- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.541
Ben kramplardan çok şikayetçiyim.Gece krampları için Magnezyum ve kalsiyum takviyesi kullandım fayda etmedi.osteocare başladım. Geceleri kalçama hala kramp giriyor.sodayı iki tane içtim yine fayda etmedi.yoğurt süt arttırdım yine fayda etmedi.alıştım hamilelikte olabilen şeymiş o yüzden artık fazla takmıyorum. Buna şükür diyorum.Gunaydn arkdşlar bende geceleri cok kötu geciriyorum ayaklarm cok agriyo magnezyumn tadindn dolayi bazem içemiyom ve gercekten gecelri artk benim icn kabus gibi bide gobektn cok rahatsz oluyrm bi o yana bi bu yana dönüyom cok zor artk yaa
Göbek için ben üçgen yastık kullanıyorum.ıyırken rahat.ama dönüşler dediğin gibi sıkıntı,bazen unutuyorum pat diye dönmeye çalışıyorum rahatsız ediyor.Gunaydn arkdşlar bende geceleri cok kötu geciriyorum ayaklarm cok agriyo magnezyumn tadindn dolayi bazem içemiyom ve gercekten gecelri artk benim icn kabus gibi bide gobektn cok rahatsz oluyrm bi o yana bi bu yana dönüyom cok zor artk yaa
Evet canım randevusuz iki saati aşıyo bazen beklemek. Doktorumu seviyorum ve doğuma kadar tüm randevularımı ayarladım. Aksi halde çok bekliyoruz. İnşallah vakitli ve sağlıklı doğum nasip eder allah. Benim doktorum henüz doğum şekliyle ilgili konuşmadı ama bende tansiyon çıktı o yüzden doktorumun uygun gördüğü şekilde doğurmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.İmşallah memnun ayrılırız açıkçası sıra çok bekleyince baya bi olumsuz olmuştum doktor Sezeryan li normal mı düşünüyorsu diyinçede şiraz şüphe ettim ama düşününce keyfi Sezeryan yaptıran çok
Canım öncelikle geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.benim soluma yatınca sağ kasığımda tekmelerini hissediyorum.bugün nasıl hareketleri. Pozisyon değiştirdikleri için olabilir.Kızlar dunden aksamdan berı soguk soguk ter atıyorum usuttuk herhalde tatıldeyız ruzgar fln carptı sanırım okadar da dıkkat edıyorumBebegım de benımle bırlıkte tum gece uyumadı tekme atıp durdu. Ilk kes tekmelerı vajınama cok yakın geldı dungece bende cok endıselendım cok asagılarda tekmeler gelınce. Sonra baktım fazla bı akıntı kanama olmayınca pek bırsey yapmadım belkı de benım huzursuzlugumdan o da huzursuz oldu dedım. Sızlerde de boyle vajinaya cok yakın kısımlarda tekmeler gelıyor mu? Butun gece bu devam ettı gunduz olunca yıne gobek delıgı cevresıne geldı tekmelerı herzamankı gıbı. Meraklardayım yorumlarınızı beklıyorum
ben ilaç içmeyi sevmiyorum pek kendime kızmıyorum çunku bol bol meyve yıyorum normal yasantımda saglıksız beslenerek gecmedıgı ıcın bol sebze meyve yıyorum facefood nerdeyse hıc yemıyorum bol su ıcıyrumbende bi kaç gün içip bıraktım. kendime kızıyorum ama hiç ilaç kullanamadım düzenli çok sorumsuzum bu konuda
benım heryere gelıyor tekmeler maasallah oglum dört dönuyor aksama aksamdan sabaha kadar bu normalde ama kanama diyorsun sanırım yenı bır şey degıl kanama eger öyleyse doktoruna gıt mutlakaKızlar dunden aksamdan berı soguk soguk ter atıyorum usuttuk herhalde tatıldeyız ruzgar fln carptı sanırım okadar da dıkkat edıyorumBebegım de benımle bırlıkte tum gece uyumadı tekme atıp durdu. Ilk kes tekmelerı vajınama cok yakın geldı dungece bende cok endıselendım cok asagılarda tekmeler gelınce. Sonra baktım fazla bı akıntı kanama olmayınca pek bırsey yapmadım belkı de benım huzursuzlugumdan o da huzursuz oldu dedım. Sızlerde de boyle vajinaya cok yakın kısımlarda tekmeler gelıyor mu? Butun gece bu devam ettı gunduz olunca yıne gobek delıgı cevresıne geldı tekmelerı herzamankı gıbı. Meraklardayım yorumlarınızı beklıyorum
kapattık isim konusunu konuşulmuyor bile ben kendı kendıme dusunuyorum isim ama bulamıyorum tabı o yorum bıle yapmıyor zaten yemın ettı agzımı acmayacagım dıye gercektende acmıyor böylede zor ama sonucta anlaşmamız lazım bu olay küslüğe gelmez ki neyse az daha zaman vereyım gerı acacagım konuyuHamilelik biz kadınların hormonlarını etkilediği gibi erkeklerin de etkiliyor sanırım yoksa bu kadar uzemezler hamile bi kadını hiç olmayacak konular yüzünden bende çok üzüldüm. Eğer anlastiysaniz takma üzülme anlıyorlar hatalarını
hayır bende olmuyr ama ben grıp oldum ve hala gecmedı normalde en cok 2 gun surer 1 haftayı gectı gecmedıKızlar benim kulaklarım tıkanıyor sizde de oluyor mu?banu çiftçinin uygulamasında dinledim hamilelikte olabiliyormuş.önemli olan tıkanan kulakta seslerin yankı yapması gerekiyormuş.yankı yapmıyorsa tehlikeliymiş.
bir ara bende de öyleydı rahatlamısım demek ki genede almak gerekıyor tabıı özellıkle bu haftalardan sonra iğrenç bir şey o da yaDemirle kalsiyumu hiç vermedi bana doktor ama magnezyum hayat kurtarıcım şuan.
Suda eritilen mi senin ki? Benim solgarın bitkisel hapıydı, bitince bulamadım depolarda falan da bitmiş, şimdi pastil olanı verdi rahatsız etmiyor hiç içerken. Hepsi aynı değil mi benimkinden iste bence.bir ara bende de öyleydı rahatlamısım demek ki genede almak gerekıyor tabıı özellıkle bu haftalardan sonra iğrenç bir şey o da ya
Canım yok kanamam ve normal dısı bir akıntım olmadı oyuzden doktora gitmedim zaten sehirdısındayım cok zorda kalmadıkca doktorumu da aramak istemiyorumbenım heryere gelıyor tekmeler maasallah oglum dört dönuyor aksama aksamdan sabaha kadar bu normalde ama kanama diyorsun sanırım yenı bır şey degıl kanama eger öyleyse doktoruna gıt mutlaka
Canım cok sagol bugün fena değil normal tekmeler yiyorum cok sukur :) genelde vajinaya yakın tekme atmıyordu benımkı dun gece hep oraları tekmeleyınce cok panık oldum. Genelde göbek deliği cevresi ve son zamanlarda da kaburgalarımda takılıyor tekmeler takıp edicem yine artma yada daha kotu bi durum olursa doktorumu arayacagımCanım öncelikle geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.benim soluma yatınca sağ kasığımda tekmelerini hissediyorum.bugün nasıl hareketleri. Pozisyon değiştirdikleri için olabilir.
Oluyor tabi canım merak etme.Kızlar dunden aksamdan berı soguk soguk ter atıyorum usuttuk herhalde tatıldeyız ruzgar fln carptı sanırım okadar da dıkkat edıyorumBebegım de benımle bırlıkte tum gece uyumadı tekme atıp durdu. Ilk kes tekmelerı vajınama cok yakın geldı dungece bende cok endıselendım cok asagılarda tekmeler gelınce. Sonra baktım fazla bı akıntı kanama olmayınca pek bırsey yapmadım belkı de benım huzursuzlugumdan o da huzursuz oldu dedım. Sızlerde de boyle vajinaya cok yakın kısımlarda tekmeler gelıyor mu? Butun gece bu devam ettı gunduz olunca yıne gobek delıgı cevresıne geldı tekmelerı herzamankı gıbı. Meraklardayım yorumlarınızı beklıyorum
su da eritilenden doktor ne verdiyse onu aldım hap ıcmek daha zor dedım ama su da erıtılen de zor tadı berbatSuda eritilen mi senin ki? Benim solgarın bitkisel hapıydı, bitince bulamadım depolarda falan da bitmiş, şimdi pastil olanı verdi rahatsız etmiyor hiç içerken. Hepsi aynı değil mi benimkinden iste bence.
canım magnezyumun markasını değiştir belki işe yaramamıştır yoksa kesmesi lazımdıBen kramplardan çok şikayetçiyim.Gece krampları için Magnezyum ve kalsiyum takviyesi kullandım fayda etmedi.osteocare başladım. Geceleri kalçama hala kramp giriyor.sodayı iki tane içtim yine fayda etmedi.yoğurt süt arttırdım yine fayda etmedi.alıştım hamilelikte olabilen şeymiş o yüzden artık fazla takmıyorum. Buna şükür diyorum.
Benim oflamalarıma eşim uyanıyor,ona masaj yaptırıyorum.masaj anlık acıyı azaltıyor.
kanama yoksa cok iyi assagı tekme atması normal canım hepimizde oluyor merak etmeCanım yok kanamam ve normal dısı bir akıntım olmadı oyuzden doktora gitmedim zaten sehirdısındayım cok zorda kalmadıkca doktorumu da aramak istemiyorum
anladım canım çok yüksek fiyatlı değil istersen al eczaneden bi dene hiç kullanamamaktan iyiydircanm dr bana tabletin pek işe yaramadgni söyledi ya agizda emilen alican yada suda eriyen dedi bende mecbur suda olani tercih ettm ne kadar zorlandgmi soyledysmde hap olanindn vermedi
Kızlar benim kulaklarım tıkanıyor sizde de oluyor mu?banu çiftçinin uygulamasında dinledim hamilelikte olabiliyormuş.önemli olan tıkanan kulakta seslerin yankı yapması gerekiyormuş.yankı yapmıyorsa tehlikeliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?