- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.441
Valla canım bende hep elbise giyiyorum normalde s&m arası giyinirdim simdi karnımdan dolayı fix L beden elbise alıyorum ıyı ve rahat oluyorlarElbiseler guzel oluyor yazin. Benim karnim kocaman cok kilo almadim ama karnim var bayagi bir beden kurtarmaz beni
Geçen ay ara ara olmuştu kontrolde sorun çıkmadı, bebeğin suyu normal dedi, söylemedim bile doktora.Kizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
Sağol canım medilife Fahriye hanım
Canım hangi medilife bu bende Beylikdüzü medilife gidiyor da merak ettimSağol canım medilife Fahriye hanım
Kizlar benim bebegimn hareketleri gittikce azaliyo acaba buyudkce yeri daraliyo ondn mi eskiden tekme tokat daliyodu şimdi cok az hissediyom buda ister istemez endişelendiriyo beni bide kizlar benim bir iki gundr su gibi akintim oluyo yani baya bi oluyo sizde de boyle bisy oluyo mu
benim geçen haftalarda çamaşırımda ıslanma olmuştu doktora gittiğimde suyu normal dedi bi haftadır su gelmiş olsa çocuk kururdu içerde altına kaçırıyorsundur farkında değilsindir dedi birde terlediğimde de çok ıslanıyor çok endişelenmene gerek yok.Kizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
Çengelköy Medivia sezeryan 2000 TL dedi
benim geçen haftalarda çamaşırımda ıslanma olmuştu doktora gittiğimde suyu normal dedi bi haftadır su gelmiş olsa çocuk kururdu içerde altına kaçırıyorsundur farkında değilsindir dedi birde terlediğimde de çok ıslanıyor çok endişelenmene gerek yok.
Çapa medilife siz memnun musunuz BeylikdüzündenCanım hangi medilife bu bende Beylikdüzü medilife gidiyor da merak ettim
bi kaç kez bende de oldu öyle bir akıntı. bir ay önce kadar normal akıntım kadar yoğun değildi ve sanki biraz daha fazlaydı doktor kontrolüm öncesi olmuştu kontrolde doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi. ilk gebeliğim olduğu için bende endişelenmişti mama acaba su gelmesi böyle bir şey mi falan diye.Kizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
Evet oraya gidiyorum canım. Serpil hanıma memnunum. Güzel ilgileniyor. Ultrason cihazı görüntüleri de gittiğim hastaneler arasında en iyisiCanım sen kontrollere oraya mı gidiyorsun. Hangi doktor?
Ben daha netleştiremedim. ay sonu oraya başlayayım doğumu da Serpil hanımda olurum diye düşünüyorum ama memnun musun gidiyorsan
İnşallah iyidir canım. Şimdilik memnunum Serpil hanıma gidiyorum. İnternetten araştırarak buldum. İlk bebekde avrupa yakasındaydık.O hastanede çalışmıştım :) yenidoğan ünitesi var biliyorum iyi demişler
Kizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
Canim o su gibi akıntı bende baştan beri var hatta geçen gün sortuma bile çıkmıştı ama doktorum Her seferinde suyu yeterli diyor.ben yorulunca veya ayakta çok kalınca artıyor akıntı yani korkma bişey olmaz zaten suyu azalsa doktorum belli olur demişti banaKizlar ya bu bende bu iki gundr gunde iki kere gelen su gibi akintinn iyi olmadigini söyledi annem ablam cok endişlendim şimdi acaba siz boyle bisyle karsilasmadnz mi yar, dr gidicem ama bu geceyi nasil rahat gecirecm bilmiym
Bence herkesin begenmesi onemli degil. Cok nadir bir iki isim disinda hic kimse her ismi begenmiyor. İlla begenmeyen cikar. Herkesin zevki dusuncesi ayri. Once senin icine sinsin. Dunya guzeli isimde olsa icine sinmeyince hic guzel gelmiyor. Banada erkek ismi zor geliyor. Kiz ismi daha cok gibi. Ben miknatisli kokulu tas yaptiriyorum. Kuzenim yapacak. İsim etiketini usmi belli olunca hazirlayici icin zamanim var yine. Bakalim ismiyle gelecekler. Birgun icind sinen bir isim olur illaki.Anlaşmak çok zor gerçekten
Ben istiyorumki ikimizinde içine sinsin.herkes beğensin.kızım doğduğunda ismini beğensin istiyorum ama kız isimleri çok zor.erkek olsa ismi belliydi ona hemen karar vermiştik ama kızda çok zorlandık.
Belinay diyorum o ne öyle balina gibi diyo.
Erva diyorum ayva gibi diyo :)
Herşeye bi kulp buluyor :)
Canim belinay nette oeygamber cicegi geciyor ama ne kuranda var ne anlami bu. Anlami bu diye veriyorsan. Nette cicek cennetle ilgili isimler iyi arastirilmali yanlis hepsi. Belin bolunmek mis. Bolunen ay manasini tasiyor. Anlami iyimi kotumu ona gire koy. Akrabada bu ismi verecek olan vardi arastirdiktan sonra farkli anlam cikti. Soylenisi hos benimde hosuma gidiyor ama anlami olumsuz cagrisim yapiyor.Ay canım biz de belinay düşünüyoruz,kimsede Yok ve kimseyi çağrıştırmıyor diye.başka isimler de beğeniyoruz ama sonradan hep belinaya dönüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?