2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
Geçen ay ara ara olmuştu kontrolde sorun çıkmadı, bebeğin suyu normal dedi, söylemedim bile doktora.

Benim de bebeğimin hareketleri kasığımda artık döndü diye mi öyle nedir bilmiyorum sürekli mesaneme baskı yapıyor benim de aynı sıkıntım var su gibi sanki ama böyle fazla oturunca da apış arasının terlediğini düşünüyorum o da olabilir kontrolde doktor sıkıntı yok suyu yeterli dedi ablam yeni doğum yapmıştı ona sordum su böyle sancı ve acıyla gelir kasılma var mı diye sordu yok o zaman su değildir dedi benim de kafamı kurcalıyor bu durum​

Kizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
benim geçen haftalarda çamaşırımda ıslanma olmuştu doktora gittiğimde suyu normal dedi bi haftadır su gelmiş olsa çocuk kururdu içerde altına kaçırıyorsundur farkında değilsindir dedi birde terlediğimde de çok ıslanıyor çok endişelenmene gerek yok.

Bir kere ben resmen altıma kaçırdım hapşırınca bacaklarımdan bir kaç damla sızdı ne olduğunu bile anlamadım ilk önce, sonradan dank etti :)​

bi kaç kez bende de oldu öyle bir akıntı. bir ay önce kadar normal akıntım kadar yoğun değildi ve sanki biraz daha fazlaydı doktor kontrolüm öncesi olmuştu kontrolde doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi. ilk gebeliğim olduğu için bende endişelenmişti mama acaba su gelmesi böyle bir şey mi falan diye.

Canım sen kontrollere oraya mı gidiyorsun. Hangi doktor?
Ben daha netleştiremedim. ay sonu oraya başlayayım doğumu da Serpil hanımda olurum diye düşünüyorum ama memnun musun gidiyorsan
Evet oraya gidiyorum canım. Serpil hanıma memnunum. Güzel ilgileniyor. Ultrason cihazı görüntüleri de gittiğim hastaneler arasında en iyisi

bende de olmuştu o akıntılardan. tam da o dönem doktora gitmiştim, 2 hafta önce filandı. antibiyotik verdi. ilacı içmedim ama 2 hafta içinde kendiliğinden geçti... hatta bi ara altıma kaçırıyorum muhtemelen demiştim, çünkü baya ıslanıyordu. bence korkulacak bişey yok, benim çevremde de herkese olmuş böyle...

hastane fiyatları konuşulmuş. ben de kısmetse istanbul bahçeşehirde yeni açılan liv hospital'da yapıcam doğumu. bize ilk başta 3.750 fiyat vermişlerdi, tabi hastane yeni olduğu için kampanya yapmışlar. şimdi bi anda 6.000'e çıktılar. 2 hafta sonra randevumuz var doktorla, o arada hastaneyle fiyat da konuşucaz.
benim annem, çoğumuzun annesi gibi, devlet hastanesinde kaç kadın aynı odada doğumunu yapmış. bazen biraz fazla mı üzerine titriyorum diyorum...

Canim o su gibi akıntı bende baştan beri var hatta geçen gün sortuma bile çıkmıştı ama doktorum Her seferinde suyu yeterli diyor.ben yorulunca veya ayakta çok kalınca artıyor akıntı yani korkma bişey olmaz zaten suyu azalsa doktorum belli olur demişti bana

Bence herkesin begenmesi onemli degil. Cok nadir bir iki isim disinda hic kimse her ismi begenmiyor. İlla begenmeyen cikar. Herkesin zevki dusuncesi ayri. Once senin icine sinsin. Dunya guzeli isimde olsa icine sinmeyince hic guzel gelmiyor. Banada erkek ismi zor geliyor. Kiz ismi daha cok gibi. Ben miknatisli kokulu tas yaptiriyorum. Kuzenim yapacak. İsim etiketini usmi belli olunca hazirlayici icin zamanim var yine. Bakalim ismiyle gelecekler. Birgun icind sinen bir isim olur illaki.

Ay canım biz de belinay düşünüyoruz,kimsede Yok ve kimseyi çağrıştırmıyor diye.başka isimler de beğeniyoruz ama sonradan hep belinaya dönüyoruz.
Canim belinay nette oeygamber cicegi geciyor ama ne kuranda var ne anlami bu. Anlami bu diye veriyorsan. Nette cicek cennetle ilgili isimler iyi arastirilmali yanlis hepsi. Belin bolunmek mis. Bolunen ay manasini tasiyor. Anlami iyimi kotumu ona gire koy. Akrabada bu ismi verecek olan vardi arastirdiktan sonra farkli anlam cikti. Soylenisi hos benimde hosuma gidiyor ama anlami olumsuz cagrisim yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…