2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar az once kontrolum vardi ayni zamanda da seker yuklemesi yapildi. Insaallh sonuc iyi cikar. Bu arada ben de kabizlik skntisi bende de var ve doktorruma sordum. Ilac kullanmadan once sabah cavdar ekmegini zeytin yagina batirip ye uzerine de buyuk su bardaginin yarisi kaynamis yarisi oda sicakliginda suyun karisimi su ic her ara ogunune de kayisi ekle bu cozum olmazsa ilac yazalim dedi. Ben yarin sabah baslayacagim bakalim
Canım bende de senelerdir olan kabızlık hamilelikte artarak nüksetti. Cozum ıkı uc gunde bir tuvalete cıkmak istediğinde saf zeytinyagından yarım yemek kasıgı ıcıyorum tek seferde yutuyorum. Tadı evet hos değil ama hem doğal hemde kesin çözüm oldu bende ilac da kullanmıyorum. Yemeklerın suyundan daha cok yemeye calısınca daha iyi oluyor birde gunde 3litreye yakın su içiyorum vucutta sıvı mıktarı da ıyı olunca zamanla yoluna gırıyor tavsıye ederım

Canım bende de senelerdir olan kabızlık hamilelikte artarak nüksetti. Cozum ıkı uc gunde bir tuvalete cıkmak istediğinde saf zeytinyagından yarım yemek kasıgı ıcıyorum tek seferde yutuyorum. Tadı evet hos değil ama hem doğal hemde kesin çözüm oldu bende ilac da kullanmıyorum. Yemeklerın suyundan daha cok yemeye calısınca daha iyi oluyor birde gunde 3litreye yakın su içiyorum vucutta sıvı mıktarı da ıyı olunca zamanla yoluna gırıyor tavsıye ederım
Cok tesekkurler, deneyeyim hem de bugun :)

Bugün yeni doktorumuza başladık çok endişeliydim yarım saat muayene sırası bekledik o arada negatıf olmaya başlamıştık kı hastaların doktorla ilgili söyledikleri hoşuma gitti bi bayan vardı evi baya uzak oldugu halde ilk bebeğinide bu doktorda doğum yapmış şimdi ikinciyi beklerken de ona gelıyormuş odalar ferahmış. Doktora gelince güleryüzlüydü ilk önce doğum şeklihi sordu normal doğumu istediğimi herhangi bir sağlık sıkıntısı olmadığı sürece normal istediğimizi söyledim şimdiye kadar yapılması gerekenleri sordu muayene uzun tuttu oğlumuzda bize ağzını açıp kapattı bebeğin şu an ters olduğunu ama dönmesi için daha vaktinin bol olduğunu söyledi. Dönmezse anca o Zaman'ı Sezeryan olunabileceğini söyledi. Çok sık yemek yememi şekerimi dengede tutmamı söyledi oğlumuz gelişimi çok iyiymiş 1300 gram 37 cm olmuş

Bugün yeni doktorumuza başladık çok endişeliydim yarım saat muayene sırası bekledik o arada negatıf olmaya başlamıştık kı hastaların doktorla ilgili söyledikleri hoşuma gitti bi bayan vardı evi baya uzak oldugu halde ilk bebeğinide bu doktorda doğum yapmış şimdi ikinciyi beklerken de ona gelıyormuş odalar ferahmış. Doktora gelince güleryüzlüydü ilk önce doğum şeklihi sordu normal doğumu istediğimi herhangi bir sağlık sıkıntısı olmadığı sürece normal istediğimizi söyledim şimdiye kadar yapılması gerekenleri sordu muayene uzun tuttu oğlumuzda bize ağzını açıp kapattı bebeğin şu an ters olduğunu ama dönmesi için daha vaktinin bol olduğunu söyledi. Dönmezse anca o Zaman'ı Sezeryan olunabileceğini söyledi. Çok sık yemek yememi şekerimi dengede tutmamı söyledi oğlumuz gelişimi çok iyiymiş 1300 gram 37 cm olmuş

Maşallah artık gramlarla değil kiloyla ölçüyoruz :)
Ben bayramdan sonra gidicem.benimkide büyümüştür inş :)

Canım masallah bebişiniZe ❤️ Hanginhastane hangi doktora basladın

Valla sikintili bi durum yoksa butun doktorlar yuruyus yap muhakkak die soyluyolar benimki tam tersi sakin yorma kndini diodu tamam kanamam vardi ama altinci ay kesilmisti ben bebek donmusmu die sordugumdada bisekilde gecistiriodu cvo vermiodu hep iste sezeryanci oldugundan hatta son ay bana bebk kilolu nirmal olamick bebek kilolu normal olmucak diyip durdu guya bebk 4 100 falan cikiodu ultrasonda hayir esimde var yaninda bn pek kanmasamda adamin odu patliodu ne diller doktm ikna edemedim bebegim de 3.530 dogdu ama bak senin arkadasinin ki baya cokmus ben illa normal dogum yapin demiyorum normal dogumunda cok ciddi sonuclari olabiliyor benim demek istedigim bir sikintin yoksa boyle sezeryan yanlisi doktorlarin keyfi yuzunden kestrme kendini seker normal doguma engelmiymiski hic duymadim
Şekere rağmen normal Doğum yapanlar var,ama Doğum esnasında kontrol edilmesi gerekiyormuş.dediğin gibi bazı doktorlar risk almak istemediği ve daha fazla para almak için de normal olacakken sezeryan yapıyorlar. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

• Beğen
Reactions: NGY
İçine sönmesine çok sevindim canım.bebişine de maşallah:nazar:

Bizim ki de Eylül olacak sanırım babası tutturdu Eylül olsun diye ama ben Bilge ismini de çok seviyorum
Ben de Eylül istiyordum ama eşim ısrarla Ece olsun istedi ve sürekli Ece diye seslendi. Derken bir baktık ağzımız alışmış herkes Ece demeye başladı. Şimdi de karar verdik Ece olacak kısmetse.

Artık nefes almak zorlaştı ağırlaşıyorlar. 2 gündür tekmeleri içeride hissediyorum organlarıma vuruyor tepiklerini ve sanki kafası artık aşağıda kasığımda hıçkırması aşağıdan hissediliyor. Siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz 28+3 olduk biz. :anneadayı: :nazar:

gayet iyi canım şuan. Oldukça güçlü sıpam erkenden hisettirdi ve şuan karşılıklı konuşup iletişim kuruyoruz. Dışardan bile belli oluyor artık hareketlerimiz. Sen nasıl oldun iyi geldi mi ilaçlar? Artık isim bulun sizde adıyla seslenmek daha bir güzel oluyor
oyy maasallah kuzuna annesi... ılaclar rahatlattı cok şükür delirecektım çok fenaydı valla bır daha basıma gelırse şüphelensem bile koşa koşa gıdecegım doktora. karnım patlayacak gıbı cooookkk şiş nefesm kesılıyr arada tekar bır buyume sıcrayısı başladı galıba yenı bır evreye gırdı galıba anıden daaraldım yıne. ıdare edıyorum öyle böyle işte . çok şükür bebegım cok hareketlii

Back
X