2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
günaydın kızlar banyo küveti hangi marka aldınız ?
Sevibebe aldim . Kova masaba. Bide ici boncuk olan yastik. File almayin bebek suya degmiyor. Ben yastiga yatirip oyle yikiyordum. Vucudu suyun icinde kaliyor. Tek basimada rahat yikadim. Eriskin Kuvete banyonun duvara yapisiyor orda kuruyor

Ben daha alışverişe başlamadım ama mağazadan bakarken internetten de fiyat araştırması yapıyorum, geçen e Bebek mağazasında Bebek arabası bakıyorduk, kendi internet sayfasında fiyat düşmüş mağazadakilerin haberi yok biz söyledikten sonra düşürdüler fiyatını. Almadım gerçi, uzun süreli kullanılacak şeylere bir türlü karar veremiyorum
bende aynıı yaa bir türlü karar verip gerekli şeyleri alamıyorum

Acıbadem atakent
Canim merhaba atakent acibademde hangi doktora gidiyorsun? Ben normalde tuzladayim ama bebegin kalp probleminden dolayi dogumu orada yapicam mecburen. Kalp cerrahi ve cocuk kardiyoloji doktoru orayi sectik. Tabi 32. Haftada gitmeye basliycam doktorlari tanimiycam yardimci olursan cok sevinirim

Kızlar bişey danışacağım.ben doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum.bu kadar haftalık oldum hala bana yürüyüş yap falan demiyor.bütün testleri bana önceden söylemişti gebelik şekerini ise hiç söylemedi muayeneye gittiğim gün yaptırdı.50lil yüklemem 188çıktı ikinci yükleme istemedi.diyete başlattı.sanki sezeryan olsun istiyor gibime geliyor.
Sigortam medikal park Göztepe,memorial Ataşehir,central hospital ve Gebze Anadolu sağlık merkezinde geçiyor. Bu hastanelerde bildiğiniz iyi kadın Doğum uzmanı var mı?
Bu saatten sonra doktor değiştirilir mi acaba?
Kafam çok karışık:KK43:
İçine sinmiyorsa neden değişmesin canım bak bende yarın yeni doktora başlıcam

Ben daha alışverişe başlamadım ama mağazadan bakarken internetten de fiyat araştırması yapıyorum, geçen e Bebek mağazasında Bebek arabası bakıyorduk, kendi internet sayfasında fiyat düşmüş mağazadakilerin haberi yok biz söyledikten sonra düşürdüler fiyatını. Almadım gerçi, uzun süreli kullanılacak şeylere bir türlü karar veremiyorum
Aynen öyle o oyuna gelmemek lazım ben çok kararsızımdır çok şükür aldık biz casual aldık biz

Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemem yüksek çıktığı için diyet uygulamıştım bugün tekrar açlık tokluk şekerim ölçülecek ama kilo almamışım bebeğimde dört gün geride doktor sonuca göre diyete tekrar bakacaz böyle bi durumu da önermiyoruz deri annenin bir iki kilo alması gerek dedi bakalım öğleden sonra sonuç ne çıkacak

Sevi bebenin an uygun fiyat cıvılde 44.90 kargoyla 49.90

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bişey danışacağım.ben doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum.bu kadar haftalık oldum hala bana yürüyüş yap falan demiyor.bütün testleri bana önceden söylemişti gebelik şekerini ise hiç söylemedi muayeneye gittiğim gün yaptırdı.50lil yüklemem 188çıktı ikinci yükleme istemedi.diyete başlattı.sanki sezeryan olsun istiyor gibime geliyor.
Sigortam medikal park Göztepe,memorial Ataşehir,central hospital ve Gebze Anadolu sağlık merkezinde geçiyor. Bu hastanelerde bildiğiniz iyi kadın Doğum uzmanı var mı?
Bu saatten sonra doktor değiştirilir mi acaba?
Kafam çok karışık:KK43:

Oyle hissediosan oyledr canm bende oyle hissediyordm kimseye anlatamadim son iki haftama kadar cok yurume fazla yorma kndini merdiven cikma diyip drdu neden tam tersini yapmam gerekmiyormu dedigimde ilk alti ay kanamamin oldugunu tehlikeli old soyleyip drdu birde tup bebekti benim deilde esimin cok gozunu korkuttu sezeryana gn verdi gitmiycektim ogun suyum geldi mecbur gtmek zorunda kaldim suyumun cok azaldigini bebegin kuruda kaldigini mecbur sezeryan yapmak zorunda old soyledi esimin bebege bisey olur korkusu yuzunden mecbur kabul ettim demem oki eger oyle dusunuyorsan bian once knus eger net bisey soylemiyor benimki gibi kiviriorsa hemen degis son zmanlari bekleme

Back
X