- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.301
Sevibebe aldim . Kova masaba. Bide ici boncuk olan yastik. File almayin bebek suya degmiyor. Ben yastiga yatirip oyle yikiyordum. Vucudu suyun icinde kaliyor. Tek basimada rahat yikadim. Eriskin Kuvete banyonun duvara yapisiyor orda kuruyorgünaydın kızlar banyo küveti hangi marka aldınız ?
bende aynıı yaa bir türlü karar verip gerekli şeyleri alamıyorumBen daha alışverişe başlamadım ama mağazadan bakarken internetten de fiyat araştırması yapıyorum, geçen e Bebek mağazasında Bebek arabası bakıyorduk, kendi internet sayfasında fiyat düşmüş mağazadakilerin haberi yok biz söyledikten sonra düşürdüler fiyatını. Almadım gerçi, uzun süreli kullanılacak şeylere bir türlü karar veremiyorum
hayırlı cumalar cnmGünaydın hayırlı cumalar
Canim merhaba atakent acibademde hangi doktora gidiyorsun? Ben normalde tuzladayim ama bebegin kalp probleminden dolayi dogumu orada yapicam mecburen. Kalp cerrahi ve cocuk kardiyoloji doktoru orayi sectik. Tabi 32. Haftada gitmeye basliycam doktorlari tanimiycam yardimci olursan cok sevinirimAcıbadem atakent
Tavsiye edilen çok insanın aklı karışıyor :)bende aynıı yaa bir türlü karar verip gerekli şeyleri alamıyorum
Ben morhipodan aldım gelmesini bekliyorum kendime alıcağım iç çamaşırı ped terlik kaldı. İyi günlerde kullan canımDün ben gecelik pijama takımı fln aldım hastane için kadis hastan, fiyatlar uygundu ihtiyacın varsa buraya bakabilirsin canım
İçine sinmiyorsa neden değişmesin canım bak bende yarın yeni doktora başlıcamKızlar bişey danışacağım.ben doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum.bu kadar haftalık oldum hala bana yürüyüş yap falan demiyor.bütün testleri bana önceden söylemişti gebelik şekerini ise hiç söylemedi muayeneye gittiğim gün yaptırdı.50lil yüklemem 188çıktı ikinci yükleme istemedi.diyete başlattı.sanki sezeryan olsun istiyor gibime geliyor.
Sigortam medikal park Göztepe,memorial Ataşehir,central hospital ve Gebze Anadolu sağlık merkezinde geçiyor. Bu hastanelerde bildiğiniz iyi kadın Doğum uzmanı var mı?
Bu saatten sonra doktor değiştirilir mi acaba?
Kafam çok karışık
Bana hediye aldı arkadaş ama ben değiştiricem. Sevi bebe düşünüyorumgünaydın kızlar banyo küveti hangi marka aldınız ?
Aynen süper olur ya. Geçen gece E Bebek'te varmış ben geç kaldım. Bide Magaza açılışlarını takip edin açılıya özel kupon falan verıyorlar. Denk geldiği her zaman paylaşırımayy şu kampanyaların hepsini öğrensek her zaman ne güzel olur :) teşekkürler paylaştığın için
Aynen öyle o oyuna gelmemek lazım ben çok kararsızımdır çok şükür aldık biz casual aldık bizBen daha alışverişe başlamadım ama mağazadan bakarken internetten de fiyat araştırması yapıyorum, geçen e Bebek mağazasında Bebek arabası bakıyorduk, kendi internet sayfasında fiyat düşmüş mağazadakilerin haberi yok biz söyledikten sonra düşürdüler fiyatını. Almadım gerçi, uzun süreli kullanılacak şeylere bir türlü karar veremiyorum
Sağlıkla kullansın inşallah. Beğendiğim Birkaç model var bakalım hangisi nasip olacak :)Aynen öyle o oyuna gelmemek lazım ben çok kararsızımdır çok şükür aldık biz casual aldık biz
Eksilerini artılarını araştır iyiceSağlıkla kullansın inşallah. Beğendiğim Birkaç model var bakalım hangisi nasip olacak :)
İNŞALLAAH :)29. Haftadan merhabailk hedef 28 i atlatmaktı. Sırada 30 var. Sağlıkla 38 40 ları görelim hep beraber inşallah.
Aa süper canım saglıkla kullan bende baktım da bişy bulamamıstım oradan. Bende terlik tac alıcamBen morhipodan aldım gelmesini bekliyorum kendime alıcağım iç çamaşırı ped terlik kaldı. İyi günlerde kullan canım
Var tabi, aşıların var, kontrollerin var, sonrasında bebeğin aşıları olacak, bugüne kadar niye gitmedin?arkadaşlar merhaba, benim aile hekimim yok. şimdiye kadar da hiç sağlık ocağına gitmedim. İlla birine kaydolmamı gerektiren bir durum var mı sizce ?
Kızlar bişey danışacağım.ben doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum.bu kadar haftalık oldum hala bana yürüyüş yap falan demiyor.bütün testleri bana önceden söylemişti gebelik şekerini ise hiç söylemedi muayeneye gittiğim gün yaptırdı.50lil yüklemem 188çıktı ikinci yükleme istemedi.diyete başlattı.sanki sezeryan olsun istiyor gibime geliyor.
Sigortam medikal park Göztepe,memorial Ataşehir,central hospital ve Gebze Anadolu sağlık merkezinde geçiyor. Bu hastanelerde bildiğiniz iyi kadın Doğum uzmanı var mı?
Bu saatten sonra doktor değiştirilir mi acaba?
Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?