2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben kramplardan çok şikayetçiyim.Gece krampları için Magnezyum ve kalsiyum takviyesi kullandım fayda etmedi.osteocare başladım. Geceleri kalçama hala kramp giriyor.sodayı iki tane içtim yine fayda etmedi.yoğurt süt arttırdım yine fayda etmedi.alıştım hamilelikte olabilen şeymiş o yüzden artık fazla takmıyorum. Buna şükür diyorum.
Benim oflamalarıma eşim uyanıyor,ona masaj yaptırıyorum.masaj anlık acıyı azaltıyor.

Göbek için ben üçgen yastık kullanıyorum.ıyırken rahat.ama dönüşler dediğin gibi sıkıntı,bazen unutuyorum pat diye dönmeye çalışıyorum rahatsız ediyor.

Evet canım randevusuz iki saati aşıyo bazen beklemek. Doktorumu seviyorum ve doğuma kadar tüm randevularımı ayarladım. Aksi halde çok bekliyoruz. İnşallah vakitli ve sağlıklı doğum nasip eder allah. Benim doktorum henüz doğum şekliyle ilgili konuşmadı ama bende tansiyon çıktı o yüzden doktorumun uygun gördüğü şekilde doğurmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım öncelikle geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.benim soluma yatınca sağ kasığımda tekmelerini hissediyorum.bugün nasıl hareketleri. Pozisyon değiştirdikleri için olabilir.

bende bi kaç gün içip bıraktım. kendime kızıyorum ama hiç ilaç kullanamadım düzenli çok sorumsuzum bu konuda
ben ilaç içmeyi sevmiyorum pek kendime kızmıyorum çunku bol bol meyve yıyorum normal yasantımda saglıksız beslenerek gecmedıgı ıcın bol sebze meyve yıyorum facefood nerdeyse hıc yemıyorum bol su ıcıyrum

Kızlar benim kulaklarım tıkanıyor sizde de oluyor mu?banu çiftçinin uygulamasında dinledim hamilelikte olabiliyormuş.önemli olan tıkanan kulakta seslerin yankı yapması gerekiyormuş.yankı yapmıyorsa tehlikeliymiş.

benım heryere gelıyor tekmeler maasallah oglum dört dönuyor aksama aksamdan sabaha kadar bu normalde ama kanama diyorsun sanırım yenı bır şey degıl kanama eger öyleyse doktoruna gıt mutlaka

kapattık isim konusunu konuşulmuyor bile ben kendı kendıme dusunuyorum isim ama bulamıyorum tabı o yorum bıle yapmıyor zaten yemın ettı agzımı acmayacagım dıye gercektende acmıyor böylede zor ama sonucta anlaşmamız lazım bu olay küslüğe gelmez ki neyse az daha zaman vereyım gerı acacagım konuyu

hayır bende olmuyr ama ben grıp oldum ve hala gecmedı normalde en cok 2 gun surer 1 haftayı gectı gecmedı

bir ara bende de öyleydı rahatlamısım demek ki genede almak gerekıyor tabıı özellıkle bu haftalardan sonra iğrenç bir şey o da ya
Suda eritilen mi senin ki? Benim solgarın bitkisel hapıydı, bitince bulamadım depolarda falan da bitmiş, şimdi pastil olanı verdi rahatsız etmiyor hiç içerken. Hepsi aynı değil mi benimkinden iste bence.

benım heryere gelıyor tekmeler maasallah oglum dört dönuyor aksama aksamdan sabaha kadar bu normalde ama kanama diyorsun sanırım yenı bır şey degıl kanama eger öyleyse doktoruna gıt mutlaka
Canım yok kanamam ve normal dısı bir akıntım olmadı oyuzden doktora gitmedim zaten sehirdısındayım cok zorda kalmadıkca doktorumu da aramak istemiyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.benim soluma yatınca sağ kasığımda tekmelerini hissediyorum.bugün nasıl hareketleri. Pozisyon değiştirdikleri için olabilir.
Canım cok sagol bugün fena değil normal tekmeler yiyorum cok sukur :) genelde vajinaya yakın tekme atmıyordu benımkı dun gece hep oraları tekmeleyınce cok panık oldum. Genelde göbek deliği cevresi ve son zamanlarda da kaburgalarımda takılıyor tekmeler takıp edicem yine artma yada daha kotu bi durum olursa doktorumu arayacagım

Hanımlar internetten gecelik ve pijama almayi düşünüyorum lohusa sepetine baktım begendiklerim ya tamamen tükenmiş yada istediğim rengi yok sizin alışveriş yaptığınız onerenileceginiz site ve marka var mı bu arada kapaliyim o yüzden uzun kollu modellere bakıyorum

Oluyor tabi canım merak etme.

Suda eritilen mi senin ki? Benim solgarın bitkisel hapıydı, bitince bulamadım depolarda falan da bitmiş, şimdi pastil olanı verdi rahatsız etmiyor hiç içerken. Hepsi aynı değil mi benimkinden iste bence.
su da eritilenden doktor ne verdiyse onu aldım hap ıcmek daha zor dedım ama su da erıtılen de zor tadı berbat

canım magnezyumun markasını değiştir belki işe yaramamıştır yoksa kesmesi lazımdı

canm dr bana tabletin pek işe yaramadgni söyledi ya agizda emilen alican yada suda eriyen dedi bende mecbur suda olani tercih ettm ne kadar zorlandgmi soyledysmde hap olanindn vermedi
anladım canım çok yüksek fiyatlı değil istersen al eczaneden bi dene hiç kullanamamaktan iyiydir

Benimde kulaklarım tıkanıyordu hafif ağrı vardı.kbb dr.na gittim.orta kulak iltihabı olmuş dedi antibiotik verdi.

Belki senin ki daha basit bişeydir bilemem.
Çok fazla tıkanıyosa bi dr.a görün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…