- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
- 73
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.901
Kaç haftaliktin tm canım yani 3 hafta olmadığı sürece çok önemli değil belki o an doktorun ölçümü farklı dır bebeğin pozisyonundan ötürüKızlar bugün kontrole gittik iki hafta geriden geliyor dedi doktor. 686 gr mış şimdi normal mi
Güzelmiş ismi Yusuf bizim de alternatiflerimiz arasında. İki isim okulda işte sıkıntı olur diye biz tek isim koyalım dedik ama sizin tercihiniz. Bizde ilk çocuğumuza iki isim koydukKizlar ya isim konusu konuşulmş biz muhammed yusuf koyduk bile cok mu uzun geliyo insann kulagina
26.hafta canım ya. Bilmiyorum ki ya. Bebe aspirini kullanıyorum şimdiKaç haftaliktin tm canım yani 3 hafta olmadığı sürece çok önemli değil belki o an doktorun ölçümü farklı dır bebeğin pozisyonundan ötürü
Arkadaşımın da küçük çıktı bebeği 5 gün sonra tekrar gitti farklı bi doktora kilosu 250 gr daha fazla çıktı rahatladı içi inşallah senin de bi sonra ki kontrolde öyle olur canım bide sabah süt kaşar peyniri yumurta çok faydalı bebek için solun a yatmaya gayret göster26.hafta canım ya. Bilmiyorum ki ya. Bebe aspirini kullanıyorum şimdi
Allah bütün annelere sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsin
Bilmiyorum nasil besleniyorsn ama sik sik ve bebge kilo aldircak seyleriden yemen lazm ki haftasini yakalasin bebegin yemek ayrimi yapiyorsan onu yemem bunu yemem huyun varsa terk etmelisin hamilelhin boyunca benim hep cevremde emek secenlerin bebekleri zayif dogdu biraz kndimizden odun vermemis gerekiyor bu zamanlarda baktin herseyi yaptin bebek gene iki hafta geride seninde zayif bebegin oluck demekki cokta sikma cnini bebeginde icerde sikilir saglikli olsn yeter birde sigara faktoru var sigara iciyorsan da genelde icenlerin bebekleri haftasiyla uyumlu olmiyorKızlar bugün kontrole gittik iki hafta geriden geliyor dedi doktor. 686 gr mış şimdi normal mi
Seninki de iyiymişAnkara havası halay açıyorum son ses halay çekiyoruz hele iş yaparken mutfak ta felan
Ben beethoven ilkbahar senfonisini ne zaman dinletsem coşuyor.Kızlar ben bebeğime aklıma geldikçe klasik müzik dinletiyorum.arada başka müzikler de dünletiyorum.doktor Mozart Beethoven ve chopin dinlet onlar bebeğe daha iyi gelir dedi. Bach ve thcakovsy dinletme dedi.
Bende sadece aç ve 2 saat sonunda aldılar Can'ımCanım ilk gidince aç karna bakıyorlar. Sonra verdikleri içeceği içtikten sonra 1 er saat arayla toplamda 2 kere kan alıyorlar. Sonrasında birseyler yiyebiliyoruz.
Benim var annem dikti, biraz küçük dikmesine rağmen hoşuma gitti uyurken bir ucunu bacağımın arasına koyuyorum bir ucunu da boynuma beni rahatlatıyor.Arkadaslar merhaba, aranizda hamile yastigi kullanan var mi ? Varsa cok faydasini gordunuz mu ? Bende gece yattigimda sirt agrisi oluyor cogu zaman, karnim da agriyor hamile yastigi cozum olur mu ki
maşallah seninkinin kilosu benimkinden fazla çıkmış 741gram benim kızımda senin tarihiyle uyumlu mu yoksa önde gitme durumu falan varmı. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik şükür sonucun iyi çıktıCanım kontrolüm iyi geçti çok şükür her şey yolunda.kızım da büyümüş 863 gr olmuş. Şeker yüklemesi yapıldı,50gr sıvıyı aldım bir saatin dolmasını bekliyorum.sonra kan vereceğim.hafta içi sonucum çıkacakmış.
Sonucun iyi çıktıysa çokta takılma bence canım. Ilk saat ölçülen baya yüksek çıkıyor zaten genelde mesela benim sınıra yakın çıktı canım.Bende sadece aç ve 2 saat sonunda aldılar Can'ım
aklıma bir tek isim bile gelmiyor babası da sen ısım sec dedi . bulamadım bir şeyKızlar erkek bebek ismi düşündünüz mü ne koycam?
Sigara yok çok şükür, yemek seçme de yok. Ama 2 yaşında bir oğlum var o biraz yoruyor. Kucak istiyor.Bilmiyorum nasil besleniyorsn ama sik sik ve bebge kilo aldircak seyleriden yemen lazm ki haftasini yakalasin bebegin yemek ayrimi yapiyorsan onu yemem bunu yemem huyun varsa terk etmelisin hamilelhin boyunca benim hep cevremde emek secenlerin bebekleri zayif dogdu biraz kndimizden odun vermemis gerekiyor bu zamanlarda baktin herseyi yaptin bebek gene iki hafta geride seninde zayif bebegin oluck demekki cokta sikma cnini bebeginde icerde sikilir saglikli olsn yeter birde sigara faktoru var sigara iciyorsan da genelde icenlerin bebekleri haftasiyla uyumlu olmiyor
evet cokkk benceKizlar ya isim konusu konuşulmş biz muhammed yusuf koyduk bile cok mu uzun geliyo insann kulagina
Oglumda cok dinlettim bunda dinletmeye calisiyorum. Ninnide soyleyebilirsin. Dogduktan sonra ninni sine asina olurKızlar ben bebeğime aklıma geldikçe klasik müzik dinletiyorum.arada başka müzikler de dünletiyorum.doktor Mozart Beethoven ve chopin dinlet onlar bebeğe daha iyi gelir dedi. Bach ve thcakovsy dinletme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?