2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Teşekkürler :)

ay şaka gibi bilmediğimiz neler oluyor bıraktım orayı bu hafta zaten iyiki bırakmışım paranın gözü kör olsun işte insanın parası varsa güzel muamele ediliyor özellerde

Sonunda bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün. Çok şükür hersey iyi dedi doktor. Birde sağlık ocağına gidip ilk doz tetanoz aşımı oldum şuanlik ağrı sizi yok. inşallah ilerleyen saatlerde de olmaz. Ayakları ödem olmaya başlayan var mı aranızda? Benim sol ayağımda yaklaşık 1 haftadır ödem oluyor. Benden şimdilik bu kadar kendinize iyi bakin sağlıkla kalın hepiniz. :)

benim de doktorum riskli bir durum görmemesine rağmen aynı şeyleri istedi. Bugün etraflıca bir araştırdım. Bu haftalarda gün boyu en az 12 kez hareket etmesi gerekiyormuş. Hareketler ardarda olunca da sayıdan düşüyor. Yani bir defada 12 kez hareket ettiyse o gün sayma işlemini bitirebilirmişiz.

Bebek bakim çantası aldınız mı ? Ben m&y nin fiyonk lu cantasini almayı düşünüyorum 12. Haftada bi mağazada gördüm çok beğendim çok güzeldi gerçekten daha erken diye almadım sonra gittiğimde istediğim renk satılmış. Şimdi İnterneten almayı düşünüyorum ama ne kadar güvenebilirim farklı bi renk gönderecekler diye korkuyorum

Ben almayacağım gereksiz gibi geldi bana. Sırt çantası neyime yetmiyor :)

Ben almayacağım gereksiz gibi geldi bana. Sırt çantası neyime yetmiyor :)
Ya ben de almayacaktim çantam var bavul gibi yeni de herşeyi rahatlıkla alır ama kaynanam sanki kendi veriyormuş parasını gibi aaa almazsan olmaz kesinlikle almalısın dedi ben kızıma almıştım felan diye konuştu arada lafı dokundurup anan alsın demeye getirdi.

Boyle hedef bi sayiyi oldugunu ogrenmek iyi oldu saol canim :) bu arada doktorumuz ayni olabilir mi :) istanbul da hisar a gidiyorum ben

canım valla güldürdün :) ah şu kaynanalrn imalari yok mu :)

Ben kizima almistim dicegine ayirmayip sanada aliversin ey allahim yaa

Hanımlar nasılsınız, nasıl geciyor hamilelikler? Seker tarama testi yaptıranlardan kötü olan fenalasan kusanlar oldu mu? Cok farklı yorumlar gelıyo sızlerın durumu nedır acaba

Hanımlar nasılsınız, nasıl geciyor hamilelikler? Seker tarama testi yaptıranlardan kötü olan fenalasan kusanlar oldu mu? Cok farklı yorumlar gelıyo sızlerın durumu nedır acaba

canım valla güldürdün :) ah şu kaynanalrn imalari yok mu :)
Ya ben hevesle oğluma aldığım şeyleri gösteriyorum bana diyor ki valla bunların çoğunu annenin alması gerekiyor diyordu bi de annem uzak da ee senle aynı şehirdeyiz bi arayıp da bi eksiğin var mı diye sormuyor ama isim konusuna gelince kayinbabanin ismini koy diyor herşeyi benim babam yapacaksa onun ismini koyarım dedim dedim gülerek :)bozuldu ona da illa söyletecek beni

İyi aksamlar..22.haftaya geldim hala kusuyorum bazi aksamlar..mide sikayetiyle geciyor benim..sanki hep boyle devam edicek gibi geliyor.
Ben yarin saglik ocagina gidicem..asi ve seker yuklemesi olacak..umarim kusmadan atlatirim

Ben kizima almistim dicegine ayirmayip sanada aliversin ey allahim yaa
Valla kızına o kadar çok şey aldı ki hepsini de gösteriyordu banıp oğluma bişey almadı almasın da zaten ihtiyacımız yok ben bi hevesle alıyorum beğendiğim şeyleri. Ama insan bozuluyor herşeye de annen in alması lazım diyor hatta eşimin bile kanına giriyor zoruma gidiyor bi halta yaramıyor bi de benim işime karışıyor

:) benimde ilk hamile kaldigmda zamnlarda kaynanamn ben kizimn dogumnda torunuma bunlari bunlari aldim deyip deyip bana laf atişi vardi benim annemde o seyleri alsn die neyseki şuan ayri şehirlerdyz o laflari duymuym bakalm kizinda aldi acaba gelinindede alacak mi :)

Valla canım bu saate kadar sormadıysa hiç sormaz bi de annem yapıyor alıyor ben onlar gibi bişey yaptıklarında tüm sülaleye anlatmıyorum. Onlar birine bişey alınca herkese söylüyorlar. İnan daha kimse sormadı eşimin ablaları felan her halde el gibi gelip baş köşeye oturacaklar sinir oluyorum hamilelikte iyice arttı bu elimde olsa bi kaşık su da bogucam

ya bazen dusunyorm da herks mi gelinine boyle olur die aslinda sen annenin aldiklarini yada yaptiklarini anlatsan bile onlar hep bi bahane bulacaklar kendilerini daha ustun gorcekler bende onlarla yaşarkn cok sey gordm ben ilk uc ayimda cok mide bulantisi yasiyodm bazen oglene kadar kahvalti edemiyodm esimn ablasi gelip benim o halimle bide bana bu bebege bsy olursa senin yuzundn bu saat olms daha kahvalti etmemssn sen bu bebegn katili olacan diodu cok sinir oluyodm hamilelignn ilk uc ayini bana zehir gibi gecirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…