- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.181
Bende alıcam büyük ihtimal hiç sevmem. Bursa daki acıbademe göre baya uygunmuş sağlıklı doğum Nasip etsin Rabbim hepimizeCanım evet dkkat edıyorum kecıboynuzu pekmezı aldım aksamları bi tatlı kasıgı yıcem hıc de sewmıyorum allah biliyonormal dogum 6bın sezeryan 7bın epidural 7bucuk dediler
3. Aşı için 6 ay sonra bebekle beraber gel dedi, kontrol için Temmuz'un 11 inde çağırmış, sen ararsın artık 1 ay sonraben de 2. doz tetanoz vuruldum baska birşey var mı gelecek miyim dedim hayır dediler
2. Doz yaktı hakikaten, tabi sadece yaparken yaktı sonrasında ağrı vs olmadı yine çok şükür.Bende aşı oldum öyle acıdı ki bida ki ay görüşelim dediğinde tamam dedim hemen kaçtım :)))
bende olunca cok fena yaktı kolumu ama ilki gibi üç gün ağrimadi banada 30 temmuzda gel dedi sadece takip icn zatenben de 2. doz tetanoz vuruldum baska birşey var mı gelecek miyim dedim hayır dediler
maşallah canım nasıl besleniyosun bi örnek gün yazar mısın? benim 3-5 gün önce 1030 grdı. haftasına göre geriydiÖnceki gün kızımızı görmeye gittik yine 1250gr 38cm olmuşYüzünü yine göstermedi diye bu sefer doktordan rica ettim 2.kez aldı içeri tatlı yedik yine rüşvet.Yine yüzünü rahime yapıştırmış ama bu sefer gördük. Babasıyla benim karışımımız gibi duruyor. Çok şükür sağlığı yerinde . Depremdi telaştı derken kordonundaki direnci sormayı unuttum. Onu da sonraki kontrolde bakacakmış. Çok şükür bin şükür iyi
canım acıbadme ın ıstanbuldakı hastanelerı arasında dogum fıyatı hakkında buyuk fark var. bakırkoy acıbademde arkadasım 15 bın gıbı bır rakama dogum yaptı. zaten bu fıyatlar nedenıyle oncesınden acıbadem sıgortayla anlastı, sıgorta yapıldıktan sonra dogumunu gerceklestırdı. atakenttekı acıbadem grup hastanesı ıcınde sgk gecen ve en en uygun hastane. sgk dan yarısını alıyrolar kalanını da bu fıyatlarla bız oduyoruz. normal pekmez değilde ben keçiboynuzu özü pekmezi kullanıyorum almıstım kenarda duruyordu kansızlık yıne cıkınca yemeye basladım kotu degıl tadı tavsıye ederımBende alıcam büyük ihtimal hiç sevmem. Bursa daki acıbademe göre baya uygunmuş sağlıklı doğum Nasip etsin Rabbim hepimize
canım çok güzelmiş, çok beğendim. güle güle kullanın inşallah..Bebek odalarından bahsetmişsiniz bizim de odamız geldi bugün yavaş yavaş yerleşicez inşallah sağlıcakla gelir miniklerimizEki Görüntüle 2008463 Eki Görüntüle 2008464
maşallah kuzucuğuna, gözünüz aydın canım. iyi haberlerinizi bekliyoruz.Önceki gün kızımızı görmeye gittik yine 1250gr 38cm olmuşYüzünü yine göstermedi diye bu sefer doktordan rica ettim 2.kez aldı içeri tatlı yedik yine rüşvet.Yine yüzünü rahime yapıştırmış ama bu sefer gördük. Babasıyla benim karışımımız gibi duruyor. Çok şükür sağlığı yerinde . Depremdi telaştı derken kordonundaki direnci sormayı unuttum. Onu da sonraki kontrolde bakacakmış. Çok şükür bin şükür iyi
çok sağol canım amin inşallah.canım çok güzelmiş, çok beğendim. güle güle kullanın inşallah..
İlk zamanlar ne yumurta ne de diğer şeyleri rahatlıkla yiyemediğim için sabahları yarım simit peynir yiyordum ama şimdi şimdi düzeni oturttum. Sabahları 2 dilim bol tahıllı ruşeymli denge ya da Çavdarlı ekmek yanına yağlı ezine ya da keçi peyniri 2 kibrit kutusu kadar yanına çeri domates 3-4 tane ve zeytin 4-5 tane ve çooook açık limonlu çay. Öğlen ne bulursam ne bulursam diyorum çünkü çalışıyorum hala şu mantığı hiç aklımdan çıkarmıyorum tek taraflı değil hep hepsinden yiyorum 4lü seti tamamlıyorum (4lü set diyorum ben ona nedir bu ? protein-unutulmamalı ki yoğurtta hayvansal protein sınıfında- sebze,karbonhidrat,meyve) protein yoğurt yiyorsam bir kase yanında salatalık doğruyorum (sebze olarak),azıcık haşlanmış makarna ve elma mesala örnek bu. Ha makarna yoksa peksimet yiyorum 2-3 tane o da aynı şey. Sebze de sebze yemeği olabilir yanında mesala semiz ki çok faydalı.maşallah canım nasıl besleniyosun bi örnek gün yazar mısın? benim 3-5 gün önce 1030 grdı. haftasına göre geriydi
Teşekkür ederim canım Allah hepimize güzel haberler duymak nasip etsin.maşallah kuzucuğuna, gözünüz aydın canım. iyi haberlerinizi bekliyoruz.
sağlıkla,güle-oynaya büyüsün işallah yavrunuz..çok güzel olmuşBebek odalarından bahsetmişsiniz bizim de odamız geldi bugün yavaş yavaş yerleşicez inşallah sağlıcakla gelir miniklerimizEki Görüntüle 2008463 Eki Görüntüle 2008464
amin canım hepimizin evladı sağlıkla doğsun büyüsün inşallah daha güzelleri sizin olsunsağlıkla,güle-oynaya büyüsün işallah yavrunuz..çok güzel olmuş
Biz henüz sadece katlanabilir küvet ve filesini aldık..şampuan vb ürünlerde mustela iyi diyorlar..ondan almayı düşünüyorum..ben de süngeri merak ediyorum..doğal deniz süngeri yazan ürünler var, onlardan mı kullanılmalı acaba?Kızlar bişey sorudan banyo gereçleri olarak neler aldınız ve nelere dikkat etmeliyiz alırken bu ara onları alayım diyorum da
Canım bende şeker çıktı.diyetisyen meyve şekerli olduğu için mutlaka yanında iki bütün ceviz,veya bir kade yoğurt/ bir bardak süt/ bir bardak ayranla tüket dedi. Böyle yemene belki doktorun izin verir.İlk zamanlar ne yumurta ne de diğer şeyleri rahatlıkla yiyemediğim için sabahları yarım simit peynir yiyordum ama şimdi şimdi düzeni oturttum. Sabahları 2 dilim bol tahıllı ruşeymli denge ya da Çavdarlı ekmek yanına yağlı ezine ya da keçi peyniri 2 kibrit kutusu kadar yanına çeri domates 3-4 tane ve zeytin 4-5 tane ve çooook açık limonlu çay. Öğlen ne bulursam ne bulursam diyorum çünkü çalışıyorum hala şu mantığı hiç aklımdan çıkarmıyorum tek taraflı değil hep hepsinden yiyorum 4lü seti tamamlıyorum (4lü set diyorum ben ona nedir bu ? protein-unutulmamalı ki yoğurtta hayvansal protein sınıfında- sebze,karbonhidrat,meyve) protein yoğurt yiyorsam bir kase yanında salatalık doğruyorum (sebze olarak),azıcık haşlanmış makarna ve elma mesala örnek bu. Ha makarna yoksa peksimet yiyorum 2-3 tane o da aynı şey. Sebze de sebze yemeği olabilir yanında mesala semiz ki çok faydalı.
Akşam da genelde bu minvalde gidiyor. Ha hep mi uyuyorum hayır bazı günler yorgunlukla yemek yapamıyorum mantı yaptığımız ya da dışardan lahmacun söylediğimiz oluyor. Onları yerken de dikkat ediyorum yine protein hangisi karbonhidrat hangisi sebze ne yemeliyim falan. Hoş ben böyle konuşuyorum da ben bu ölçünün yarısını yaparak diet yapmıştım zayıflamak için verdim de ama hamile olunca 2 katı ölçü yaptığım için şuan 11 kilo almışım başından bu yana. Kimine göre iyi kimine göre kötü bu durum. Doktorum da frene bas dedi ona göre karbonhidrat olmamalı menüde ve meyvede. Sadece et ve salata dedi ki ben bazen mide yangınını bastırmak için meyveye dayanıyorum yalan yok. Meyve inanılmaz kilo aldırıyormuş olabilir ama midem yanınca doğal çözümüm bu. Bir ara bebe bisküvisi ve süt de yapmışlığım var ve bilen bilir kilo aldırır baya. Bendeki amaç suyuna karışsın diye. Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama tek taraflı aynı beslenmek bana doğru gelmiyor sonuçta bebeğin damağı yediklerimizle çeşitleniyor. Suyuna karışması lazım diye düşünüyorum.
Tecrübe olmasada çok araştırdım çevremdekiler doktor akrabamıza sorrum. İlk bi sene organicare kullanıcam pışık kremi ufak alıp denemek istiyorum sebamedin pışık kremi değil vücut kremini pışık için kullanıp pışık olmayanlar var mustela iyi gelende gelmeyende var ama elimizin altında haz zeytinyağı bulundurup alt değiştirme sonrası onu sürmek ve bizi sık değiştirmek piştiği engeller diye umuyorum deneyip göreceğiz losyon gereksiz geliyor bana bakalım tecrübeli annelerden ni fikirler gelicek. Desitin de fazla çinko varmış bura sağlıklı degılmışDeneyimli anneler
pişik kremi, losyon, şampuan ve sabun
Hangi markaları tavsiye edersiniz. Türkiye'de çok iyi denilen bazı ürünleri incelediğimde yurtdışında bazı ülkelerde yasaklandığını okudum.Kafam karıştı
Bende bi ara Bakırköy acıbademde romotologa gidicektim muayenesine 500 diyince vazgeçmiştim. Bende uzak olmasına rağmen aile hastanesini araştırdım eşimlerin anlaşması olduğu için ama yorumlar iç açıcı değildi. Pekmezi not alım gerek kalmaz inşallahcanım acıbadme ın ıstanbuldakı hastanelerı arasında dogum fıyatı hakkında buyuk fark var. bakırkoy acıbademde arkadasım 15 bın gıbı bır rakama dogum yaptı. zaten bu fıyatlar nedenıyle oncesınden acıbadem sıgortayla anlastı, sıgorta yapıldıktan sonra dogumunu gerceklestırdı. atakenttekı acıbadem grup hastanesı ıcınde sgk gecen ve en en uygun hastane. sgk dan yarısını alıyrolar kalanını da bu fıyatlarla bız oduyoruz. normal pekmez değilde ben keçiboynuzu özü pekmezi kullanıyorum almıstım kenarda duruyordu kansızlık yıne cıkınca yemeye basladım kotu degıl tadı tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?