- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.481
Normalde 26 hafta 2 günlük ama baştan beri 1 hafta geri geliyordu şimdide 24 buçuk hafta gibi gözüküyor kilosu 690 gram doktor minyon olacak deyip duruyorCanim daha erken 30. Haftadan sonra haftalik kilo artisi artiyor. İleri geri kilo oynatabilir son ay degisiyor farkediyor. Acigi kapatabilirsin. Kacinci hafta kac gr bebegin.
Hiç öyle birşey duymadım, bizde ebeye bahşiş falan verilir ama doktora niye verecekmişiz ne yapıyor ki zaten dünyanın parasını alıyor, bütün iş ebede.Kızlar geçenlerde beni kuzenler uyardı Doğumda bazen doktorlar ekstra para istiyormuş,hastaneye verilen haricinde.siz böyle bişey duydunuz mu?hediye veya para veriliyor mu?
Canım doktorunun tavsiyesine uy dinlen bakalım.yürüyüşlere de durum düzelince devam edersin.senin iki çocuğun vardı dimi? Çocukla dinlenmek de çok zor olurMerhaba Kızlar,
Bugün doktora gittim. Cocuk cok aşağıya inmiş. Daha önce iki sezaryen geçirdiğim için tabaka çok ince dedi. Yürüyüş yapmamı yasakladı. Uzan dinlen bol bol dedi. Dokuz aylık gibi ağırım, geceleri çok fazla kasık ağrım oluyordu. Ağır taşımaktan yada kendini çok yormaktan olabilir. Sebepsiz de olabilir tabi. Yürüyüşler bana iyi geliyordu yapmadan nasıl duracağım bilmiyorum. Bir müddet ertele dedi. Cocuk pozisyon değiştirirse belki rahatlarım. O da nasıl pozisyon değiştirir bilmiyorum.
evet canım eşim yardımcı oluyor sağolsun biri kreşe diğeri yaz okuluna gidiyor.Canım doktorunun tavsiyesine uy dinlen bakalım.yürüyüşlere de durum düzelince devam edersin.senin iki çocuğun vardı dimi? Çocukla dinlenmek de çok zor olur
İmşallah memnun ayrılırız açıkçası sıra çok bekleyince baya bi olumsuz olmuştum doktor Sezeryan li normal mı düşünüyorsu diyinçede şiraz şüphe ettim ama düşününce keyfi Sezeryan yaptıran çokŞimdilik hiç bi sorun yaşamadım konum itibariyle de yakın olunca memnunum doğrusu. İnşallah da sorun yaşamam
canım işe yarıyo mu peki en son bebeğin kaç haftalıkken kaç grdı? benim de erken doğum riskim var ve bebeğim geriden gidiyo. gerçi bende şeker de var muz ne kadar yiyebilirim bilmembir de günde kaç tane yiyorsun? ay ne çok sordum kusura bakmaben de erken dogum riskine karsılık dusuk kilolu dogmasın alabildiği kadar alsın diye muz yiyorum cnm
Var canım, ben tam yaşamaya başladım doktor magnezyum verdi kesti. Açılma ağrısı onlar normal, gün içinde çok yorulunca oluyor doktor fazla yüklenme dedi yinedekasık ağrısı dedim ya kızlar catı ağrısı. Benim gibi yasayan yok mu? Doktoru ne dedi acaba?
İlk gebelikte 36. Hafta basladi dr yapmaya her hafta nst ve cati muayenesi. Yanlis hatirlamiyorsam 32-36 haftaya kadar 2 haftada bir 36-40 haftaya kadar haftada bir. 40 haftadan sonra uc gunde bir gittimHanımlar nasılsınız bebıslerınız nasıl? Aksam yemeklerınden sonra benım karnım cok sıs ve gergin oluyo sizde de varmı bu ? Sankı geceleri ıkı kat buyuyor gıbı :) bır de normal dogum ıcın catı dar olmaması gerekıyormus fln bu catı meselesı nezaman bellı olur? Suana kadar doktorum catıyla ılgılı bırsey soylemedı son aylarda bellı olur demıstı en basta konustugumuzda. Bılgınız varmı ? Kendınıze cok ıyı bakınn
Daha cok varmıs canım yaİlk gebelikte 36. Hafta basladi dr yapmaya her hafta nst ve cati muayenesi. Yanlis hatirlamiyorsam 32-36 haftaya kadar 2 haftada bir 36-40 haftaya kadar haftada bir. 40 haftadan sonra uc gunde bir gittim
34 yada 36da baktı dar demişti kilolu bebek doguramazmısım zaten oğlumda 2900 doğmuştu şimdi kızımda kiloyu dert etmiyorum çünkü zayıf çocuk Doğumdan sonra annenin sütü de iyi olursa daha hızlı kilo alıyorHanımlar nasılsınız bebıslerınız nasıl? Aksam yemeklerınden sonra benım karnım cok sıs ve gergin oluyo sizde de varmı bu ? Sankı geceleri ıkı kat buyuyor gıbı :) bır de normal dogum ıcın catı dar olmaması gerekıyormus fln bu catı meselesı nezaman bellı olur? Suana kadar doktorum catıyla ılgılı bırsey soylemedı son aylarda bellı olur demıstı en basta konustugumuzda. Bılgınız varmı ? Kendınıze cok ıyı bakınn
canım işe yarıyo mu peki en son bebeğin kaç haftalıkken kaç grdı? benim de erken doğum riskim var ve bebeğim geriden gidiyo. gerçi bende şeker de var muz ne kadar yiyebilirim bilmembir de günde kaç tane yiyorsun? ay ne çok sordum kusura bakma
Akşam bende cok şiş oluyorum çok kıpırdıyorum. Çatı konusunda arkadaşlık çatısı dan olduğu halde normal dogum yaptı. Kişiden kişiye değişir tabi . Bebişe ve kendine iyi bakHanımlar nasılsınız bebıslerınız nasıl? Aksam yemeklerınden sonra benım karnım cok sıs ve gergin oluyo sizde de varmı bu ? Sankı geceleri ıkı kat buyuyor gıbı :) bır de normal dogum ıcın catı dar olmaması gerekıyormus fln bu catı meselesı nezaman bellı olur? Suana kadar doktorum catıyla ılgılı bırsey soylemedı son aylarda bellı olur demıstı en basta konustugumuzda. Bılgınız varmı ? Kendınıze cok ıyı bakınn
Benimde akşam yemeklerinden sonra aynen senin gibi oluyor canim.çatıya 32 den sonra bakıyorlar galibaHanımlar nasılsınız bebıslerınız nasıl? Aksam yemeklerınden sonra benım karnım cok sıs ve gergin oluyo sizde de varmı bu ? Sankı geceleri ıkı kat buyuyor gıbı :) bır de normal dogum ıcın catı dar olmaması gerekıyormus fln bu catı meselesı nezaman bellı olur? Suana kadar doktorum catıyla ılgılı bırsey soylemedı son aylarda bellı olur demıstı en basta konustugumuzda. Bılgınız varmı ? Kendınıze cok ıyı bakınn
4. Ayda yazmıştım ya mide yanması kusma başladı diye o hiç geçmedi bende. Yiyecekle geçirmeye çalışmayı bıraktım zaten, direkt gaviscon alıyorum, gece nefesim kesilerek uyanıyorum, en az 2 defa uyandırıyor, zaman geçtikçe volüm artıyor.Benim reflü bugün çok fena sanki aç karna bir şişe kola içmişim gibi midem şişkin ve asit dolu. Süt içtim yoğurt yedim fayda etmedi en son bir kaşık şurup içtim de rahatladım. Sizlerde de başladı mı reflü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?