2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim ben ilk gebelikte iki kere gecirdim. Dikkat etsende oluyor. Benim bunyemde yatkin. Akintidan dolayi ped yada kagit havlu koyunca oluyor. Cok sampuan tada sabinla yikamakta. Kullandim fitil. Merak etme birsey olmaz. Kullanmamak bebek icin kotu. Eriyor fazlasini vucut atiyor.Hap seklinde icemiyoruz . Mutlaka kullan. Ayrica bi siseye sirkeli su yapmistim. Taharetten sonra kurulanip en son onu sıkıp tekrR kurulaniyordum. Karbonatli suda iyi. Bunlar ph degerini ayarliyor. Sirkeli su kasintiyi aliyor. Birde kefir veta kendi mayaladigin yogurt ye. Probiyotikli seyler. Ben disina yogurt surup beklettim. Yarsrli bakteri veriyorsun. Camasirlarini utule ve gunluk ped gibi seyler kullanma bu donemde. İkisinde bide dr cubukla temizleyip birseyle yikadi. Kotu birsey ama ikincisinde yikayacak diye sevindim resmen. Adet olmayinca icerdeki pislikler gitmiyor. İnsallah cabuk kurtulursun.

çok sağol canım verdiğin bilgiler için mutlaka uygulayacağım sanırım benim yaptığım hata banyoda köpükle yıkamak oldu inşallah cabuk geçer ve tekrarlamaz

çok sağol canım verdiğin bilgiler için mutlaka uygulayacağım sanırım benim yaptığım hata banyoda köpükle yıkamak oldu inşallah cabuk geçer ve tekrarlamaz
Geçmiş olsun canın inşallah çabuk geçer bende de enfeksiyon oluyor devamli bol su içiyorum temizligime çok dikkat ediyorum ama hala enfeksiyon çıkıyor birde bende dikiş var biraz da açılma var o yüzden daha çok korkuyorum

sana da çok geçmiş olsun canım işte temizliğe dikkat de edilse olabiliomuş. İnşallah hepimiz sağlıkla son haftalara gelir bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız

Gerçekten öyle oluyor bu dünya da buluyorlar ettiklerini benim o doğum yapan görümcemin evini bile temizliyordum o da bana iftira atarak kocamı benim üzerime saldı kendimi aklayana kadar neler dedim eşime yani biz o gün bosanacaktik. O kadar ağladım ki allaha havale ettim. Ee ne oldu kocası fetodan atıldı o da şimdi kocasıyla kaynanasiyla imtihanda allah bırakmıyor çünkü hiç bi suçum günahım yoktu evini temizleyip yemeklerini yapıp evime geldim kocama hiç olmadık şeyler söyledi

merhabalar. kv görümcelerden açılmış konu. allah razı olsun benim kv özeniyor. hatta beşiğini bile o aldı. bebek alışverişine diye çıktık, sağolsun bana lohusa geceliği bile baktı. alamadık para verdi bunla mutlaka gecelik al dedi.
kendi annem de özeniyor. o da hep bişeler almak istiyor. iki tarafta da torun var ama ne mutlu yine de özeniyorlar:)
görümcemin maddi durumu yok, bir de o aldığı zaman genelde en ucuzunu alır kalitesine pek bakmaz. o da kendince bişeyler alıyor. olsun düşünmesi yeter:)
hediyelikler dediğiniz gibi genelde kalitesiz oluyor, bir de ayı falan pek tutmuyor. benim istanbulda pek çevrem olmadığından bize fazla hediye de gelmez. memlektte mevlüt yaparsak gelir. beğendiklerimi alırım, beğenmediklerim bırakırım annemler yine birilerine hediye götürür.

tecrübeli anneler size bir şey danışacağım.
beşiğin içinde yatak da geldi ama benim pek içime sinmedi. incecik sünger. pamuk yatak mı yapsam diye düşünüyorum. siz nasıl yatak kullandınız?

Kızlar tüm kaynanalar kötü mü olur demişsiniz ya sanırım ben de azınlık olan şanslı kesimdenim. Kaynanam gerçekten anne gibidir. İnanılmaz iyi niyetli, dinamik e aydın görüşlüdür. 6 senelik evliyim çocouk düşünmedik ilk 4 sene gıkı çıkmadı siz bilirsiniz dedi. müdahale edenlere onların kararı dedi. Şehir dışındalar hergün annem gibi günde 2 kere telefonda görüşürüz. senede 2 -3 kere gelirler kayınpedere 10-15 gün kalırlar daha çok kalsın diye yalvarırım. Kahvaltıma hazırlar, yemeğimi yapar. ve kızı gibi sever. Görümcem de yok. Biraz da insanların karakteri ile alakalı bu durumlar. Takmayın kafanıza tabiki önemli bu konular ama önemli olan bizim aile içi geçimimiz.

Arkadaşlar benim de dün gece den beri cok fena dişim agriyo gece agriyla uyandim diş doktoruna gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum harhangi bi müdahale de bulunur mu acaba yarin bebişin kontrolü var doktora soracam varmi aranizda dis agrisi yasayan ne tavsiye edersiniz ?

tecrübeli anneler size bir şey danışacağım.
beşiğin içinde yatak da geldi ama benim pek içime sinmedi. incecik sünger. pamuk yatak mı yapsam diye düşünüyorum. siz nasıl yatak kullandınız?
Benimkinde ince canım ben ilk 6 ay kullanılan çok amaçlı reflü yatağı var ondan alıcam

canm benimde vajinada mantar degilde kondilom cikti daha kotusu sonradn yok oldu ama hala virusu tasiym die sezeryan olucam ama mantar hakkinda bi bilgm yok

canm ben hamile kaldigmdn beri 5 tane dişim kendilignden kirildi ve 6 aydr diş agrisi cekiyom gunde iki yada uc kez fircalayp garagara falan yapip idare ediym hic dr gorunmedm

25 . Haftadayim. Bugun kontrolum vardi. Seker yuklemesi yaptirmam gerekiyor. Yastan ve pco lu oldugum icin risk grubundayim. 50 mg lik olsndan. 50 mg icin Tokluk oluyormus. Yemekten 2-3 saat sonra. Yaptirmayanlarda gebeligin ilerleyen haftslarinda su fazlaligi bebekte sorunlar cikabiliyor. Yada dogumdan sonra bebekte hipoglisemi ve elektrolit dengesi olabilirmis. Elektrolit bozuklugida bircok seye neden oluyor. Evdeki diyetle şeker ayarlanmazmiş eger seker hastaligi varsa dedi. Gebelikte seker diyeti bayagi sıkı oluyormus. Kendinuz bir kac seyi kesmekle olmuyormus. Risk grubunda oldugum icin yaptircam. Yaptirmayip hamilelikte yada dogumda bebegimin bir sorun yasamasini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…