2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Slm hanımlar girmeyeli sayfa başını alıp gitmiş.. bende zor nefes alanlardayım.. Bana herkes diyor ooo erken başlamışsın.inan zor yatıyorum çünkü nefes almaktan zorlaniyorum..bende ödem oluşmamış.. 3 yaşında kızım var fazla dinlenemiyorum..insallah sağ salim bebislerimizi kucağımiza alırız.

Bu haftalarda hep bi herşey eksik duygusu sarıyor insanı demek ki. Sıcaklarda başladı ya ödem artıyor. Korkutmak istemiyorum ama ara ara hepimizin tansiyonumuzu kontrol etmemiz lazım önlem olarak. Bi de hafif yürüyüş yapsan faydası olur belki.
Her gün sabah akşam yürüyüş yapalım diyoruz ama akşam olunca pestilim çıkmış oluyor yürüyüş hayal oluyor. Banada doktor haftada en az bi kere olsun tansıyon ölçtür dedi

canm ya korkutmak istemem ama duydgm bsyi soylemk istedm benm teyzmde hamileyken asansoru bozulmustu merdiven inip cikmaktan sanci olmstu dr bebegn ters donms demisti tabi bu olay bi 3 yil oncesi oldgu icn tam hatrlamiym sadece aklimda kalan cok merdiven cikmamm gerektgi yinede sen cok dikkat et canm
Kısa sürede yapılır inşallah ya dinlene dinlene çıkıyorum zaten Allah'ın izniyle birşey olmadan tamamlarım inşallah

hifanur hifanur Zeynep5654 Zeynep5654 ya aglayarak acile gittim, doktor baktı oynuyor dedi 20 snde 8 kere saydım dedi :S 36 cmlık bebeği nasıl hissetmiyorsam :KK43: :) sinirlerim bozuldu
Canım gözün aydın. İnan benimde bazı günler dışarı çıkcak gibi oluyo bazı günler sadece minik pıtpıtlar. İnsan evham yapıyo hemen ama Allah a emanet onlar. Bu arada 25 haftalık benimki.

kızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Benim ayak bileklerim şişmeye başladı.özellikle sıcak havalarda daha çok şişiyor.yorgunluk bende de var,hep uykum var.haftasonu kontrolüm var doktoruma yorgunluğu soracağım belki Demir falan verir.

Hanımlar e bebekte indirim var diye magazaya gittim ama begendıgım hiçbirseyde indirim yoktu. Kraft magazasında bayagı indirimler vardı park yatak, yatak içi mevresim seti, yatak, yorgan, bebek arabası, ana kucagı gibi esyaları krafttan alıp cıktık. Hepsine 1300 verdik ilgilenenleriniz olursa bakmanızı tavsiye ederim
Güle güle kullanın canım.

Sigorta ucreti yatiriyorlami bilmiyorum yatmis gozukuyor bakinca e devlette. Ama Gecerlimi bilmiyorum. İs yerine gidince dogum izni icin sorcam. Ama sigortandan yararlaniyorsun. Hastanede gecerli sigortali gozukuyorsun.
sağlık sigortası devam edebilir ama iş yeri sigortası yatmıyormuş aldığım bilgiye göre onun için ücretsiz izin kullanmak istemiyorum tabi bebek doğunca ayrılamazsın diyorlar ama bakalımm :D

doktorlar basbas bagırıyorlar her hamilelik kendi içinde özeldir, kimseyle kıyaslanamaz diyorlar. Eskidenmiş o tarlada 9ay capa yapıp sancı gelince dogum yapanlar seni kendisiyle kıyasıyor herhalde kaynanan. Kulak asmamaya calıs duymamaya calıs hayatta daha önemli seyler var

ya kendisi öğlene kadar uyuyor ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum. kaldı ki bu aya kadar hiç bi sıkıntım olmadı bi kere bile nasılsın demedi sadece bebeği soruyor. bak şimdi aklıma gelince sinirim bozuluyo :bicak:

Henüz ayaklarım şişmedi ama ben de zorlanmaya başladımsıcaklarda..açıkcası önümüzdeki 3 ay acayip korkutuyor beni..ben de yemek dışında ev işi yapamıyorum..azıcık bir şey yapsam hemen yoruluyorum..çok halsiz hissediyorum ben de özellikle akşamları.yalnız değilsin yani:)

daha sıcaklar yeni başladı işimiz zor gerçekten :işsiz:

Kayınvalideler konuşmazsa olmez Canım benimde ayaklarım bacaklarım şişiyor aradara ellerim. Bende eğilip kalkerken soluk soluğayım. Bugün asansör bozuktu 6 kat merdiven çıktım yarım saat kendime gelemedim

evet eğilmek çok büyük lüks artık di mi :mad:

Bu haftalarda hep bi herşey eksik duygusu sarıyor insanı demek ki. Sıcaklarda başladı ya ödem artıyor. Korkutmak istemiyorum ama ara ara hepimizin tansiyonumuzu kontrol etmemiz lazım önlem olarak. Bi de hafif yürüyüş yapsan faydası olur belki.

eczanede calıstıgım için her gün ölçüyorum sürekli düşük tansiyonum o da uykumu getiriyo sanırım o_O

canm kim beni görse yüzün şişmiş diyo bide benimde ayaklarm cok şişiyo nefesim daraliyo kime ne desem ooo daha nerde deyip daha cok gozumu korkutuyolar bende gittikce kilo aliyorum onune gecemiym acaba ödemden midr anlamadm gitti

bence yarısı ödemdir suyu biraz az içersem hemen fazla kiloda çıkıyorum su topluyoruz sünger gibi :silah:

Canim ben dinlenemiyorum. Gecede oglen uyaniyor uyuyamiyorum. Ginduz zaten hareketliyim hep. Odemim yok. Arada aksam ayaklarimda yanma oluyor ondan da uyuyamiyorum. Soguk su da bekletiyorum. cok hareketsizlikte odem yapar. Yuruyus egzersiz yap. Surekli yatma. Dinlen tabiiki . Benim ne uyku ne dinlenmeye zamanim var

Allah sana iki kat kolaylık versin cnm ben sadece çalıştığım için yoruluyorum sen hem çalışıyorsun hem çocuk :anne:

Benim ayak bileklerim şişmeye başladı.özellikle sıcak havalarda daha çok şişiyor.yorgunluk bende de var,hep uykum var.haftasonu kontrolüm var doktoruma yorgunluğu soracağım belki Demir falan verir.

benim bu hafta şişmeye başladı. işyerinde ya ayaktayım ya sandalyede ayaklarımı sarkıtıyorum uzanamadığım için oluyor büyük ihtimal :kızgın:

Canım gözün aydın. İnan benimde bazı günler dışarı çıkcak gibi oluyo bazı günler sadece minik pıtpıtlar. İnsan evham yapıyo hemen ama Allah a emanet onlar. Bu arada 25 haftalık benimki.

Benim de 25 di ama su an boya göre daha ileri cıktı devlet hastanesi yanlış ölçmüş de olabilir.

ya kendisi öğlene kadar uyuyor ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum. kaldı ki bu aya kadar hiç bi sıkıntım olmadı bi kere bile nasılsın demedi sadece bebeği soruyor. bak şimdi aklıma gelince sinirim bozuluyo :bicak:

daha sıcaklar yeni başladı işimiz zor gerçekten :işsiz:

evet eğilmek çok büyük lüks artık di mi :mad:

eczanede calıstıgım için her gün ölçüyorum sürekli düşük tansiyonum o da uykumu getiriyo sanırım o_O

bence yarısı ödemdir suyu biraz az içersem hemen fazla kiloda çıkıyorum su topluyoruz sünger gibi :silah:

Allah sana iki kat kolaylık versin cnm ben sadece çalıştığım için yoruluyorum sen hem çalışıyorsun hem çocuk :anne:

benim bu hafta şişmeye başladı. işyerinde ya ayaktayım ya sandalyede ayaklarımı sarkıtıyorum uzanamadığım için oluyor büyük ihtimal :kızgın:
Sagol cnm. Yok calismiyorum . Ucretsiz izindeyim. İlk hamilelikte calisiyordum inan daha az yoruluyordum. Bana hep dinlen uyu , firsat buldukca sonra arayacaksin bugunleri diyorlardi. Hakikaten oyle . Uzatamazsan daha once yazdim bacagini one dogru uzat atagini yukari dogru kır. Bir kac defa yap. Aklina geldikce yap. Fazzla oturmakta atakta durmakta odem oluyor. O hareketi yap mutlaka

Baya uyğuna almışsın canım sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Canım evet cok uygun olunca hemen aldık. Park yatakta yuzde elli insiirm yaptılar. Yatagını yatasın yatagından aldık yorganı da sanıyorum öyle . Insallah saglıklı gunlerde kullanırı

Back
X