2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar dün akşam az birşey tuvalette peçeteye kan geldi akıntıyla beraber. Normalde yarın olan kontrolüme bugün geldim. Çok şükür herşey normal. 737 gram olmuş bebeğim. Bi cihaza bağladı tokoymuş adı. Gizli kasılma var mı diye. O da iyi çıktı. böbrekte taştan şüphelendi doktorum. İdrar kan tahlili verdim. Üstüne birde şeker yüklemesi yapıldı. Şimdi onu bekliyorum. 50 mg. Şeker yüklemesi için aç olmak gerekiyormuş bu arada. Biraz dinleneceğim bu günlerde. Doktor 10 gün rapor verecekti ama özelde çalıştığım için mümkün değil. Bizden bu kadar. Biraz korkuttu bizi ama olur o kadar

Yanlış yazmışım aç olmak gerekmiyormuş.

Selam Merhaba. Ben mi yanlis anladim Doktor bu haftdn nasil hemen Karar verebiliyor ki makat olacagona
?? Kac yerde okudum dinledim 32. mi 34. mi haftaya kadar bebekler sürekli dönebilirler yerleri bol oldugunu icin .önemli olan son haftalar. Kaldi ki doguma bir Kac Saat kala bile dönebiliypr bebekler. Eltimin öyle oldu mesela. Sencede canim doktorunun bu Teshisi erken degil mi?

Dua eder mısınız bana ya ofis 32. Haftamdan önce taşınmasın . Şu an eşimle iş yerlerimiz aynı yerde sabah akşam arabayla gidip geliyoruz kolay oluyor. Ama ofisin taşınacağı yer çok ters eve 1.5 2 saat uzaklıkta bi otobüse binicem 1 saat sonra inip metrobüse binicem ve iş saati İstanbul'da olanlar bilir metrobüse binmek tam bir bela yanı bırakın oturmayı ayakta üst üste gidiliyor

Günaydın arkadaşlar açlık kan şekerim 63 cıkmıs normal aralık 74 - 106 , bu ne demek oluyor bilen var mı?
Son uc aydaki kan sekeri degerin cnm benimde senin gibi cikti normal degerden dusuk doktor yemekkerini aksatma ara ogunlerini muhakkak yap ani seker dususlerin olur bebekte beslenemez dedi.oylede oluyor gercekten is yaparken unutuveriorum yemeyi birden cok acikinca yiyene kadar elim ayagim bosalio sende dikkatli ol cnm

Ben kullaniyorum , benim bide kanim dusuk cikti. Dusuk olmasa bile demir depolarin bosalmadan kullanman daha iyi. Kabiz oluyorum bende. Bol su kayisi kuru kayisi, kiraz erik yiyorum kabizligi onleyici seyler.
benim yarın 25. haftam bitiyor pazartesi günü tahlillerimi yaptı doktor hiçbir takviye vermedi şaşırdım valla kan hapı vitamin kullanıyor herkes bana değerlerin iyi dedi vermedi ne bileyim öyle aman aman iyi beslenen biri de değilim tedirgin oluyorum ister istemez bende

küçük almaya karar verdim sallanmalı olsa farketmez ben bebegı sallanmaya alıştırmayacagım kesinlikle cok yanlıs buluyorum sallanmayı .

Kızlar merhaba bazen yediğimden mi içtiğimden mi karnım çok sert oluyor ama sonra geçiyor sizde de sertleşme oluyor mu?

tabıı ki hepimizin öyle. bebek uyudugunda özellikle uzun ve derin uyursa karın yumuşuyor cok rahat hareket edıyorsun ve rahatlıyorsun bebek hareketlenince şişiyorsun tabiii ki . ben uyudugunda böyle oldugunu farketmiştim sonra anneme soacaktım sorama fırsat kalmadan kendisi söyledi

Tamam canim oyle yaparim. Peki memnun kaldin mi? Muayenesi ne kadar?
550 tl ödedik canım. Yani açıkçası pek bilgi vermedi bana. Boyunu kilosunu bile söylemedi. Ölçümler yaptı, soracağınız bir şey var mı dedi gitti :) şeker yüklemesi öneriyor musunuz diye soracaktım unuttum. Aklına gelirse sen sorabilir misin ?

içim sıkıldı ya sabah sabah koru hastanesi rezaletı dıye bır şey paylaşmış kızlar.sizde bakın isterseniz. bebegi ihmalden sakat bırakmışlar

okumaya dayanamadım sonunu okuyamadım ama zorladım kendimi okumaya ki bılelım temkinli olalım dıye . tadım tuzum kactı ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…