2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benden kanla idrar testi de istemiş doktor, sonuçlara göre ilaç verebilirim dedi.
Bendende istedi kendi doktorum devletteki doktora rica ettim uzun zamandır tahlıl yapılmıyor vs diye zaten son ay yapılıcak gerek yok dedı. Bendi bu hafta müsait bi gün eşimin çalıştığı kurumun polikliniğine gidicem orda yaptırıcam tahlilleri. Ben tam kan sayımı istediğini bilmiyordum. Tam kan tam idrar ve şeker yüklemesine 100 TL demişti bilseydim direk ordü yaptırırdım

Kızlar bugün kontrole gittik iki hafta geriden geliyor dedi doktor. 686 gr mış şimdi normal mi
Selam benimde hersey yolunda derken cuma gunu kontrolde ac yani karin cevresi olcumunun 10 gun geride oldugunu kilosununda alt sinirda oldugunu soyledi dr um sık araliklarla takip edip gelisim geriligi olup olmadigina bakicaz dedi cok uzulduk tabi zaman gecmiyor simdi suyun iyi o iyi birsey simdilik dedi sadece size ne onerdi yada soyledi ?
Kızlar bugün kontrole gittik iki hafta geriden geliyor dedi doktor. 686 gr mış şimdi normal mi

Bu aylarda iltihap olabiliyormuş, benim akıntım arttı ama ağrı kaşıntı vs hiçbirşey yok hazır idrar tahlili yapılacak çıkar ortaya artık. Şeker sonucun çok iyi çıkmış darısı bana :)

Maşallah seni çok takdir ettim canım,hiç üşenmiyorsun

Alnen benimde akıntım aşırı arttı ama ağrı kaşıntı koku yok. Hepinizin iyi çıksın inşallah sonuçları

Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım. Biz ilk başta oda yapmayacağız. Anne yanı beşik aldık. 10 aylık kullanım diyor.Yatabildiği kadar onda yatırıp sonra park yatağa geçeceğiz.park yatağı odasına mı koyarız yoksa yanımıza mı koyarız henüz belli değil

17 aylik oglum var. Odasi var ama yatagi yok daha. Sifonyeri var baza var. İkinci olunca ona gore ayarliycam gardrop sart. Bizimle park yatakta yatiyor. Odasina geconce park yatakta yatacak. İlerleyen zamanlarda bakacaz. Cocuk mobilyasindan aldim sifonyeri. Gardropuda kullanisli birsey yaptircam aldigim yerden. Heryas kullanacagi birsey Yaptiriyorum bebek odasi gibi degil. Kirilana kadar kullansinlar. Her donem esya almayi dusunmuyorum.

İzmirli arkadaşlar geçmiş olsun,haberlerde hasar olmadığını söyledi.inşallah herkes iyidir.allah hepimizi beterinden korusun.

Ben normal muayenemi oldumdoktorum tahlil istedi mıayeneden hemen sonra da yüklemeyi yaptık. Özel hastaneye gidiyorum özel birrandevı almadım
Aç karına mı gitmiştin açlık tokluk istemiş benim doktorum şuan çok uzak oraya kadar gidemem devlete gideyim dedim de, bakarım yine duruma göre

İzmirli arkadaşlar geçmiş olsun,haberlerde hasar olmadığını söyledi.inşallah herkes iyidir.allah hepimizi beterinden korusun.
İstanbul Bursa İzmir bayağı hissedilmiş. Ben bir akrabaya geldim zemin kat diye hissetmedim, çok korkarım depremden, iyi denk gelmiş evde yalnız olacaktım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…