- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.421
Canım bizimki defne olucak kısmetse. Ikıncı kız olursa diye esimle konusuyoduk su isimleri listemize almıstık; demet, ipek, deryaBende çok sıkıntıya girdim.hiçbir isme ısınamıyorum.herkes sordukça sıkıntıya giriyorum.yeni isimler hoşuma gitmiyor.eskilerde içime sinmiyor.napıcam bilmiyorum :)
Bende çok sıkıntıya girdim.hiçbir isme ısınamıyorum.herkes sordukça sıkıntıya giriyorum.yeni isimler hoşuma gitmiyor.eskilerde içime sinmiyor.napıcam bilmiyorum :)
benim de kontrolum bayramdn sonra ister istemez insan kaygilaniyo eskidn cok hareket ediyo acaba normal mi diyodm simdide etmiyo tekrar acaba normal mi diyom galiba hamilelik boyunca bu kaygilar devam edeck
Canım bizimki defne olucak kısmetse. Ikıncı kız olursa diye esimle konusuyoduk su isimleri listemize almıstık; demet, ipek, derya
ya dr bana kendi numarasini vermedi arayamiym acaba bebegn suyu olabilir mi bebek susuz kalir mi boyle giderseKntrolun ne zman cok varsa bi ara doktorunu sor benim olmuyo mesela oyle su gibi akintim bebegin hareketlerinide bi ark gnde 12 kere hareket ediyorsa bi sikinti yok demisti galiba bi say sende
Allah korusn cnm hemn telaslanma hast ararsan ordan ulasabilirsin bnce en olmadi yarin sabah erknden ara muhakkak bulursun yerindeya dr bana kendi numarasini vermedi arayamiym acaba bebegn suyu olabilir mi bebek susuz kalir mi boyle giderse
Elbiseler guzel oluyor yazin. Benim karnim kocaman cok kilo almadim ama karnim var bayagi bir beden kurtarmaz benibu yıl hamıle kıyafetı acısındna cok sanslı bır sezon galıba cunku heryerde hafıf yumuşak salaş pantolonlar var herkesin gıyebılecegı bır kac tane aldım hamıleık degıl ama 1 beden buyugunu alınca ferah ferah gıyılıyor . hamıleık almak ıstemedım.
valla biz bir kavga ettik bir isim söyledi bana söylediği an itici geldi ona rgmen sanki karar vermişiz gibi ben aslında böyle ıstıyorum ama... falan dıye psikolojık baskıya baladı yavastan caktırmadan tabı ben sonunda sınırlendım. ustelık 2 ısım olsun demıstı ve bırını zaten kendı secmıstı ben o ısmıde begenmemıstım ama pekı sen çok istiyorsan demıstım onda sabıtlenmıstık . aa bir baktım 2. ismide caktırmadan kabul ettırmeye calısyor tavrını cok çirkin buldum bunun şakasımı var dedim. sonra tartıstık ve tamam diğer isimde istemıyorum karısmayacagım asla yemın ettım dedı . hatta annemler sordu onun yanında ben karısmıyrum dedı 10 karıs suratla ve geldık 28 haftaya hala konuyu acamıyoruz. isim yok ortada düşünende yok ustunde konusanda. yanı can sıkıcı bir durum hiç kavga edesim yok yaniBen eşimle uzlaşamıyorum isim konusunda :)
Ona yok buna yok.tek isim söylüyo bu olsun diye.sonunda kavga edicez kim üste çıkarsa o kazanıcak heralde :)
yok yok sana olanın 1 beden buyugu demek ıstedım. denedım ustume oluyor ya 1 beden buyugu nasılsa dolacak 2 aya kadar dıye buyuk almak laızm hem ferah olur dıye dedımElbiseler guzel oluyor yazin. Benim karnim kocaman cok kilo almadim ama karnim var bayagi bir beden kurtarmaz beni
Aslında ortak bi noktada buluşa bilirsiniz mesela burda anket var sizde ankete isimleri yazabilirsiniz istediğiniz isimleri sonuçtan memnun olmazsanız bile bi isimi o koyar diğerini sen. Erkekler bu konuda tavır yapıyor ama sonun da dediklerini yaptırıyorlarvalla biz bir kavga ettik bir isim söyledi bana söylediği an itici geldi ona rgmen sanki karar vermişiz gibi ben aslında böyle ıstıyorum ama... falan dıye psikolojık baskıya baladı yavastan caktırmadan tabı ben sonunda sınırlendım. ustelık 2 ısım olsun demıstı ve bırını zaten kendı secmıstı ben o ısmıde begenmemıstım ama pekı sen çok istiyorsan demıstım onda sabıtlenmıstık . aa bir baktım 2. ismide caktırmadan kabul ettırmeye calısyor tavrını cok çirkin buldum bunun şakasımı var dedim. sonra tartıstık ve tamam diğer isimde istemıyorum karısmayacagım asla yemın ettım dedı . hatta annemler sordu onun yanında ben karısmıyrum dedı 10 karıs suratla ve geldık 28 haftaya hala konuyu acamıyoruz. isim yok ortada düşünende yok ustunde konusanda. yanı can sıkıcı bir durum hiç kavga edesim yok yani
valla biz bir kavga ettik bir isim söyledi bana söylediği an itici geldi ona rgmen sanki karar vermişiz gibi ben aslında böyle ıstıyorum ama... falan dıye psikolojık baskıya baladı yavastan caktırmadan tabı ben sonunda sınırlendım. ustelık 2 ısım olsun demıstı ve bırını zaten kendı secmıstı ben o ısmıde begenmemıstım ama pekı sen çok istiyorsan demıstım onda sabıtlenmıstık . aa bir baktım 2. ismide caktırmadan kabul ettırmeye calısyor tavrını cok çirkin buldum bunun şakasımı var dedim. sonra tartıstık ve tamam diğer isimde istemıyorum karısmayacagım asla yemın ettım dedı . hatta annemler sordu onun yanında ben karısmıyrum dedı 10 karıs suratla ve geldık 28 haftaya hala konuyu acamıyoruz. isim yok ortada düşünende yok ustunde konusanda. yanı can sıkıcı bir durum hiç kavga edesim yok yani
ben bugne kadar kim hamileyse hep ayy isim konusunda kimse karişmasin öncelik annenin sonra babann olsn aile araya girmesin der der dururdm ben hamile kaldim cinsiyet belli oldugu gibi benim kayipederm yusuf olsn dedi benim ailem de muhammed olsn dedi inan nasil gelişti nasil aliştik anlamadim muhammed yusuf die die o isme sabit kaldm bugne kadar bebegim icn hic isim düşunmedm iki ailenn soyledigi isimleri koydum bazen düsünym nasil kabullendim die ama gercekten ben bile kendime şaşiyom ablam kizinin isim konusunda doguma kadar hep eşiyle tartisiyodu eşi her akşm eve bi isim bulup geliyodu ablam kabullenmiyodu ta ki doguma bir ay kala falan bir ismi ablam bir ismi eşi koydu anca oyle anlaştilar ama şimdi kizi bir yaşinda bazen hatirliyo o tartismalari ne komikms ya falan deyip geciyo inan sizdede oyle olur ilerde gecmise bakip güler gecersinz ama gercektn cok tatli heycanlar cok tatli atişmalar bence bunlar keske bizdede oyle bi isim hevesi olsaydi :)valla biz bir kavga ettik bir isim söyledi bana söylediği an itici geldi ona rgmen sanki karar vermişiz gibi ben aslında böyle ıstıyorum ama... falan dıye psikolojık baskıya baladı yavastan caktırmadan tabı ben sonunda sınırlendım. ustelık 2 ısım olsun demıstı ve bırını zaten kendı secmıstı ben o ısmıde begenmemıstım ama pekı sen çok istiyorsan demıstım onda sabıtlenmıstık . aa bir baktım 2. ismide caktırmadan kabul ettırmeye calısyor tavrını cok çirkin buldum bunun şakasımı var dedim. sonra tartıstık ve tamam diğer isimde istemıyorum karısmayacagım asla yemın ettım dedı . hatta annemler sordu onun yanında ben karısmıyrum dedı 10 karıs suratla ve geldık 28 haftaya hala konuyu acamıyoruz. isim yok ortada düşünende yok ustunde konusanda. yanı can sıkıcı bir durum hiç kavga edesim yok yani
Ay canım biz de belinay düşünüyoruz,kimsede Yok ve kimseyi çağrıştırmıyor diye.başka isimler de beğeniyoruz ama sonradan hep belinaya dönüyoruz.Anlaşmak çok zor gerçekten
Ben istiyorumki ikimizinde içine sinsin.herkes beğensin.kızım doğduğunda ismini beğensin istiyorum ama kız isimleri çok zor.erkek olsa ismi belliydi ona hemen karar vermiştik ama kızda çok zorlandık.
Belinay diyorum o ne öyle balina gibi diyo.
Erva diyorum ayva gibi diyo :)
Herşeye bi kulp buluyor :)
Ay canım biz de belinay düşünüyoruz,kimsede Yok ve kimseyi çağrıştırmıyor diye.başka isimler de beğeniyoruz ama sonradan hep belinaya dönüyoruz.Anlaşmak çok zor gerçekten
Ben istiyorumki ikimizinde içine sinsin.herkes beğensin.kızım doğduğunda ismini beğensin istiyorum ama kız isimleri çok zor.erkek olsa ismi belliydi ona hemen karar vermiştik ama kızda çok zorlandık.
Belinay diyorum o ne öyle balina gibi diyo.
Erva diyorum ayva gibi diyo :)
Herşeye bi kulp buluyor :)
bende o elbiselerden aldm gercektn cok rahat :)Lcw den 3 tane elbise aldım boydan çok güzel çok memnun kaldım göğüs altından buzgulu ipli çok rahat efil efil giyiyorum :)
Ay canım biz de belinay düşünüyoruz,kimsede Yok ve kimseyi çağrıştırmıyor diye.başka isimler de beğeniyoruz ama sonradan hep belinaya dönüyoruz.
Sağol canım medilife Fahriye hanımCanım masallah bebişiniZeHanginhastane hangi doktora basladın
Diğer doktorda çok içime siniyordu ama mesai içinde doğum yaptırıyor dnun harici medipol megaya gidiyorsun orasının ücreti fazla ve Bağcılar'da. Sağol bu arada hepimizin kuzulara maşallahİçine sönmesine çok sevindim canım.bebişine de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?