2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tazminat ya da işsizlik maaşı alabilmen için 4(işveren tarafından fesih) koduyla yani işverenin doğumdan sonra seni çıkarması gerekir..

Canim ben memurum dedigim gibi yaptim. Sigirtayla ugrasmadim. Dogum uzni yillik izni arkasindan ucretsiz izin dilekcelerini verdim. Simdi tekrar dogum oncesi dilekce vercem

Nette organicum diye bir urun gordum. Organicarebaby onlune alisveris sitesi. Yuzde yuz dogalmus. Sertifikali bir urunmus. Goz yakmiyormus. Diger sampuanlar azda olsa goz yakiyor. Bide sertifikali digerleri her ne kadar oyleyiz boyleyiz desede sertika onemli. Deneyen var mi

Yok hic bez baglamadim daha sonra biraktirmak daha zor oluyormus hatta sinirim bozulur baglarim gene die evdeki bezleri toplayip baskasina verdim sabirli olmaya calisiorum iste

Şu an kızı 3 yayında doğduğundan beni organicare kullanıyor çok memnun kendiside sağlıkçı daha dikkatli tabi bu konularda

Günaydın arkadaslar bebeğin hareketlerini 3 gundur az hissediyorum napmalıyım
BEnce cok ayakta kalıp yorulma canım cikolata yiyip oturdugumda benimki cok hareketli oluyo bi deneyebilirsin. Gunde ortalama 12 hareket in altına inersen doktorunla bi görüşebilirsinnöyle okumustum ustuste de olsa her bir hareketi saymak gerek bu 12ye ulasmak icin

Canım hayırdır ısten mı ayrılıyorsun
33. Haftada yıllık izni çıkıcam sonra devam etmicem canım. 2 yıldır zam yapmıyorlar şu an ofis Çağlayan'da ala Bakırköy'e taşınıcak herşeyden öte ofiste sigara içiliyor katlanmak yerine evde yavruma kendim bakıcam inşallah

Dün çikolata yedim uzandım 1 saat yine hissetmedim işten izin alıp doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…