2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
yumurtayı omlet gibi de mi yiyemiyorsun? peynir rendele, çırpılmış yumurtaya biraz süt koy. hatta ceviz de ufakla içine. bi de baharat ekle . belki böyle yersin. yumurtanın kokusu kalmaz

inşallah canım ya sadece karın çevresi geri olunca sıkıntı yaptım ben de biraz. normalde işk bebeğim de geriden geliyosu ama bütün değerler 1 hafta geriydi. nitekim erken de doğdu ama bunda sadce karın öevresi olunca bi de eşim baskı yapınca ben de çok stres oldum.

yumurtayı omlet gibi de mi yiyemiyorsun? peynir rendele, çırpılmış yumurtaya biraz süt koy. hatta ceviz de ufakla içine. bi de baharat ekle . belki böyle yersin. yumurtanın kokusu kalmaz
öyle denemedim hiç omlet olunca tumurta çoğalıyp gibi geliyo gözümeama peynirli deniyim yarın. bi de bende genelik şekeri de var süt yasak ekmek yasak hamurişi yasak Allahım inşallah sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza

Ben hep karından yaptım. Bi ara çok morardı. Şimdi o kadar morarmıyor. Koldan bacaktan yapınca daha çok morarıyormuş galiba
ben karını bıraktım..2/3 haftadır..kol veya bacaktan yapıyoruz.kola nazaran bacaktan daha az acıdı benim..ama bir bacak morardı baya..onu dinlendirmek için bir süre kol devam edeceğiz..
ben kendimde yapamıyorum..eşim yapıyor.

Bazen biz ne kadar yememize içmemize dikkat etsekte beslenemiyor bebek. Ben ilk hamileliğimde neler yedim içtim anlatamam. Balığı bile sadece somon yedim. Ama olmadı işte. Tabii ki yine dikkat edicez elimizden geleni yapacağız.

o kaygı hep var..ben de hibor 3500 kullanıyorum gebeliğin başından beri..nereden yapıyorsunuz iğneleri?

Ben hep karından yaptım. Bi ara çok morardı. Şimdi o kadar morarmıyor. Koldan bacaktan yapınca daha çok morarıyormuş galiba

ben de clexane kan sulandırıcı vuruluyorum hep göbekten vurduk çok geriliyorum vurulurken bebeğe birşey olmaz biliyorum ama içim gidiyo :) sol tarafta bişey yok ama sağ tarafta morarma oluyor bende bebek de sağ tarafımda duruyor o kısım daha çok geriliyor sanırım ondan

Valla benim eşim bakamıyor bile iğneye ben yapıyorum yaz dönemi ya koldan görünmez mi acaba

amin canım inşallah, az kaldı bakalım.
bende de çıktı şeker. süt koyma o zaman canım. beyaz peynir, lor, kaşar o tarz peynir koy bi de ceviz rendele. karabiber pul biber falan da koy dene bakalım inşallah yiyebilirsin

Hanımlar ben de kan sulandirici igne kullanıyorum clexane 8000. Geçen hamileligimde de kullanıyordum ve her iğne vakti eşimle aramızda savaş çıkıyordu diyebilirim bize gobekten yapın en az orası acıyor dediler sadece gobekten yaptık ama nasıl açıyordu ki anlatamam. Bu gebeligimin başında her gün sağlık ocağına gidip yaptırmaya başladım kolumdan yapıyorlardı kolum 5 dakika kadar sanciyordu sanki tetenoz yaptırmış gibi sonra geçiyordu şimdi ise evden hiç çıkamıyorum eşim yapıyor yine ama bu defa kalcanin üst kısmına yapıyoruz çok çok rahat oluyor herkese tavsiye ederim

Bizde de ben bakamiyorum:)ama esim profesyonel degil sonucta bir gece acimiyor bir gece cok aciyor..ama ilac yakiyor zaten,o ayri..simdilik kolda morarma yok ama morarirsa dedigin gibi kotu gozukecek yazin..gorenler yazik kadina hamile haliyle siddet goruyor demesinler:)
Bizde kalcadan denedik 1 kere ama yerini ayarlayamadik heralde cok acimisti..ondan korkuyorum bir daha oradan yaptirmaya..

Göbekten çok acımıyor benim. Göbek deliğinin iki parmak etrafını hesaplıyorum. Sonra iki parmağımla orayı sıkıştırıp deri katlantısı oluşturuyorum. Oraya yapıyorum iğneyi. Yağ dokusuna vurduğum için belki de çok acımıyor.
Evet yani kesin şiddet gördüğümüzü düşünürler

Canım evet dkkat edıyorum kecıboynuzu pekmezı aldım aksamları bi tatlı kasıgı yıcem hıc de sewmıyorum allah biliyo normal dogum 6bın sezeryan 7bın epidural 7bucuk dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…