geçmediyse iğnenin dozunu arttırabilir doktor.
evet bana kan sulandırıcı verdi ama o suyu artırmıyor malesef, sadece kan akışını hızlandırma amaçlı .. bunun tedavisi yok :(

hadi gözün ay dın güzel olmasına sevindim sonucun :)

Mrb kızlar.. Bizde girdik ayrıntılı ultrasona bugün.. Heyecandan ölecektim nerdeyse... Benim paşa gene hareketsizdi..Dr epey uğraştı hareket ettirmek için.. Karnım acaip acıdı ve gerildi.. Neyseki çok şükür herşey normal dedi..3 gün geriden geliyor hala :) Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin..Acılarını göstermesin inşallah

senin de gözün aydın cnm :)

cnm bebeğin sağlıklıysa hiç üzülme. ben ilk 4 ay çok pimpiriklendim 84 kg i,le hamile kaldım diye sıktım son 2 ay kendimi yani sıktım dediğim aç kalmadım ama stres yaptım. 24. haftadayım aldıgım kilo 3 ama şimdi kiloyu düşünecek bile durumum yok bebeğimi kaybetmemek için dua ediyorum. hiç bişey için canınızı sıkmayın kızlar gerçekten yasayınca anlıyor insan :KK43:
Çok geçmiş olsun canım benim..Moralini yüksek tut..Varsayımların çoğu gerçek olmuyor zaten..Sağlıklı sıhhatle zamanında kuzunu kucağına alırsın inşallah :KK200::KK200:

Ay canım çok rahatlattın beni zaten takıyorum etrafımdakiler doğumdan sonra iyice kilo alırsın felan diyorlar sinir oluyorum

yaa bosver kim ne derse desin ben kilolu hamile kaldım herkes cok fazla biliyo hiç de fazla kilo almadım su ana kadar alırsam da verırım hasta degılım cok sukur kımseyı ılgılendırmez sen de hıc takma kafana

Back
X