2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar merhaba,
Şeker yükleme yaptırdım bugün. benim ailede şeker hastası yok, yaşım 29, çok tatlı seven bir insan da değilim meyve dışında. Sırf doktor yaptırmalısın yinede dedi diye yaptırdım.
değerim yüksek mi çıkmış dersiniz, eşimin işleri nedeniyle 2hafta doktora gidemeyeceğim sonuçlar için.
7saatlik aç halde gittim. 50lik yüklendi
Glikoz öncesi 76, içimden 1saat sonrası 151 çıkmış.
Yorumlar mısınız nolur???

Bende erkenden alıp ilk saate randevu. Almaya çalışıcam. Sağlık problemi varsa doktor ne derse o zaten. Doğum fiyatlarını öğrendiniz mi

Benim 75 mg yüklemeyle açlık 75, 1 saat 148, 2 saat 111 çıktı doktor sorun yok dedi. Senin çok yüksek değil ama 50 mg için yüksek deyip, ya testi tekrarlatıp ya da direkt diyet verebilir.

benim annem de kaynanamda şeker hastası mesela bana da 50 yuklendı sonucum 88 çıktı doktor ıyı dedi sonuca sanırım 100 üstü çok ıyı degıl ama emın deılım

off bu hastane ve doktor bulmak gercekten sorun ya bunaldım 3-4 tane özele baktım bırını begenmıstım ama ınternet yorumlarını okuyunca vazgectım dıgerlerını cok soguk budum ıcım ısınmadı. tepem attı barı devlete bakayım dedım ordada her şey muglak barı muayeneye gıyım hem sorarım ayrıntıyı dedım ama randevu almak ne mümkünnn cok gec tarıh atıyor randevuya bunaldım resmen siz ne durumdasınız ?

canım benim 148 çıkmıştı doktor diyet önerdi şimdi karbonhidrat ve şeker diyeti yapıyorum şekerimi ölçüyorum ve 1 saat sonra 130un altında tutmaya çalışıyorum

İyi akşamlar kızlar. Aslında yazmayacakım, üzerinde düşündükçe üzülüyorum. Üzüldükçe yüzüm düşüyor eşim uyarıyor... Haftalık kontrole gittik, arefe günü yeniden gideceğiz.
Bu hafta hiç kilo almamış bebeğim.. Geçen haftaya göre daha iyi görüyorum dedi doktor kordon akışı v.b. iyi dedi. Kordonu çok uzunmuş. Ne demekse ... Bi 28i görsek tamamladığını sıradaki hedef 32 olacak ondan sonra korkma dedi. Aynı şeyi 1.5 ay önce 28 haftalık için söylemişti. 26 haftalık ikizler yaşadı korkma demişti.. Şimdi de diyor ki daha çok küçük bu haftada yaşayan var ama yaşamayadabilir..
Neyse napıcaz yani dedim her geldiğimde yüreğim ağzımda hadi yatışını yapıyoruz diyeceksiniz diye dedim. Senin durumun önemli dedi, hatta her an her şey olabilir dedi. Anlıyorum her gebelikte bir sıkını yaşanıyor. Ama inanın böyle yaşamak çok zormuş kızlar. Risk illaki her zaman var çocuklarımızın üzerine titreyeceğiz zaten. Allaha dayanıp güvenmekten kendimi ferah tutmaktan baska carem yok biliyorum. Ama çok çok zor... Üzülemiyorum gizli üzülüyorum eşin çokk kızıyor. Halbuki bilse ki elimde değil... Bence çok bile güçlü hamilelik geçiriyorum. Bugün işyerindeki arkadaşlar bile dedi ki sanki risksizmiş gibi rahat görüniyorsun ne güzel sıkmıyorsun kendini..
Hareketleri de çok nazlandı miniğimin, doktora söyleyince çok önemsedi sayıyorum zaten, 10un altına düşerse hemen buradasın demişti. Bugün dediği durumunu iyi görüyoruö bekleyebiliriz bence bir sıkıntı yok ama her an olabilir.. Ah, çok zor...

canım benim Allah yardımcın olsun İnşallah herşey iyiye gider 38. 40. Haftaları da görür miniğin ve güzelce gelişir dua edelim bol bol.

Hastaneyi bulsam doktoru nasılsa bulurum dedim ama hastaneye bile karar veremiyorum, devlette doktorun diye birşey yok ki zaten Doğumda kim denk gelirse o girecek orda önemli olan ebeler ve Doğumda nasıl muamele ettikleri. Gebelik riskli değilse Başakşehir Devlet Hastanesini çok övüyorlar da Doğum anına kadar risk belli olmuyor maalesef.

Bir sorun varsa görmezden gelmeye çalışıp, sakin kalmak zor tabi, haklı olarak aklın sürekli bebekte oluyor. Doktorunu değiştirmeyi düşündün mü? Açıklamaları çok ürkütücü geldi bana, risk varsa daha iyi doktorla muhatap olunabilir. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Benimde kulaklarım tıkanıyordu hafif ağrı vardı.kbb dr.na gittim.orta kulak iltihabı olmuş dedi antibiotik verdi.

Belki senin ki daha basit bişeydir bilemem.
Çok fazla tıkanıyosa bi dr.a görün derim.
AA sağol canım biraz dikkat edeyim olmazsa ben de gideyim.

Canım tokluk üst sınır 140. Raporunda üst sınır ne gözüküyor?

Camım Allah yar ve yardımcınız olsun.moralini yüksek tut elinde değil çok zor ama kendini üzme ve fazla yorma.bol bol dua et.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de olabiliyor bazen çok aşağılarda tekme hissediyorum beş dk sonra bakıyorum göbeğimde tekmeler :) zaten her hareket tekme değil el kol hareketlerini de tekme olarak hissediyoruz. Belki elleri aşağıdadır ayakları yukarda

Canim o kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim bebegimin kalbinde delik var ve damarlari ters dogunca ameliyat olcak. Surekli yuregim agzimda hic bir animin tadini cikaramiyorum. Ne kadar üzülmüyorum desemde aklim onda surekli. Kaybetmekten cok korkuyorum. Bana tek iyi gelen sey bol bol dua etmek. Allah yavrularimizi bize bagislasin. Ama biz kendimizi uzdukce onlar da icimizde uzuluyor bol bol dua et allaha teslim ol. Bu haftalarda dogup yasayan col ornek var bebegine guc aşıla. Onlar cok güçlüler. Allahin izni ile hayirlisi ile zamaninda gelsin yavrun insallah saglikla

nerde oturuyosn canm

Sınır 140 ama ben tek bir ölçümün her zaman doğru sonuç vermediğini düşünüyorum. Çoğu kişinin şekeri 50 lik yüklemede yüksek çıkıyor sonra 100 mg lık yaptırıyor dr, onda normal çıkıyor. Doktorun senden de 100 mg lık yükleme isteyebilir.

Benim doktorum belliydi de zaten muayenehanede çalıştığı için hastane bulmam gerekiyordu. Ona da karar verdim gibi.

Reactions: iiz
canım benim Allah yardımcın olsun İnşallah herşey iyiye gider 38. 40. Haftaları da görür miniğin ve güzelce gelişir dua edelim bol bol.

Camım Allah yar ve yardımcınız olsun.moralini yüksek tut elinde değil çok zor ama kendini üzme ve fazla yorma.bol bol dua et.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

hepiniz çok sağolun.. pinkstrap düşündüm ve gittim cnm ama doktor farklı bişey söylemedi, hatta 2. gittiğimde o kadar ilgisizdi ki eşim yarı yolda doktor değiştirilmez bu ne biçim doktor hem dwyip eski doktoruma devam etmemi önerdi. aslında suanki doktorum hep içime su serpti ama zaman daralıyormu nedir ı da beni her an hazırlıklı tutmak istiyo sanırım

passionete yaa öyle mii kıyamam hepimizin var bir imtihanı bak işte .. çok geçmiş olsun canım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…