- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
- #10.401
Amin bütün yavrular sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasın inşallah.Ece de güzel isim canım adıyla sağlıkla muylulukla yaşasın minik kuzucuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bütün yavrular sağlıkla mutlulukla huzurla yaşasın inşallah.Ece de güzel isim canım adıyla sağlıkla muylulukla yaşasın minik kuzucuk
Ben sadece bir kere hıçkırma hissettim, karnım pıt pıt attı :) onun dışında hareketleri ve tekmeleri karnımın sağında ve solunda hissediyorum sanırım benim minik yere paralel duruyor karnımda, en son muayenede de öyle duruyordu zaten. Bunun dışında tekmeler ve hareketler çok sertleşti, bazen kemiklerini hissediyorum sanki elimle.Artık nefes almak zorlaştı ağırlaşıyorlar. 2 gündür tekmeleri içeride hissediyorum organlarıma vuruyor tepiklerini ve sanki kafası artık aşağıda kasığımda hıçkırması aşağıdan hissediliyor. Siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz 28+3 olduk biz.![]()
![]()
Canım belki kullandığın Demir ilacı kabız etmiş olabilir seni, doktorum Demir ilaçlarının kabız ya da ishal yapabildiğini ama bunun kişiden kişiye değiştiğini söylemişti. Aynı ilacı sana veririm seni kabız eder ben kullanırım beni ishal eder mesela demişti. Kullandığın Demir ilacını değişmeyi denesen ?? Allah korusun hemoroid falan olabilirsin.Canım bende de senelerdir olan kabızlık hamilelikte artarak nüksetti. Cozum ıkı uc gunde bir tuvalete cıkmak istediğinde saf zeytinyagından yarım yemek kasıgı ıcıyorum tek seferde yutuyorum. Tadı evet hos değil ama hem doğal hemde kesin çözüm oldu bende ilac da kullanmıyorum. Yemeklerın suyundan daha cok yemeye calısınca daha iyi oluyor birde gunde 3litreye yakın su içiyorum vucutta sıvı mıktarı da ıyı olunca zamanla yoluna gırıyor tavsıye ederım
Gunaydin herkese. Alt pijama beli ayarlaniyormu. Resimde goremedim. Benim aldiklarim da alt pantolon karna gord ayarlaniyor. Lastigi varsa ayarlaniyorsa sorun cikmiyor bedende. Dogumdan sorra karin gidiyor cok buyuk almaya gerdk yok .Ben 74 kiloyum xl aldım.
Büyük gelirmi diye korktum ama normal oldu.pijama dediğin dar olmaz zaten.
Aynı mankendeki gibi durdu üzerimde.
Ne dar ne bol.
bu yıl hamıle kıyafetı acısındna cok sanslı bır sezon galıba cunku heryerde hafıf yumuşak salaş pantolonlar var herkesin gıyebılecegı bır kac tane aldım hamıleık degıl ama 1 beden buyugunu alınca ferah ferah gıyılıyor . hamıleık almak ıstemedım.Gunaydin herkese. Alt pijama beli ayarlaniyormu. Resimde goremedim. Benim aldiklarim da alt pantolon karna gord ayarlaniyor. Lastigi varsa ayarlaniyorsa sorun cikmiyor bedende. Dogumdan sorra karin gidiyor cok buyuk almaya gerdk yok .
tabı canımm haftalar yaklaştıkca bebek cok dönemıyor bu cok normal yavas yavas tek pozısyona gelıyor en son ıste basını assagı alıyor. merak etme kaygılanma . kılo almaya başladı 29. haftadasın 1 kılo vardır artık tatlım içini rahat tut. doktoruna gıdınce söyle. tekme tokat dalması önemlı degıl hareketı varsa korkma ama cok uzun sure hareet yoksa doktora gıtKizlar benim bebegimn hareketleri gittikce azaliyo acaba buyudkce yeri daraliyo ondn mi eskiden tekme tokat daliyodu şimdi cok az hissediyom buda ister istemez endişelendiriyo beni bide kizlar benim bir iki gundr su gibi akintim oluyo yani baya bi oluyo sizde de boyle bisy oluyo mu
adıyla yaşasın annesiBen de Eylül istiyordum ama eşim ısrarla Ece olsun istedi ve sürekli Ece diye seslendi. Derken bir baktık ağzımız alışmış herkes Ece demeye başladı. Şimdi de karar verdik Ece olacak kısmetse.
ben oldugum yerde nefes nefeseyım artık üstelik kılomda yok 50 kıloyum hala ama bebek sıkıstırmaya başladı ve dun bırden bıre karnım gögsumun altına cıktı. ınanılmaz bır anda gelişti sanki 15 dakıka ııcnde cunku karnımda mınık bır ben var tam onun ustundeydı daha 15 dakıka once sonra bır tuhaflık agırlık uyusma hıssetım bır baktım baskı var egılemıyorum aa bır baktım 15 dakıka ııcnde karnım bırden yukarı cıktı. ustelık daha yenı bakmıstım karnıma acıp. gercekten ınanılmaz ve keyıflı tabı ne kada zor olsada. su an da nefes nefeseyımArtık nefes almak zorlaştı ağırlaşıyorlar. 2 gündür tekmeleri içeride hissediyorum organlarıma vuruyor tepiklerini ve sanki kafası artık aşağıda kasığımda hıçkırması aşağıdan hissediliyor. Siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz 28+3 olduk biz.![]()
![]()
evet canm daha 2 hafta once gittgmde 1 kilo 250 gr olmstu daha kontrolume 2 hafta var gidip.gormek icn sabirszlaniymtabı canımm haftalar yaklaştıkca bebek cok dönemıyor bu cok normal yavas yavas tek pozısyona gelıyor en son ıste basını assagı alıyor. merak etme kaygılanma . kılo almaya başladı 29. haftadasın 1 kılo vardır artık tatlım içini rahat tut. doktoruna gıdınce söyle. tekme tokat dalması önemlı degıl hareketı varsa korkma ama cok uzun sure hareet yoksa doktora gıt
Gunaydin herkese. Alt pijama beli ayarlaniyormu. Resimde goremedim. Benim aldiklarim da alt pantolon karna gord ayarlaniyor. Lastigi varsa ayarlaniyorsa sorun cikmiyor bedende. Dogumdan sorra karin gidiyor cok buyuk almaya gerdk yok .
isim isism isim isim yok buamıyorum ne eskı ısımler ne yenı ısımler hıcbırıne ısınamıyorum hepsı yabancı sankı![]()
Kizlar benim bebegimn hareketleri gittikce azaliyo acaba buyudkce yeri daraliyo ondn mi eskiden tekme tokat daliyodu şimdi cok az hissediyom buda ister istemez endişelendiriyo beni bide kizlar benim bir iki gundr su gibi akintim oluyo yani baya bi oluyo sizde de boyle bisy oluyo mu
evet canm daha 2 hafta once gittgmde 1 kilo 250 gr olmstu daha kontrolume 2 hafta var gidip.gormek icn sabirszlaniym
benim de kontrolum bayramdn sonra ister istemez insan kaygilaniyo eskidn cok hareket ediyo acaba normal mi diyodm simdide etmiyo tekrar acaba normal mi diyom galiba hamilelik boyunca bu kaygilar devam edeckGünaydın
Aynı sorun bende de var.önceden karnıma kumandayı koyduğumda kumanda devricek kadar tekme atardı.elimi karnıma koyduğumda,ayağını elimin altında hissederdim.ama 3 gündür çok cılız tekme atıyor.doktor kontrolüm bayramdan sonra.acaba normal mi bilmiyorum ki.
Kntrolun ne zman cok varsa bi ara doktorunu sor benim olmuyo mesela oyle su gibi akintim bebegin hareketlerinide bi ark gnde 12 kere hareket ediyorsa bi sikinti yok demisti galiba bi say sendeKizlar benim bebegimn hareketleri gittikce azaliyo acaba buyudkce yeri daraliyo ondn mi eskiden tekme tokat daliyodu şimdi cok az hissediyom buda ister istemez endişelendiriyo beni bide kizlar benim bir iki gundr su gibi akintim oluyo yani baya bi oluyo sizde de boyle bisy oluyo mu