2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kesinlikle herkese beğendirmeye kalkarsak işimiz vaar :) bence anne baba beğendi mi yeterli :)

Kızlar selam bıesy soracaktım yıkanabılır bez duydunuzmu ? Kullanan varmı? yada teavsıye alan ,ben bugun duydum sasırıdm :)
http://www.babyneomarket.com/tek-beden-os-yikanabilir-bebek-bezi-junglegirl-pmu210
Arkadaşım oğlu için kullanıyor 1 senedir ama o yurtdışından almıştı daha uygun olduğu için. Bende geçen gün sipariş verdim, 20 tane iç bez 8 tane dış bez 450 lira tuttu, Türkiye fiyatı daha pahalı diye bakmadım açıkçası, denenmiş memnun kalınmış ürün olunca ona yöneldim. Burda konusu var arkadaşın bu arada aklındaki soruları sorabilirsin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/

Cok tesekkur edeırm canım evet fıyatlar ucuk bıraz bıde yıkama kısmı bıraz kafama takıldı :)

Cok tesekkur edeırm canım evet fıyatlar ucuk bıraz bıde yıkama kısmı bıraz kafama takıldı :)
2 günde 1 yıkıyor sanırım, zorlamadığını söylüyor, akıtıp birikinceye kadar suda bekletip 60 derecede makinada yıkıyor, bezlerin 1 sene sonraki halini gördüm en ufak bir leke kalmamış.

canm bende ilk defa olunca bi an korku sardi beni annemde baya korkuttu beni ya ama bugn bebiş baya kipir kipir içimi rahatlatiyo boyle hareketli oluşu

yok yok tavrından vazgectı zaten ama benı boşuna üzdü . kimse dediğini yaptıraamz bu bir evlilik ve yasam adil olmalı demokratik olmalı herkes söylesın fıkrını bebenılen secılsın .onun dediği zaten omaz benım üzüldüğüm şey bana ılk defa böyle davranması

Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür şeker yuklemem iyi çıktı ama bebeğim 1 buçuk hafta falan geri gözüküyor zayıf dedi doktor 3 kiloya ne kadar yaklaşırsa doğuma kadar o kadar iyi dedi.moralim bozuldu biraz o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama bakalım tuzu kes tamamen dedi birde yumurtanın beyazini ye dedi inşallah bebegimi iyi besliyebilirim.sizin bebek kilosuyla ilgili önerileriniz var mi artık ne duyarsam onu yemeye çalışıyorum

1,5 hafta çok değil, son ay toparlıyorlarmış endişe etme, normal vitamin ağırlıklı beslenmene devam et, muz bebeğe kilo aldırıyormuş.

canm benim bildigm kadaryla meyve bebege kilo aldirirmş

merhaba,

bende florya livden fiyat almıştım.6.000 tl sezeryan doğum için mi fiyat verildi size?

bana da normal 4.000 sez.5.000 demişlerdi.

Canim daha erken 30. Haftadan sonra haftalik kilo artisi artiyor. İleri geri kilo oynatabilir son ay degisiyor farkediyor. Acigi kapatabilirsin. Kacinci hafta kac gr bebegin.

ben de erken dogum riskine karsılık dusuk kilolu dogmasın alabildiği kadar alsın diye muz yiyorum cnm

Eski Türkçe ayın su yüzüne yansıması,peygamber çiçeği anlamlarına geliyormuş.ben hep öyle okudum evet kuranda geçmiyor.uyardığın için sağol anlamını ben biraz daha araştırayım bakayım

merhaba,

bende florya livden fiyat almıştım.6.000 tl sezeryan doğum için mi fiyat verildi size?

bana da normal 4.000 sez.5.000 demişlerdi.

merhaba, evet bana epidural sezeryan için 6.000 lira dediler. onu belirtmeyi unutmuşum. sezeryan için ne dediklerini hatırlamıyorum ama hastaneden hastaneye neden değişsin ki... ben onu da bi sorarım :)

arkadaşlarrrrrr bebekler nasıl
ben çok şiştim yahu gören çok kilo almışsın diyor ister istemez takıyorum
Göbek çıktı canım.benim özellikle geceleri daha da büyüyor karnım.ben artık göbeğime fazla takılmıyorum.zaten tombiştim iyice tombiş oldum.bir kadın olarak göbeğimizi içimize çekmeden ortalıkta salınabildiğimiz tek dönem olan hamilelikteyiz.gerine gerine yürüyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…