2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ciddi mi?bebegime gozumuz gibi bakmaya calisiyoruz..ama bulanti/kusma bizim kontrolumuzde olmuyor ki..kim ister kusmayi..bir kadin bir kadina nasil bunu der inanamiyorum..mumkun oldugunca resmi ol bence onlarla..hatta bu aralar gormesen daha iyi..moral verecegine..ben bile sinir oldum okuyunca..

Allah akıl fikir merhamet versin öyle kaynanalara görümcelere. Bi faydaları yok bi de zarar veriyolar. Benim annem de kaynana ben de görümceyim belki benim de pek faydam olamadı yengelerime ama en azından kafalarını da ağrıtmadım elimden geldiğince destek oldum şans meselesi kimine iyisi denk gelir kimine kötüsü Allah eşlerimizle aramızı bozmasın

canm zaten suan ne görüyom onlari nede görüşuyom ve kendiside anne olms o yollrdn gecmsti ama laflri cok kotuydu

canm zaten suan ne görüyom onlari nede görüşuyom ve kendiside anne olms o yollrdn gecmsti ama laflri cok kotuydu
Ya aynısını benim için de söylüyorlar normalde hep ateş basar beni ama böyle sıkı sıkı giyinmem hamile olunca daha arttı ama bi taraflarını açmıyorum sıcak diye kaynanam göbeğimi bişeyler le sarıyor bebek içer de zatürre olacak diyor zaten göbeğim var yağlı :) şu havalarda ne üşümesi ne zaturesi allah korusun doğduktan sonra öyle bişey olsa sen yaptın diyecekler. Ben den daha çok düşünüyorlar sozde

Valla şans işi kim nederse desin allah iyi insanlarla karşılaştırsın benim 1.5 yıl çocuğum olamadı görümcem hamileydi ilk bebeğiydi kendi bebeğime alıyor muşum gibi aldım ona da neler neler aldım. Bebek doğdu görümcem yardım istedi kıyafetini değiştirirken kaynanam geldi sen bırak o yapsın öğrensin senin de olunca sende kendi çocuğuna yaparsın dedi o lafını hiç unutamadım hala üzülüyorum

canm sen onlarla mi yaşiyon

gercektn insanlr ne kadar duygusuz düsüncesiz kirilcagini uzulecegini hic mi dusunmedi azicik merhamet diyorum baskada bsy diyemiym valla

Kimse kızmasın bana ama şu cocugumun onlara hiç düşkün olmasını istemiyorum inşallah sevmez gitmek istemez onlara ben ankaraliyim eşim van
canm valla bende aynisi istiyom ne yalan söylim cunku ben onlarla yasiyodm ama 6 ay sonra ayri eşimle yasamk istiyorm dedim die bana yapmadklari kalmadi bide en sonunda bana senin karnindaki bebektn bile sogudk diyen kişilerle cocugmn uzak olmasini istiyorm

Düşündü düşünmez olur mu çok ince dokundurmalari vardır dilinin ayarı çok iyidir kesinlikle bir şeyi bilmeden söylemez
canm gercekten herkesn yaptigi allaha kalms biz doguluz benm kaynanam gorumcem bana hep ilk hamile kaldgmda sen sanki bize erkek torun mu vericen deyip deyip duruyolardi senden erkek cocuk cikmaz derlerdi rabbim o kadar buyukki benim kaynanamn 8 kizi tek bi oglu var o da eşim iki gorumcem evli onlarn da kizlari var ailede kimsenn oglu yoktu hepsi bunlari bile bile utanmadn bide sende getrsn getrsn kiz getrirsn diolardi benim de oglum olcak insallh rabbim saglikli bi sekilde bana nasip.eder ben kiz erkek ayrimi yapmiym ama bana cok laf dokundrdlr ya

Ya bence bebekler hissediyor :) ayy bi de bi söz var ya anne kimi sevmezse bebek ona benzermiş diye allah korusun valla :) şimdi sorsak burda hepimizin neredeyse bi acısı vardır kaynanasiyla ilgili ama bak şunu görüyorum görmüş geçirmiş aklı başında kaynanalar da var biraz da cahillik mi desem yoksa bişey gormediklerinden mi nedense böyleler işte. Yoksa hepsi kötü değil kesinlikle dediğim dedik olmayanlarda var

o laf şoyle degil miydi anne kimi sevmezse bebek en cok onu severmş die

Bizde de o konu vardı tek dediği inşallah erkek olur ben kız bebek sevdikçe zoruna gidiyordu sevme bak kızın olur dedi. kızları vardı gorumcelerim en küçüğü 29 yaşında 5 tane onların yanın da dedim ki. 5 kızın var hangisinden kötülük gördün de kız istemiyorsun dedim. Ne varsa kız çocukta var dedim. Yaşlanınca oğlum bakar damat eline düşmekten iyi dedı. Ben de haklısın Yaşlanınca oğlun bakar sana artık dedim. Kendi kızından bişey beklemiyorsan el kızından hiç bekleme dedim

o laf şoyle degil miydi anne kimi sevmezse bebek en cok onu severmş die
Artık nasılsa allah ikisinden de korusun :) bazen anneme anlatıyorum kızım çok şey yapma bak o tarafa benzer diyor bende aaa anne beni biliyorsun Bn kaynanam a ölürüm allah beni onun gelini olayım diye yaratmış diyorum :)

bazen bazilari sorar ya bile bile kaynananla aran nasil die bizde ister ii olsn ister kötü olsn ayyy benim kaynanam çoook ii deriz ya seninkide böyle bsy işte bazen oyle söylemek gerekiyo valla :)

Hanimlar merhaba,
Alisveris konusunda bende bir fikir vereyim dedim. Kiyafet haric bircok seyi tamamladim, ufak tefek seyler ve kiyafetler eksik. Bunun icinde yaz indirimini bekliyorum, Turkiyedede aynimi bilmiyorum ama Almanyada H&M iki hafta sonra yaz indirimine giriyor. Diger magzalarda ondan sonra baslar zaten, bende heyecanla bekliyorum :)

Tabi cnim kimsenin bisey almasina ihtiyacimiz yok ama dusunmeleri ilgili olmalari onemsemeyide gosterio bence insani mutlu ediyor.isim knusundada kesinlikle dayatmalara geleme senin bebegin senin icine sinsin ismi iyi cvp vermissin

Desin ya boşver sen bildiğini yap, madem çok istiyor kendisi hediye etsin sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…