2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ya odası da beşiği de çok güzelmiş canım.
siz böyle resim paylaştıkça benim de oda yapasım geliyor. özeniyorum
Saol canım bizde çok hevesliydik doğmadan odasını hazırlamıştık kızımın şimdi erkek bekliyorum imkan olsa hemen onada dizerim :))

Kızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında takip varmış, kilo tansiyon kalp atışına bakıp, tahlil falan yapcaz dedi ama sormadım aile hekimine mi randevu alcaz diye, size söylendi mi? Gelin diye tarih verdiler mi?

20 temmuz da görüşelim dedi hemşire ama detaylı ne yapılacak konuşmadık direk gidip görüşebilirsiniz randevuya gerek yok

20 temmuz da görüşelim dedi hemşire ama detaylı ne yapılacak konuşmadık direk gidip görüşebilirsiniz randevuya gerek yok
Ya normalde tahlil için doktor istek kağıdı veriyor, şimdi düşününce aklıma geldi, oradayken aşı korkusuna sormayı düşünemedim :)

Önceki gün kızımızı görmeye gittik yine 1250gr 38cm olmuş Yüzünü yine göstermedi diye bu sefer doktordan rica ettim 2.kez aldı içeri tatlı yedik yine rüşvet.Yine yüzünü rahime yapıştırmış ama bu sefer gördük. Babasıyla benim karışımımız gibi duruyor. Çok şükür sağlığı yerinde . Depremdi telaştı derken kordonundaki direnci sormayı unuttum. Onu da sonraki kontrolde bakacakmış. Çok şükür bin şükür iyi

canm banada dediler ama gittigmde en son 10 gun once kan tahlili dr yaptigm icn bide kan degrrm düsuk oldugu icn tekrar yapmaya gerek duymadilar takip varmş kiloya kan degerine falan bakip dosya doldurdu bence randevu alma cok kalabalk olacagini sanmiyom soylendigi tarihte gidip yaptr

maşallh bebişine :) valla gittikce büyuyolar zamn çok cabuk geçiyo ya

ben de 2. doz tetanoz vuruldum baska birşey var mı gelecek miyim dedim hayır dediler

Kızlar izmir de tınaztepe hastanesinde muayene olan bir arkadaş vardı. İlk aylarda yazışmıştık. Kimdi o acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…