- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.141
yumurtayı omlet gibi de mi yiyemiyorsun? peynir rendele, çırpılmış yumurtaya biraz süt koy. hatta ceviz de ufakla içine. bi de baharat ekle . belki böyle yersin. yumurtanın kokusu kalmazcanım benim de sadece karın çevresi 1 hafta geride. ben hergün yürüyüş de yapıyorum ama tansiyon da normal Allaha şükür. 2 hafta sonra kontrol var inşallah kapatır açığı. ama doktor bana iğne falan vermedi. eti de hergün yiyemiyorumyumurta da midemi bulandırıyo gün aşırı yiyebiliyorum. ne yapabilirim ki?
inşallah canım ya sadece karın çevresi geri olunca sıkıntı yaptım ben de biraz. normalde işk bebeğim de geriden geliyosu ama bütün değerler 1 hafta geriydi. nitekim erken de doğdu ama bunda sadce karın öevresi olunca bi de eşim baskı yapınca ben de çok stres oldum.Balık yiyebiliyor musun? Et suyu yapsan her yemeğe kullansan faydalı olur. Köfte yap bol bol ondan yiyebilirsin. Kan sulandırıcıyı hamilelikten önce genetik testler yapıldı bana ona göre verdi. Toparlar büyük ihtimalle. Ben biraz fazla kaygılanıyorum ama elimde değil
öyle denemedim hiç omlet olunca tumurta çoğalıyp gibi geliyo gözümeama peynirli deniyim yarın. bi de bende genelik şekeri de var süt yasak ekmek yasak hamurişi yasak Allahım inşallah sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımızayumurtayı omlet gibi de mi yiyemiyorsun? peynir rendele, çırpılmış yumurtaya biraz süt koy. hatta ceviz de ufakla içine. bi de baharat ekle . belki böyle yersin. yumurtanın kokusu kalmaz
Ben hep karından yaptım. Bi ara çok morardı. Şimdi o kadar morarmıyor. Koldan bacaktan yapınca daha çok morarıyormuş galibao kaygı hep var..ben de hibor 3500 kullanıyorum gebeliğin başından beri..nereden yapıyorsunuz iğneleri?
ben karını bıraktım..2/3 haftadır..kol veya bacaktan yapıyoruz.kola nazaran bacaktan daha az acıdı benim..ama bir bacak morardı baya..onu dinlendirmek için bir süre kol devam edeceğiz..Ben hep karından yaptım. Bi ara çok morardı. Şimdi o kadar morarmıyor. Koldan bacaktan yapınca daha çok morarıyormuş galiba
Bazen biz ne kadar yememize içmemize dikkat etsekte beslenemiyor bebek. Ben ilk hamileliğimde neler yedim içtim anlatamam. Balığı bile sadece somon yedim. Ama olmadı işte. Tabii ki yine dikkat edicez elimizden geleni yapacağız.inşallah canım ya sadece karın çevresi geri olunca sıkıntı yaptım ben de biraz. normalde işk bebeğim de geriden geliyosu ama bütün değerler 1 hafta geriydi. nitekim erken de doğdu ama bunda sadce karın öevresi olunca bi de eşim baskı yapınca ben de çok stres oldum.
o kaygı hep var..ben de hibor 3500 kullanıyorum gebeliğin başından beri..nereden yapıyorsunuz iğneleri?
Ben hep karından yaptım. Bi ara çok morardı. Şimdi o kadar morarmıyor. Koldan bacaktan yapınca daha çok morarıyormuş galiba
Valla benim eşim bakamıyor bile iğneye ben yapıyorumben karını bıraktım..2/3 haftadır..kol veya bacaktan yapıyoruz.kola nazaran bacaktan daha az acıdı benim..ama bir bacak morardı baya..onu dinlendirmek için bir süre kol devam edeceğiz..
ben kendimde yapamıyorum..eşim yapıyor.
amin canım inşallah, az kaldı bakalım.öyle denemedim hiç omlet olunca tumurta çoğalıyp gibi geliyo gözümeama peynirli deniyim yarın. bi de bende genelik şekeri de var süt yasak ekmek yasak hamurişi yasak Allahım inşallah sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza
Canım decavitten bahsediyorsan aile hekiminin bulunduğu sağlık ocagina git ücretsiz veriyorlar ben bittikce sağlık ocağından alıyorum.
Göbekten çok acımıyor benim. Göbek deliğinin iki parmak etrafını hesaplıyorum. Sonra iki parmağımla orayı sıkıştırıp deri katlantısı oluşturuyorum. Oraya yapıyorum iğneyi. Yağ dokusuna vurduğum için belki de çok acımıyor.Hanımlar ben de kan sulandirici igne kullanıyorum clexane 8000. Geçen hamileligimde de kullanıyordum ve her iğne vakti eşimle aramızda savaş çıkıyordu diyebilirim bize gobekten yapın en az orası acıyor dediler sadece gobekten yaptık ama nasıl açıyordu ki anlatamam. Bu gebeligimin başında her gün sağlık ocağına gidip yaptırmaya başladım kolumdan yapıyorlardı kolum 5 dakika kadar sanciyordu sanki tetenoz yaptırmış gibi sonra geçiyordu şimdi ise evden hiç çıkamıyorum eşim yapıyor yine ama bu defa kalcanin üst kısmına yapıyoruz çok çok rahat oluyor herkese tavsiye ederim
Evet yani kesin şiddet gördüğümüzü düşünürlerBizde de ben bakamiyorum:)ama esim profesyonel degil sonucta bir gece acimiyor bir gece cok aciyor..ama ilac yakiyor zaten,o ayri..simdilik kolda morarma yok ama morarirsa dedigin gibi kotu gozukecek yazin..gorenler yazik kadina hamile haliyle siddet goruyor demesinler:)
Bizde kalcadan denedik 1 kere ama yerini ayarlayamadik heralde cok acimisti..ondan korkuyorum bir daha oradan yaptirmaya..
Canım evet dkkat edıyorum kecıboynuzu pekmezı aldım aksamları bi tatlı kasıgı yıcem hıc de sewmıyorum allah biliyoAynen baya iyiymiş bakalım bende cumartesi yeni doktora geçicem inşallah sıkıntısız geçer anlaşılırız . Şekerinde iyi çıkmış pekmezdi iyi olan neyse onu tüket kan hapıyla süt ürünleri arasında 2 saatin olsun. Doğum ne katarmış
Canım cok tatlılar saglıkla kullanırsınız insallahBebek odalarından bahsetmişsiniz bizim de odamız geldi bugün yavaş yavaş yerleşicez inşallah sağlıcakla gelir miniklerimizEki Görüntüle 2008463 Eki Görüntüle 2008464
Amin canım çok sağolCanım cok tatlılar saglıkla kullanırsınız insallah
Canım çok guzel..gule güle kullanın.Bebek odalarından bahsetmişsiniz bizim de odamız geldi bugün yavaş yavaş yerleşicez inşallah sağlıcakla gelir miniklerimizEki Görüntüle 2008463 Eki Görüntüle 2008464
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?