- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.061
Bendende istedi kendi doktorum devletteki doktora rica ettim uzun zamandır tahlıl yapılmıyor vs diye zaten son ay yapılıcak gerek yok dedı. Bendi bu hafta müsait bi gün eşimin çalıştığı kurumun polikliniğine gidicem orda yaptırıcam tahlilleri. Ben tam kan sayımı istediğini bilmiyordum. Tam kan tam idrar ve şeker yüklemesine 100 TL demişti bilseydim direk ordü yaptırırdımBenden kanla idrar testi de istemiş doktor, sonuçlara göre ilaç verebilirim dedi.
Selam benimde hersey yolunda derken cuma gunu kontrolde ac yani karin cevresi olcumunun 10 gun geride oldugunu kilosununda alt sinirda oldugunu soyledi dr um sık araliklarla takip edip gelisim geriligi olup olmadigina bakicaz dedi cok uzulduk tabi zaman gecmiyor simdiKızlar bugün kontrole gittik iki hafta geriden geliyor dedi doktor. 686 gr mış şimdi normal mi
Kızlar bugün kontrole gittik iki hafta geriden geliyor dedi doktor. 686 gr mış şimdi normal mi
Bu aylarda iltihap olabiliyormuş, benim akıntım arttı ama ağrı kaşıntı vs hiçbirşey yok hazır idrar tahlili yapılacak çıkar ortaya artık. Şeker sonucun çok iyi çıkmış darısı bana :)Bendende istedi kendi doktorum devletteki doktora rica ettim uzun zamandır tahlıl yapılmıyor vs diye zaten son ay yapılıcak gerek yok dedı. Bendi bu hafta müsait bi gün eşimin çalıştığı kurumun polikliniğine gidicem orda yaptırıcam tahlilleri. Ben tam kan sayımı istediğini bilmiyordum. Tam kan tam idrar ve şeker yüklemesine 100 TL demişti bilseydim direk ordü yaptırırdım
Maşallah seni çok takdir ettim canım,hiç üşenmiyorsunSirkeyle durula mutlaka. Meyveyi sebzeyi sirkeyle yikiyoruz mikrobu kirilsin diye. Giyside onemli. Ayrica olaki utuleme firsati bulamadin acil giydirmen gerekti sirkeledigin icin mikrobu kirilmis oluyor. Ben hep utuledim sirkesiz birsey giydirmiyorum daha icim rahat ediyor. Sirkeyi uzmanlar oneriyor yetiskinlere bile .
Alnen benimde akıntım aşırı arttı ama ağrı kaşıntı koku yok. Hepinizin iyi çıksın inşallah sonuçlarıBu aylarda iltihap olabiliyormuş, benim akıntım arttı ama ağrı kaşıntı vs hiçbirşey yok hazır idrar tahlili yapılacak çıkar ortaya artık. Şeker sonucun çok iyi çıkmış darısı bana :)
Osteocareyi yazilmiyor receteye sanirim . Magvitali bilmiyorumda. Oylemi yazdirdinmi. Pahali ilaclar yazilmiyor receteye ucuzlar yaziliyor ancak
Kızlar deprem olmuş hissetiniz mi
Kızlar deprem olmuş hissetiniz mi
evet ya bende hissettmKızlar deprem olmuş hissetiniz mi
Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım. Biz ilk başta oda yapmayacağız. Anne yanı beşik aldık. 10 aylık kullanım diyor.Yatabildiği kadar onda yatırıp sonra park yatağa geçeceğiz.park yatağı odasına mı koyarız yoksa yanımıza mı koyarız henüz belli değilben de hem demir hapı kullanıyorum, hem de elevit aldım şimdi. henüz ikisini de düzenli olarak kullanamıyorum. dolayısıyla iştah için yorum yapamıyorum.
eşyalar için bi 2 hafta alışveriş yaptık sonra durulduk :) park yatak aldık, kraft'ın en geniş ve ucuz olanından 2016 modelini bulduk ebebek'ten. bu arada beylikdüzü mağazalarında her gittiğimizde çok yardımcı oldular, mağaza da büyük olunca beğendik biz orayı. yakın olanlar varsa düşünebilir. bir de peg prego travel system aldık, içinde araç için bebe kucağı da vardı. bizim boylar uzun olunca çocuktan beklenti de öyle, hem yatak hem de arabayı geniş ve büyük olanlardan aldık :) süt sağma için de, bizim ailenin kadınlarında hep süt olmamış, o yüzden onu bi görmeden alışverişini yapmayacağız. ama mandela'yı çok övüyorlar...
biz odaya bi türlü karar veremedik. kime sorsak bebek o odayı kullanamicak diyor, zaten sizin yanınızda yatacak diyor. biz de boşuna masraf yapmak istemiyoruz. sonra da aman bizim çocuğumuzun odası olmayacak mı diyoruz. kime sorsak yine yanı komidinli yataklardan hiç memnun kalmadıklarından bahsediyorlar. sizler oda işini nasıl çözdünüz?
17 aylik oglum var. Odasi var ama yatagi yok daha. Sifonyeri var baza var. İkinci olunca ona gore ayarliycam gardrop sart. Bizimle park yatakta yatiyor. Odasina geconce park yatakta yatacak. İlerleyen zamanlarda bakacaz. Cocuk mobilyasindan aldim sifonyeri. Gardropuda kullanisli birsey yaptircam aldigim yerden. Heryas kullanacagi birsey Yaptiriyorum bebek odasi gibi degil. Kirilana kadar kullansinlar. Her donem esya almayi dusunmuyorum.ben de hem demir hapı kullanıyorum, hem de elevit aldım şimdi. henüz ikisini de düzenli olarak kullanamıyorum. dolayısıyla iştah için yorum yapamıyorum.
eşyalar için bi 2 hafta alışveriş yaptık sonra durulduk :) park yatak aldık, kraft'ın en geniş ve ucuz olanından 2016 modelini bulduk ebebek'ten. bu arada beylikdüzü mağazalarında her gittiğimizde çok yardımcı oldular, mağaza da büyük olunca beğendik biz orayı. yakın olanlar varsa düşünebilir. bir de peg prego travel system aldık, içinde araç için bebe kucağı da vardı. bizim boylar uzun olunca çocuktan beklenti de öyle, hem yatak hem de arabayı geniş ve büyük olanlardan aldık :) süt sağma için de, bizim ailenin kadınlarında hep süt olmamış, o yüzden onu bi görmeden alışverişini yapmayacağız. ama mandela'yı çok övüyorlar...
biz odaya bi türlü karar veremedik. kime sorsak bebek o odayı kullanamicak diyor, zaten sizin yanınızda yatacak diyor. biz de boşuna masraf yapmak istemiyoruz. sonra da aman bizim çocuğumuzun odası olmayacak mı diyoruz. kime sorsak yine yanı komidinli yataklardan hiç memnun kalmadıklarından bahsediyorlar. sizler oda işini nasıl çözdünüz?
Ben normal muayenemi oldumdoktorum tahlil istedi mıayeneden hemen sonra da yüklemeyi yaptık. Özel hastaneye gidiyorum özel birrandevı almadımŞeker yüklemesini yaptırırken nerden randevu aldınız?
Canım decavitten bahsediyorsan aile hekiminin bulunduğu sağlık ocagina git ücretsiz veriyorlar ben bittikce sağlık ocağından alıyorum.Olabilir gecmis olsun. Eczaneden direk alabiliyor muyduk yazdirmam mi gerek? Biliyor musun acaba
Benimde akintim artti. Kasinti koku yokAlnen benimde akıntım aşırı arttı ama ağrı kaşıntı koku yok. Hepinizin iyi çıksın inşallah sonuçları
geçmiş olsun.Evet çokda korktum
Aç karına mı gitmiştin açlık tokluk istemiş benim doktorum şuan çok uzak oraya kadar gidemem devlete gideyim dedim de, bakarım yine duruma göreBen normal muayenemi oldumdoktorum tahlil istedi mıayeneden hemen sonra da yüklemeyi yaptık. Özel hastaneye gidiyorum özel birrandevı almadım
İstanbul Bursa İzmir bayağı hissedilmiş. Ben bir akrabaya geldim zemin kat diye hissetmedim, çok korkarım depremden, iyi denk gelmiş evde yalnız olacaktım bir deİzmirli arkadaşlar geçmiş olsun,haberlerde hasar olmadığını söyledi.inşallah herkes iyidir.allah hepimizi beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?