2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

benim arkadaşımda gebelik şekeri çıkmıştı doguma kadar insülin vurulmstu o kadar biliyorum

çok sağol canım aynen öyle yaşamadan konusmak cok kolay bısey

Test yöntemini bilmiyorum ama yengemde gebelik şekeri vardı,insülin kullanmadı çok sıkı perhizle gebeliğini tamamladı.

Kizlar benim tahliler pek de ii sayilmaz kan degerim normalin cok altinda cikti dr igne ilac insallh doguma kadr normal degere getrirz dedi tansiyn cikti kilodn da kaynakli olabilr dedi bide dunden beri adete girecekms gibi bel ve karin agrim var dr erken dogum sancilari dedi onun icnde bi ilac verdi insallh erken dogum gibi bsy olmaz ya

ne güzel ne iyi bi haber :) benim doktorum bana şeker yüklemesi yapmaya gerek yok dedi riskli durumları taşımadığım için

Canim doğru beslenerek ve ilaclarini kullanarak değerlerini duzeltirsin inşallah kalbini ferah tut erken doğum için de ama dikkatli olmalısın doktorlar bize en kötü olabilecek sonucu söylüyorlar o yüzden kalbini ferah tut geçmiş olsun

Bebek banyo bakım ürünlerini netten alan var mı ? etrafımdakiler ya orijinal değilse gibi söylemlerde bulundu da kararsız kaldım
Canım benim cildimde alerjik egzama var sürekli dermokozmetik ürünler kullanmak zorundayım ve hep internetten alıyorum fiyatlar bazen yarı yarıya kadar farkedebiliyor. Bir eczacı ile konuştum dedim neden bu kadar fark var arada diye. Siteler dükkan tutmuyor depodan satıyor, bir de bize gelene kadar 2-3 farklı aracıdan geçiyor ürünler o yüzden fiyat artıyor dedi. Doktorum da internetten alabilirsin demişti. Yani ben güvenle kullanıyorum. Site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama recete.com dan dermokozmetik.com dan ve dermoeczanem. Com dan alışveriş yapıyorum ben.

Canım içini ferah tut yorma kendini öyle bir durum olmayacak inşallah kan değerlerim Benim de düşük hiç kafana takma

Çok gecmis olsun . İnsallah hersey iyi gider. İlac vermis drun. İnsallah faydasini gorursun. Allah hepimize , bebeklerimizi vaktinde sag salim almayi nasip etsin

Tansiyonun kaç civarında? Bi de adı toko gibi bişeydi bi alet var sancın olup olmadığına bakıyor. Ona bağlamadan mı söyledi erken doğum sancısı diye?

Tansiyonun kaç civarında? Bi de adı toko gibi bişeydi bi alet var sancın olup olmadığına bakıyor. Ona bağlamadan mı söyledi erken doğum sancısı diye?
canm baglanmadm oyle bi alete dundn beri sanci oluym cevremdekilr erkn dogum sancilari diyolar dedim evet dedi sonra eve geldim cok agridi belim ogledn sonra tahlil sonuclari icn falan gittgmde soyledm hala agrim var die bu sancilar dogum sancilarna benziyo dedi ve 10 gun icnde gecmezse korkulacagini soyledi ilac verdi

Yazık ya, ben hastaneyi bebeğe yönelik seçmeye çalışıyorum ama baktığım hastanelerde doğum yapanlar sağolsun hastaneye bebeğe yönelik tek cümle yazmamışlar. Doğuran çekilmiş kenara
Evet çok önemli hayati bi durum ama malesef biraz şans meselesi en iyi devlet veya özel hastane de ne skandallar olabiliyor en iyisi bunları düşünmeyip Allaha emanet gitmek gibi görünüyor

geçmiş olsun canım insallah olmaz erken dogum

Arkadaşlar, ben hastane çantamı erken hazırlamaya başlayacağım risk grubunda olduğum için. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Özellikle en elzem olan fazlalık olmayacak şeyler şöyle bir liste buldum bir kaç liste kurcaladıktan sonra ne dersiniz?

• 1 adet 10’lu hastane çıkışı
  • 3 adet body
  • 3 adet ayaklı tulum
  • 3-4 adet çorap
  • 3 adet pijama altı
  • 2 adet şapka ve eldiven
  • Yelek, hırka
  • Bolca ağız mendili
  • Ufak boy bebek bezi
  • Alkolsüz, saf ıslak mendil
  • Kirliler için poşet
  • 2 takım zıbın
  • 2 adet mevsimine göre battaniye
  • Ana kucağı
  • Emzik, biberon

Canım çok geçmiş olsun yüreğini ferah tut kötü düşünme.doktorunun talimatlarına da uy canım.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallaj gerek kalmaz vaktinde gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…