- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.461
Selamlar bu markanın iletişim çalışmalarını yürütmüştük çalıştığım ajansta :) çok memnun olan da vardı gereksiz bulan da tercih meselesi biraz :)Kızlar selam bıesy soracaktım yıkanabılır bez duydunuzmu ? Kullanan varmı? yada teavsıye alan ,ben bugun duydum sasırıdm :)
http://www.babyneomarket.com/tek-beden-os-yikanabilir-bebek-bezi-junglegirl-pmu210
kesinlikle herkese beğendirmeye kalkarsak işimiz vaar :) bence anne baba beğendi mi yeterli :)Bence herkesin begenmesi onemli degil. Cok nadir bir iki isim disinda hic kimse her ismi begenmiyor. İlla begenmeyen cikar. Herkesin zevki dusuncesi ayri. Once senin icine sinsin. Dunya guzeli isimde olsa icine sinmeyince hic guzel gelmiyor. Banada erkek ismi zor geliyor. Kiz ismi daha cok gibi. Ben miknatisli kokulu tas yaptiriyorum. Kuzenim yapacak. İsim etiketini usmi belli olunca hazirlayici icin zamanim var yine. Bakalim ismiyle gelecekler. Birgun icind sinen bir isim olur illaki.
Arkadaşım oğlu için kullanıyor 1 senedir ama o yurtdışından almıştı daha uygun olduğu için. Bende geçen gün sipariş verdim, 20 tane iç bez 8 tane dış bez 450 lira tuttu, Türkiye fiyatı daha pahalı diye bakmadım açıkçası, denenmiş memnun kalınmış ürün olunca ona yöneldim. Burda konusu var arkadaşın bu arada aklındaki soruları sorabilirsin.Kızlar selam bıesy soracaktım yıkanabılır bez duydunuzmu ? Kullanan varmı? yada teavsıye alan ,ben bugun duydum sasırıdm :)
http://www.babyneomarket.com/tek-beden-os-yikanabilir-bebek-bezi-junglegirl-pmu210
Selamlar bu markanın iletişim çalışmalarını yürütmüştük çalıştığım ajansta :) çok memnun olan da vardı gereksiz bulan da tercih meselesi biraz :)
Arkadaşım oğlu için kullanıyor 1 senedir ama o yurtdışından almıştı daha uygun olduğu için. Bende geçen gün sipariş verdim, 20 tane iç bez 8 tane dış bez 450 lira tuttu, Türkiye fiyatı daha pahalı diye bakmadım açıkçası, denenmiş memnun kalınmış ürün olunca ona yöneldim. Burda konusu var arkadaşın bu arada aklındaki soruları sorabilirsin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
2 günde 1 yıkıyor sanırım, zorlamadığını söylüyor, akıtıp birikinceye kadar suda bekletip 60 derecede makinada yıkıyor, bezlerin 1 sene sonraki halini gördüm en ufak bir leke kalmamış.Cok tesekkur edeırm canım evet fıyatlar ucuk bıraz bıde yıkama kısmı bıraz kafama takıldı :)
canm bende ilk defa olunca bi an korku sardi beni annemde baya korkuttu beni ya ama bugn bebiş baya kipir kipir içimi rahatlatiyo boyle hareketli oluşuCanim o su gibi akıntı bende baştan beri var hatta geçen gün sortuma bile çıkmıştı ama doktorum Her seferinde suyu yeterli diyor.ben yorulunca veya ayakta çok kalınca artıyor akıntı yani korkma bişey olmaz zaten suyu azalsa doktorum belli olur demişti bana
yok yok tavrından vazgectı zaten ama benı boşuna üzdü . kimse dediğini yaptıraamz bu bir evlilik ve yasam adil olmalı demokratik olmalı herkes söylesın fıkrını bebenılen secılsın .onun dediği zaten omaz benım üzüldüğüm şey bana ılk defa böyle davranmasıAslında ortak bi noktada buluşa bilirsiniz mesela burda anket var sizde ankete isimleri yazabilirsiniz istediğiniz isimleri sonuçtan memnun olmazsanız bile bi isimi o koyar diğerini sen. Erkekler bu konuda tavır yapıyor ama sonun da dediklerini yaptırıyorlar
1,5 hafta çok değil, son ay toparlıyorlarmış endişe etme, normal vitamin ağırlıklı beslenmene devam et, muz bebeğe kilo aldırıyormuş.Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür şeker yuklemem iyi çıktı ama bebeğim 1 buçuk hafta falan geri gözüküyor zayıf dedi doktor 3 kiloya ne kadar yaklaşırsa doğuma kadar o kadar iyi dedi.moralim bozuldu biraz o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama bakalım tuzu kes tamamen dedi birde yumurtanın beyazini ye dedi inşallah bebegimi iyi besliyebilirim.sizin bebek kilosuyla ilgili önerileriniz var mi artık ne duyarsam onu yemeye çalışıyorum
canm benim bildigm kadaryla meyve bebege kilo aldirirmşKızlar şimdi doktordan geldim çok şükür şeker yuklemem iyi çıktı ama bebeğim 1 buçuk hafta falan geri gözüküyor zayıf dedi doktor 3 kiloya ne kadar yaklaşırsa doğuma kadar o kadar iyi dedi.moralim bozuldu biraz o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama bakalım tuzu kes tamamen dedi birde yumurtanın beyazini ye dedi inşallah bebegimi iyi besliyebilirim.sizin bebek kilosuyla ilgili önerileriniz var mi artık ne duyarsam onu yemeye çalışıyorum
hastane fiyatları konuşulmuş. ben de kısmetse istanbul bahçeşehirde yeni açılan liv hospital'da yapıcam doğumu. bize ilk başta 3.750 fiyat vermişlerdi, tabi hastane yeni olduğu için kampanya yapmışlar. şimdi bi anda 6.000'e çıktılar. 2 hafta sonra randevumuz var doktorla, o arada hastaneyle fiyat da konuşucaz.
benim annem, çoğumuzun annesi gibi, devlet hastanesinde kaç kadın aynı odada doğumunu yapmış. bazen biraz fazla mı üzerine titriyorum diyorum...
Canim daha erken 30. Haftadan sonra haftalik kilo artisi artiyor. İleri geri kilo oynatabilir son ay degisiyor farkediyor. Acigi kapatabilirsin. Kacinci hafta kac gr bebegin.Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür şeker yuklemem iyi çıktı ama bebeğim 1 buçuk hafta falan geri gözüküyor zayıf dedi doktor 3 kiloya ne kadar yaklaşırsa doğuma kadar o kadar iyi dedi.moralim bozuldu biraz o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama bakalım tuzu kes tamamen dedi birde yumurtanın beyazini ye dedi inşallah bebegimi iyi besliyebilirim.sizin bebek kilosuyla ilgili önerileriniz var mi artık ne duyarsam onu yemeye çalışıyorum
Şimdilik hiç bi sorun yaşamadım konum itibariyle de yakın olunca memnunum doğrusu. İnşallah da sorun yaşamamÇapa medilife siz memnun musunuz Beylikdüzünden
Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür şeker yuklemem iyi çıktı ama bebeğim 1 buçuk hafta falan geri gözüküyor zayıf dedi doktor 3 kiloya ne kadar yaklaşırsa doğuma kadar o kadar iyi dedi.moralim bozuldu biraz o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama bakalım tuzu kes tamamen dedi birde yumurtanın beyazini ye dedi inşallah bebegimi iyi besliyebilirim.sizin bebek kilosuyla ilgili önerileriniz var mi artık ne duyarsam onu yemeye çalışıyorum
Eski Türkçe ayın su yüzüne yansıması,peygamber çiçeği anlamlarına geliyormuş.ben hep öyle okudum evet kuranda geçmiyor.uyardığın için sağol anlamını ben biraz daha araştırayım bakayımCanim belinay nette oeygamber cicegi geciyor ama ne kuranda var ne anlami bu. Anlami bu diye veriyorsan. Nette cicek cennetle ilgili isimler iyi arastirilmali yanlis hepsi. Belin bolunmek mis. Bolunen ay manasini tasiyor. Anlami iyimi kotumu ona gire koy. Akrabada bu ismi verecek olan vardi arastirdiktan sonra farkli anlam cikti. Soylenisi hos benimde hosuma gidiyor ama anlami olumsuz cagrisim yapiyor.
merhaba,
bende florya livden fiyat almıştım.6.000 tl sezeryan doğum için mi fiyat verildi size?
bana da normal 4.000 sez.5.000 demişlerdi.
Göbek çıktı canım.benim özellikle geceleri daha da büyüyor karnım.ben artık göbeğime fazla takılmıyorum.zaten tombiştim iyice tombiş oldum.bir kadın olarak göbeğimizi içimize çekmeden ortalıkta salınabildiğimiz tek dönem olan hamilelikteyiz.gerine gerine yürüyorum wallaarkadaşlarrrrrr bebekler nasıl
ben çok şiştim yahu gören çok kilo almışsın diyor ister istemez takıyorum
canm valla bende top gibi oldum :)arkadaşlarrrrrr bebekler nasıl
ben çok şiştim yahu gören çok kilo almışsın diyor ister istemez takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?