- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.521
canım ben suda eriyeninden kullanmıyorum tablet magnezyum alıyorum sen de doktoruna söyle istersenGunaydn arkdşlar bende geceleri cok kötu geciriyorum ayaklarm cok agriyo magnezyumn tadindn dolayi bazem içemiyom ve gercekten gecelri artk benim icn kabus gibi bide gobektn cok rahatsz oluyrm bi o yana bi bu yana dönüyom cok zor artk yaa
Aynen canım, geçenlerde bitti aynı markayı bulamadım 3 gün içmedim uykuda kramp giriyordu, vücutta hiç magnezyum yok mu anlamadım ki, acayip zorladı, tekrar başlayınca geçti kramplar.Ben hala kullanıyorum magnezyum camım kullanmadığım zaman ağrılarım çok oluyor
Haftasonu ütü yaparken aşırı ıslanınca bir de yazlığa denize gidip yüzünce korkuma dün dayanamayıp doktora gittim.Suyu azalmış dedi. Yeterli suyu var korkulacak bir şey yok ama suyu azalmış dedi kendi de işgillendi beni de işgillendirdi emin olalım test yapalım içimiz rahat etsin dedi eczaneden test aldım yaptı negatif çıktı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür ama o korku yetti resmen. Doktorum bazen önemli olabilir bu gibi durumlar dikkate almak gerekir ona göre antibiyotik tedavisi başlanır ve hasta yatırılır dedi. Doğuma az kaldığı için doktorların da tavrı değişmeye başladı artık normal olarak. Bizden daha çok titizlenmeye başladı doktorumuz bebeğimiz için.
Oncelikle geçmiş olsun canım. Bu testin adı nedir ilk defa duyuyorum böyle bir test olduğunu o yüzden merak ettim. Bizi bilgilendirirsen seviniriz canım.Haftasonu ütü yaparken aşırı ıslanınca bir de yazlığa denize gidip yüzünce korkuma dün dayanamayıp doktora gittim.Suyu azalmış dedi. Yeterli suyu var korkulacak bir şey yok ama suyu azalmış dedi kendi de işgillendi beni de işgillendirdi emin olalım test yapalım içimiz rahat etsin dedi eczaneden test aldım yaptı negatif çıktı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür ama o korku yetti resmen. Doktorum bazen önemli olabilir bu gibi durumlar dikkate almak gerekir ona göre antibiyotik tedavisi başlanır ve hasta yatırılır dedi. Doğuma az kaldığı için doktorların da tavrı değişmeye başladı artık normal olarak. Bizden daha çok titizlenmeye başladı doktorumuz bebeğimiz için.
canm dr bana tabletin pek işe yaramadgni söyledi ya agizda emilen alican yada suda eriyen dedi bende mecbur suda olani tercih ettm ne kadar zorlandgmi soyledysmde hap olanindn vermedicanım ben suda eriyeninden kullanmıyorum tablet magnezyum alıyorum sen de doktoruna söyle istersen
Demirle kalsiyumu hiç vermedi bana doktor ama magnezyum hayat kurtarıcım şuan.hayır bıraktım magnezyumu zaten ılaç sevmeyen bırıyım bır sure duzensız ıctıkten sonra bıaktım. galıba ıcsek ıyı olacak ben kalsıyumda ıcmıyorum demırde hıcbırsey ama bollll bol meyve su ve yuruyus
önce pisliğini biraz temizleyip sonra makineye atıyorsunuz o şekilde yıkanıyor. tabii hangi derecede vs yıkanacağı kullanma kılavuzunda yazıyor ona göre yıkıyorsunuz zaten gereksiz bulanların çoğu da bezi önce temizlemekle uğraşmayı çok mantıklı bulmuyorduCevabın ıcın cok tesekkur ederım ,sadece yıkama kısmına takıldım o nasıl olacak dıye:)
o yanma olayı bende de oldu mu fena oluyoor4. Ayda yazmıştım ya mide yanması kusma başladı diye o hiç geçmedi bende. Yiyecekle geçirmeye çalışmayı bıraktım zaten, direkt gaviscon alıyorum, gece nefesim kesilerek uyanıyorum, en az 2 defa uyandırıyor, zaman geçtikçe volüm artıyor.
Çok zor canım ya hakikaten işkence gibi. Bakıyorum arada salatalık, dondurma, süt bir sürü şey yazmışlar, yiyecekle geçirmeye çalışınca yediklerimi çıkarıyorum, onlar kesinlikle fayda etmiyor, gavisconun da 1 tanesi midemi bulandırdı içemedim pembe olanını alıyorum şimdi, yani gaviscon da geçirmiyorsa Allah yardımcın olsun oturma şeklinden bile bir anda yanmaya başlıyor, sonra uğraş ki geçsino yanma olayı bende de oldu mu fena oluyooröyle böyle değil bazen sabah başladıysa akşama kadar sürüyor dediğin gibi geceleri uyandırıyor. Allahtan her gün olmuyor her gün olsa kesinlikle dayanılacak bir şey değil işin garibi bana gaviscon hiç fayda etmedi onu içtiğimde yanmam geçmiyor daha değişik bi şekilde yanmaya devam ediyor anlamadım bende
bende bi kaç gün içip bıraktım. kendime kızıyorum ama hiç ilaç kullanamadım düzenli çok sorumsuzum bu konudahayır bıraktım magnezyumu zaten ılaç sevmeyen bırıyım bır sure duzensız ıctıkten sonra bıaktım. galıba ıcsek ıyı olacak ben kalsıyumda ıcmıyorum demırde hıcbırsey ama bollll bol meyve su ve yuruyus
canım bende de şeker çıktı. diyetisyen ara öğünlere meyve+sür ürünü veya ceviz,fındık koydu. diyetisyenin verdiği listeye göre de orta boy muzun yarısı bir porsiyon yapıyor.canım işe yarıyo mu peki en son bebeğin kaç haftalıkken kaç grdı? benim de erken doğum riskim var ve bebeğim geriden gidiyo. gerçi bende şeker de var muz ne kadar yiyebilirim bilmembir de günde kaç tane yiyorsun? ay ne çok sordum kusura bakma
ben varım. sabah kalktığımda göbeğim az ve yumuşak. akşamları ise çok sert ve şiş. patlayacak gibi oluyorum. o yüzden yürüyüşlerimi akşam yemeğinden sonra yapıyorum.Hanımlar nasılsınız bebıslerınız nasıl? Aksam yemeklerınden sonra benım karnım cok sıs ve gergin oluyo sizde de varmı bu ? Sankı geceleri ıkı kat buyuyor gıbı :) bır de normal dogum ıcın catı dar olmaması gerekıyormus fln bu catı meselesı nezaman bellı olur? Suana kadar doktorum catıyla ılgılı bırsey soylemedı son aylarda bellı olur demıstı en basta konustugumuzda. Bılgınız varmı ? Kendınıze cok ıyı bakınn
aynen her yanmada aynı şeyi söylüyorum Allah mide rahatsızlığı olanların yardımcısı olsun diye. evet ya salatalık salatalık diyolar onu yediğimde midem asla kabul etmiyor sürekli ağzıma geliyor benimde bende gaviscon un yeşil olanını aldım ama belki pembe dediğin bana da iyi gelir doktoruma sorup onu da bir deneyeyimÇok zor canım ya hakikaten işkence gibi. Bakıyorum arada salatalık, dondurma, süt bir sürü şey yazmışlar, yiyecekle geçirmeye çalışınca yediklerimi çıkarıyorum, onlar kesinlikle fayda etmiyor, gavisconun da 1 tanesi midemi bulandırdı içemedim pembe olanını alıyorum şimdi, yani gaviscon da geçirmiyorsa Allah yardımcın olsun oturma şeklinden bile bir anda yanmaya başlıyor, sonra uğraş ki geçsin
Çok şükür bizimkiler geçici, Allah reflü hastalarının yardımcısı olsun, bu kadar zor bir hastalık olduğunu bilmezdim.
ben unutmayayım diye telefonuma alarm kuruyorum. belki sende işe yararbende bi kaç gün içip bıraktım. kendime kızıyorum ama hiç ilaç kullanamadım düzenli çok sorumsuzum bu konuda
Yeşilin 2 çeşiti var 1 tanesi rahatsız etti, Advence yazandı sanırım, eczanede hatırlayamadım hangisi olduğunu pembeye geçtim :) Aldığının üstüne bak diğer yeşili de alıp deneyebilirsin.aynen her yanmada aynı şeyi söylüyorum Allah mide rahatsızlığı olanların yardımcısı olsun diye. evet ya salatalık salatalık diyolar onu yediğimde midem asla kabul etmiyor sürekli ağzıma geliyor benimde bende gaviscon un yeşil olanını aldım ama belki pembe dediğin bana da iyi gelir doktoruma sorup onu da bir deneyeyim
Normalde bende unuturum magnezyumu ilk veriş nedeni kasılmalardı ya, o korkuyla hiç aksatmadım bile :) Sonrasında da zaten bıraktığın an kramplar ağrılar başlıyor.ben unutmayayım diye telefonuma alarm kuruyorum. belki sende işe yarar
haklısın o kadar sıvı birden boşalınca insan ne yapacağını şaşırır, çok geçmiş olsn cnm[/QUOTE
Amnisure diye bir test canım.Oncelikle geçmiş olsun canım. Bu testin adı nedir ilk defa duyuyorum böyle bir test olduğunu o yüzden merak ettim. Bizi bilgilendirirsen seviniriz canım.
Canim geçmiş olsun benim de bazen kızım çok asagilara vuruyor pozisyonuyla alakali bi de benim serklajim var ona zarar verecek diye korkuyorum biraz ayaklarım i yukarı kaldiriyorum falan öyle idare ediyorum. Yani olabiliyor arada sırada. Doktorum la konuştum başı asagida olsa daha çok baskı yapar dedi inşallah bi sıkıntı olmaz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızKızlar dunden aksamdan berı soguk soguk ter atıyorum usuttuk herhalde tatıldeyız ruzgar fln carptı sanırım okadar da dıkkat edıyorumBebegım de benımle bırlıkte tum gece uyumadı tekme atıp durdu. Ilk kes tekmelerı vajınama cok yakın geldı dungece bende cok endıselendım cok asagılarda tekmeler gelınce. Sonra baktım fazla bı akıntı kanama olmayınca pek bırsey yapmadım belkı de benım huzursuzlugumdan o da huzursuz oldu dedım. Sızlerde de boyle vajinaya cok yakın kısımlarda tekmeler gelıyor mu? Butun gece bu devam ettı gunduz olunca yıne gobek delıgı cevresıne geldı tekmelerı herzamankı gıbı. Meraklardayım yorumlarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?