2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aa tam bizim de planımız bu şekilde park yatak, dolap ve bir koltuk. Güzel güzel uyusun miniklerimiz odalarında

Ben seker taramasını kan ve idrar testini acıbademde yaptırdım 56 tl ödedim sgk ile. Bence bi kan testı faydalı olur ki bende kansızlık cıktı yıne
Acıbademde bile ne kadar uyguna yaptırmışsın bendi bu kontrolde doğumu düşündüğüm hastaneye gideceğim için tahlili dışarda yaptırıcam. Kan hapı kullanıyormuyduh dozunu arttırırlar. Şeker nasıl çıktı

Çok güzel olmuş çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah

Canım benim bebegimde 2 hafta geriden geliyor.senin ilk bebeginde ne gibi bir sıkıntı oldu acaba ?

canım evet krafttan aldık yarı yarıya ındırıme gırmıstı park yatak 300 tl gibi bir rakama aldık, dönencesini ayrıca e bebekten 70tl gibi bir rakama aldık, cibinlik yine bir bebek magazasından aparatı ıle bırlıkte 50 tl ye aldık :) saglıklı gunlerde buyusunler

canım evet epey uygun geldi bana da, acıbadem zaten tahlıl ve muayene ucretınde medıcal parka kıyasla cok daha uygun. sadece dogum pahalı onda da cok ıyı hazırlandıkları için dogum da aklıma yattı acıkcası. seker ılk olcum 85, ıkıncı olcum 113 cıktı doktorum gayet normal oldugunu soyledı. 50 mg lık taramadan yaptık bız. kansızlık ıcın kan ılacımı kullanıyorum aynen devam edıcem. bıraz daha et pekmez gibi seyler yemeye calısıcam ama cok sınırlarda oldugum ıcın duzenlı kan hapı kullanımıyla sorun olmaz dedı

Gule gule buyut bebegini insallah cnm cok gzel olmus

Aa tam bizim de planımız bu şekilde park yatak, dolap ve bir koltuk. Güzel güzel uyusun miniklerimiz odalarında
canım aslında dolap gomme dolap zaten vardı, l koltuk kucuk odamızda zaten vardı. bırtek park yatak ve mınık bır sıfonyer aldık 3 yasına kadar bızı ıdare eder dıyerek boyle bırsey yaptık sonradan lazım olanlar olursa da alırız :) saglıklı gunlerde buyutelım ınsallah

odanıza bayıldım :) bizim de şu anda o odada bir L koltuğumuz var, atsak mı napsak diyorduk. oda çok sade ama çok güzel olmuş. sağlıkla güle güle oturun inşallah :)
tesekkurler canım valla o l koltuk hayat kurtarır :) hem anneler gelınce kalır hem de emzırmede fln lazım olacak oldugu ıcın atmayı hıc dusunmedım cocuk odasına kadar ıdare eder ıste :)

Sen canını sıkma kendine dikkat et canım. Hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah bebeğini. Benim de bebişin karın çevresi 2 hafta geriden gidiyor ay başı kontrol var düzelir inşallah ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum

odanıza bayıldım :) bizim de şu anda o odada bir L koltuğumuz var, atsak mı napsak diyorduk. oda çok sade ama çok güzel olmuş. sağlıkla güle güle oturun inşallah :)
Ben zaten sade sevıyorum canım o park yatagın eteğindeki tülü fiyonkları kaldıracagım hep Birtek odadakı kucuk kolona hayatını renklendir diye bi site var oradan yıldızlı kalpli bulutlu stickler alıp yapıstıracagım . O da cocuk odasına renk katmak için bence gayet yeterli heryerde tüller tütüler fln bana göre pek değil :)

Aa süper sevindim bunu duyduguma bebek karyolalarını görsel olarak cok begenıyorum ama herkes park yatak dediği için boyle bir karar vermiştim umarım rahat ederiz

Merhaba arkadslar besik alan hazirliklarini yapan arkdslar inşallh güle güle saglikla buyurler iclernde hayirli olsn bende beşik konusunda cok kararszm hemen hemen herkes park yatak alms ama ben park yataga bakinca hemen yirtilip cope atilacakms gibi hissediyom sanki hic kullanamicam gibi kullanan memnun kalan arkadslr park yatagin olumsuz yönleri neler acaba karyola tarzi mi iyi olur yoksa park yatak mi aklimda bsyler olustrmak icn yardm edin lutfn cok kararszm

Kızlar selam.şeker için diyetisyene gittim Söylediklerini sizle de paylaşayım.
-her gün tartılacağım,ödem var mı yok mu takip için
-ara öğünlerde meyve yiyebileceğim.ama mutlaka yanında ceviz ile.meyvenin şekerini azaltıyormuş.
-günde 2ceviz veya 10fındıktan fazla yeme dedi.
-öğle ve akşam yemeği bir tabak et veya sebze yemeği+salata+2dilim ekmek veya 2kepçe çorba+söğüş salata
-salatay limon sıkabiliyoruz,nar ekşisi 1tatlı kaşığı zeytin yağı da bir tatlı kaşığı
-Her öğüne 2dilim ekmek verdi.
biraz fazla geldi verdikleri ama bakalım.
Bir hafta diyet uygulayacağım doktoruma açlık tokluk şekerlerini bildireceğim ona göre ilerleyeceğiz.

Tunaydin herkese. Benimkide park yatak. Olumsuz hic bir yonu yok . Ben cok memnunum . Bundan bile cikmaya calisiyor. Guvenli oldugu icin icim rahat. Fileli oldugu icin bebekkende goruyordumsimdide goruyorum oğlumu. Benimki chicco gayet saglam. Kumasida guzel. Hişir hisir diye ses cikarmaz. Kaliteli guzelde gozukuyor. Odasini ayrinca yine park yatakta yatircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…