- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.921
İki isim sevmiyorum. İkiside agir sanki. İkisinide isim olarak kulagina okutabilirsin. İkisiyle hitap etmiyeceksiniz. Hitap edecegini nufusa yazdir eger uzun geliyorsaKizlar ya isim konusu konuşulmş biz muhammed yusuf koyduk bile cok mu uzun geliyo insann kulagina
Vivaldi olacaktı yanlış yazmışımBen beethoven ilkbahar senfonisini ne zaman dinletsem coşuyor.
Önden gitme durumu yoktu canım.doktor bile kilosuna şaşırdı.ben50lik şeker yğklemaşallah seninkinin kilosu benimkinden fazla çıkmış 741gram benim kızımda senin tarihiyle uyumlu mu yoksa önde gitme durumu falan varmı. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik şükür sonucun iyi çıktı
Ninni hiç aklıma gelmemişti güzel fikirmiş sağol canımOglumda cok dinlettim bunda dinletmeye calisiyorum. Ninnide soyleyebilirsin. Dogduktan sonra ninni sine asina olur
Açlık en alt sınır 74 çıktı toklukta 86 çıktı canım evde ölçümlerimde hep düşüktü çık şükür şeker yokmuşSonucun iyi çıktıysa çokta takılma bence canım. Ilk saat ölçülen baya yüksek çıkıyor zaten genelde mesela benim sınıra yakın çıktı canım.
çok sağol canım şükür iyi çıktı umarım senin sonucun da iyi çıkar. Demekki senin minik tombiş olacak :)
bem göbeğimin altına üçgen şeklindeki yastıklardan koyuyorum iyi geliyor.koltukta uzanırken falan da kullanıyorum . Benim şimdilik çok fazla sırt ağrım olmadığı için memnunumArkadaslar merhaba, aranizda hamile yastigi kullanan var mi ? Varsa cok faydasini gordunuz mu ? Bende gece yattigimda sirt agrisi oluyor cogu zaman, karnim da agriyor hamile yastigi cozum olur mu ki
muhammedi benim ailem yusufu da eşimn ailesi cok istedi biz iki tarafi da kiramadk iki ismi de koydk ama bir kac kisi bana cok agir cok uzun deyince cok kafam karisti degistirmek yada birini koyup birini iptal de etmek istemiyom artk hayirlisi yaİki isim sevmiyorum. İkiside agir sanki. İkisinide isim olarak kulagina okutabilirsin. İkisiyle hitap etmiyeceksiniz. Hitap edecegini nufusa yazdir eger uzun geliyorsa
Ben kullanıyorum ağrım falan da yok yastıkla alakası var mı bilmiyorum. Bacağımın arasına yastık koyarak uyuyun diyorlar, bir de yastığımızın yüksek olması lazım başımın altına bir tane daha yastık koyuyorum sırt üstü dönersem yüksekte kalmış oluyorum, eşle arana mesafe koyuyor biraz büyük birşey bayağı yer kaplıyor, şu an eşimle ayrı uyuduğumuz için yatakta rahat rahat yastıkla takılıyorum. Yani ben memnunum rahat ediyorum.Arkadaslar merhaba, aranizda hamile yastigi kullanan var mi ? Varsa cok faydasini gordunuz mu ? Bende gece yattigimda sirt agrisi oluyor cogu zaman, karnim da agriyor hamile yastigi cozum olur mu ki
Düşük bile çıkmış, şeker hastası olanlarda 140 ın üstünde çıkıyor, gebelik boyu 140 ın altında tutmaya çalışıyorlar.50 gram şeker yüklemesinde ölçümüm 88 çıktı normal mi kızlar ?
doktor sorun yok dedi ama..
Canim genelde normal degerler gastaneden hastaneye degisiyor az bir fark olabilir. Normal deger 70-110 arasiydi sanirim kagitta yazan. Benimki 1. Saat seker sonrasi 90 di normaldi. Seninkide normaldir50 gram şeker yüklemesinde ölçümüm 88 çıktı normal mi kızlar ?
doktor sorun yok dedi ama..
Erkek olsaydı arda koyacaktık biz canımKızlar erkek bebek ismi düşündünüz mü ne koycam?
Canım bende ilk 4 gün tuttum..kendimi hiç iyi hissetmedim..agrilarim olmaya başladı.bende tutmuyorum.Selam kızlaar uzun zamandır yazamıyorum oruç tutanınız var mı :) ben ilk 5 gün tuttum o 5 gün boyunca bebeğim sadece sahur ve iftarda hareket etti bende endişelendim ve artık tutmuyorum.Alışverişleri yapmaya başladınız mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?