- 8 Nisan 2008
- 99
- 213
- 293
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.901
Canım benim de göğüs altında ağrılarım olmaya başladı. Bu ağrılar sol sırtıma vuruyor. Ancak yatıp uyursam geçiyor ayakta ya da oturarak beni inanılmaz zorluyor . Doktora sordum kasılma dedi magnezyum verdi. Faydasını gördüm.Günaydın herkese kalça Ağrı'sı derken 1 haftadir ınanılmaz sırt Ağrı'sı var ayakta durmak iyi geliyor ve akşamları ortaya çıkıyor by kaburgamın orda ağrı sanırım bu Ağrı'larda normal ağrısı olan var mı
Düşük çıkmış ama hiçbir fikrim Yok benim de çok yüksek çıktı diyetisyene yönlendirdi şekerli yasakGünaydın arkadaşlar açlık kan şekerim 63 cıkmıs normal aralık 74 - 106 , bu ne demek oluyor bilen var mı?
Düşük çıkmış ama hiçbir fikrim Yok benim de çok yüksek çıktı diyetisyene yönlendirdi şekerli yasak
Günaydın,Tamam canim oyle yaparim. Peki memnun kaldin mi? Muayenesi ne kadar?
Canım sanırım bende gidip o kadar para vermicem sadece dediğin gibi istediğim kumaştan kenar korumalık diktireyim diyorum zatin iç yatağı var onun üstüne de tanıdığımız yan yatış destekli reflü yatağı vericek cibinlik güzel değil onu da ben süslerim içimi sünmezse . Tabi şu anlık kararım bu değişmezse. Mantıklı düşünmüşsün benceseyyav bana çevredekiler bebeğin ilk aylarda Yorgan örtmediğini söyledi.Yorgan yerine battaniye yada uyku tulumu kullanılıyormuş. Ben uyku takımı almadım.beşiğin kenar korumaları var.sadece yastık,yastık kılıfı ve çarşaf lazım olacak.yastık aldım.çarşafı da normal beşik çarşafını katlayıp koyarım diye düşünüyorum.
Sağol canımcanim hayirli olsun..gule gule kullanin.
Benim şu ün aldığım bir yaşına kadar bile kullanılmayacak bişi oldugu için düşünüyorum zaten. Düşünmeme kararı aldım sağlıkla bir doğsun kaç ay yatıcaksa şepet beşikte yatsın sonrası Allah Kerim heryer beşik kaynıyorben 1 yasına kadar kullanacagı bır şey alsam yeterli daha sonra tekrar alınır tam sımdıden 3-4 yasına kadar kullanacagı beşige ne gerek var bılmıyrum. sonra duruma göre bebege göre eve göre secerız acelesı yok ki diye düşünüyorum
Ben sıcaklarda dayanamam diye yaptım zaten romatizmadan dolayı sıcağı görünce elleriy ayaklarım şişiyor eee bide hamilelik çoğu şeyi aldık banyo malzemeleri çanta falan kaldıartık alışverişe başlamamız mı gerekiyor yanı hepiniz başlıyor musunuz bana hala erken gibi geliyor nedense bilmmiyorum
Magnezyum bendede uzun zamandır var zor içiyorum ama. Benim sırt Ağrı'sı öyle bişi Ağrı'sından uyumam saatlerimi alıyor ayakta dikilince Ağrı'm daha az. Bebişler sağlıklı olsun biz çekeriz bunları inşallahCanım benim de göğüs altında ağrılarım olmaya başladı. Bu ağrılar sol sırtıma vuruyor. Ancak yatıp uyursam geçiyor ayakta ya da oturarak beni inanılmaz zorluyor . Doktora sordum kasılma dedi magnezyum verdi. Faydasını gördüm.
Bende de düşük tansiyon var cnm bende int te okudum limonun faydasını artık hergun bir limon suyu sikip içiyorum bakalım teşekkür ederim cevabın içinBenim de aynı şey tespit edildi. 2 hafta önce kontrolümüzde doktora sordum 28. Haftada bir daha bakılacak o zamana kadar geçmeli ki genelde geçiyor dedi. Tuzu yasakladı. Ben de limon kullanmaya başladım. Düşük tansiyon taşıyorum bir de ama sanki faydasını gördüm. Tedavisi için doktor ilaç veriyor eğer geçmezse.
Sağol canım,sen de düşündüğün gibi beşiğin kenarını indirirsen zaten anne yanı olacakkaramera beşik çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah bende sepet allasaydım anne yanı alıcaktım ale dün bi ölçtük nereye koyarsak koyalım yanıma koyamıyorum benim kendi yatağım biraz büyük olunca sıkıntı dldU
Cok detayli bilmiyorum ama. Sık araliklarla yemeye caliş. Yemek aralarin uzun olmasin. Aralarda atistir.Günaydın arkadaşlar açlık kan şekerim 63 cıkmıs normal aralık 74 - 106 , bu ne demek oluyor bilen var mı?
Cok detayli bilmiyorum ama. Sık araliklarla yemeye caliş. Yemek aralarin uzun olmasin. Aralarda atistir.
Ben kullaniyorum , benim bide kanim dusuk cikti. Dusuk olmasa bile demir depolarin bosalmadan kullanman daha iyi. Kabiz oluyorum bende. Bol su kayisi kuru kayisi, kiraz erik yiyorum kabizligi onleyici seyler.Hanımlar kan ilacinia baslayaniniz var mı benim doktorum feramat verdi ama ben düzenli kullanamıyorum kabiz yapıyor ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?