2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@hifanur Zeynep5654 Zeynep5654 ya aglayarak acile gittim, doktor baktı oynuyor dedi 20 snde 8 kere saydım dedi :S 36 cmlık bebeği nasıl hissetmiyorsam :KK43: :) sinirlerim bozuldu
Canım öyle deme odaklanınca daha iyi hissedersin ama devamlı ayaktayken hareket halindeyken bebek uyuyor oyuzden hareket ettiğini anlamıyoruz. Yatıp uzanınca elini karnına koy tok karnınaysan kıpırdamaya baslar bende odasıyla ılgılenıyoruz 2gundur evde işten sonra yıne hep ayaktayım sıye hareketleri iyi hissedemiyorum bugun cikolata yedim otırdum cok sukur basladık hareketlere

Günaydın Hanımlar. Akşamdan beri gülüyorum neymiş efendim kayınvalidem geçen gün benim doktorla pazarlık yapmış bebek doğduğunda ilk bana vereceksin diye duyunca çok güldüm bu kayınvalideler neden böyle enteresan şeyler yapar ki acaba. ama neyse ki doktorumdan cevabını almış Olmaaaaz demiş doktorum annesi kime verin derse ona veririz o ne derse o demiş. Bide kaynanam gelip anlatıyo ben böyle yaptım da böyle dedi diye :KK70: Birde durmadan çalışmaya başlayınca ben sabahtan koşar gelirim Bebeği almaya getiririm bizim eve burda bakarım ben diyo hiiiiiiç istemiyorum bende kayınvalidemin bakmasını nasıl olmaz dicez bakalım
Ayy bu kv ler hep aynı. Ben Doğuma gelmemesi için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Çünkü ola ki bebek doğduktan sonra benden önce onlar aldı. Kayınbabama verip hadi adını oku derse diye ödüm kopuyor. İsmini yavuz selim koymak istiyor çünkü. Siz ne derseniz deyin ben Yavuz Selim diye seslenicem diyor çıldırıyorum.

Canım evet cok uygun olunca hemen aldık. Park yatakta yuzde elli insiirm yaptılar. Yatagını yatasın yatagından aldık yorganı da sanıyorum öyle . Insallah saglıklı gunlerde kullanırı
Gule gule kullan cnm . Gayet iyi fiyat gercekten. Ustunde ince yatak olmuyormu . Ben alta gecince aldim. Bebekte biraz sert olmasi gerekiyor ortapedi degil.

Canım cıktı mı sonucların benım de ctesı olucak cok merak ediyorum. Miden bulandı mı icerken
İki bardak verdiler. İlkinden birsey anlamadim tatli gelmedi. İkincisinde tadini aldim. Rahatsiz etmedi. Sadece bir saat yerinden kalkmadan oturuyorsun. Zaman gecmedi oturmaktan. Kitap falan okumadim uyku ve baa donmesi olmason diye. Uyku hali bulanti bas donmesi yapabilir dedi. Bir sey olmadi bende . Abartili tatlida degil. İkinci bardakta aldim tatliligini.

Yok hic bez baglamadim daha sonra biraktirmak daha zor oluyormus hatta sinirim bozulur baglarim gene die evdeki bezleri toplayip baskasina verdim sabirli olmaya calisiorum iste
Anladım canım Allah sabır versin inşallah bi an önce öğrenir

• Beğen
Reactions: NGY
İki bardak verdiler. İlkinden birsey anlamadim tatli gelmedi. İkincisinde tadini aldim. Rahatsiz etmedi. Sadece bir saat yerinden kalkmadan oturuyorsun. Zaman gecmedi oturmaktan. Kitap falan okumadim uyku ve baa donmesi olmason diye. Uyku hali bulanti bas donmesi yapabilir dedi. Bir sey olmadi bende . Abartili tatlida degil. İkinci bardakta aldim tatliligini.
Hadi gecmıs olsun benı ac karnına cagırdılar senı de mi o sekılde cagırmıslardı

Hadi gecmıs olsun benı ac karnına cagırdılar senı de mi o sekılde cagırmıslardı
Dr tok da oluyor dedi. Yemekten iki uc saat sonra. Sabah ayarlayamadim kahvalti saatini . Bide fazla kaciririm kahvaltiyi durduk yerde iş cikar . ac gittim. Her hastanede nasil bilmiyorum. Gidince parmaktan bakiyorlar. Bide kan aldirdilar. Oturtuyorlar seni. Bir saat kalkma yurume uzanma yemek yok. İcecegin sekerli suyu veriyorlar. İlkini yavas ikinciyi hizli iciyorsun zaman veriyorlar. Bitince haber veriyorsun. Bir saat sonra kendileri cagirdi beni. Kan aldilar bu kadar. Tadida koyu degil. Cok sekerli tatli olsa zaten icemezdim. Tadindan belli cok agir sekerli olmadigi.

Sagol cnm. Yok calismiyorum . Ucretsiz izindeyim. İlk hamilelikte calisiyordum inan daha az yoruluyordum. Bana hep dinlen uyu , firsat buldukca sonra arayacaksin bugunleri diyorlardi. Hakikaten oyle . Uzatamazsan daha once yazdim bacagini one dogru uzat atagini yukari dogru kır. Bir kac defa yap. Aklina geldikce yap. Fazzla oturmakta atakta durmakta odem oluyor. O hareketi yap mutlaka

tamam canım sağol yaparım iyi geliyosa. evde çocukla ilgilenmek de başlı başına bi iş haklısın :anne:

sağlık sigortası devam edebilir ama iş yeri sigortası yatmıyormuş aldığım bilgiye göre onun için ücretsiz izin kullanmak istemiyorum tabi bebek doğunca ayrılamazsın diyorlar ama bakalımm :KK70:
Sağlık sigortası dediğin özel sağlık sigortası mı?yoksa SGK'nın sağlık sigortası mı?

Ayy bu kv ler hep aynı. Ben Doğuma gelmemesi için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Çünkü ola ki bebek doğduktan sonra benden önce onlar aldı. Kayınbabama verip hadi adını oku derse diye ödüm kopuyor. İsmini yavuz selim koymak istiyor çünkü. Siz ne derseniz deyin ben Yavuz Selim diye seslenicem diyor çıldırıyorum.
AA canım seninki de bi değişikmiş,Allah sabır versin.çok hevesliyse kendi bi tane yapsaydı :KK53:boşver düşünüp stres yapma onlar öyle söylese de sonuçta nüfustaki adı önemli.:KK66:

AA canım seninki de bi değişikmiş,Allah sabır versin.çok hevesliyse kendi bi tane yapsaydı :KK53:boşver düşünüp stres yapma onlar öyle söylese de sonuçta nüfustaki adı önemli.:KK66:
Torun çok istiyor ama çocuk sesine de hiç katlanamaz aynen değişik.
Çok şükür ki eşim benden yana. İzin vermez diye umuyorum :)

kızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Ay bu insanlar gercekten kotu yaa kotu hamile kadina oyle denirmi herkesin vucudu baska herkeste olmaya bilir ama cogumuz artik altiyi bitirdik 7 den gn almaya basladikki 7 demek hosgeldin odem demek ben yaklasik iki haftadr sisiyorum ayaklatimda ellerimdr burnum zaten ta basindan beri sismeye basladi cok normal hamileyiz yani hic takma kafani sen onlara kaynanlarin zaten dusunup tartip knustuklari nerde gorulmus bosverr

Back
X