2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gecmis olsun canim oncelikle. Drun olumsuz konusmasi normal canim. Olumsuz konustu diye hemen uzulme. Normal gebelikte bile risk var. Dogum aninda bile olumsuz seyler olabiliyor . En kotusunu dusunerek aciklama yapiyorlar. Tamamen umut verse hersey iyi derse zaten yanlis olur. . Ne gibi sonuclar olur bilme hakkin var. İnsan ister istemez üzülür tabii bir sorun yokken bile acaba birsey olur mu diye dusunuyoruz. Ama olumsuz düşunme strese girdikce karin iyice kasiliyor. senin durumunda biri icin dr herkese ayni seyleri konusur. Allah bilir ancak. Dua edecez bol bol Allah a sığinacagiz. Allah in emanetleri yine Allah a emanet edecegiz. İstede yorma kendini . Riskli diye Rapor alamiyormusun. Dinlenmek daha iyi degilmi. Allah herkesin yar ve yardimcisı olsun. Allah kalbine ferahlık versin. İnsallah hepimiz Allah in izniyle sag salim atlaticaz.

Referans değerlerinde yükleme sonrası üst sınır 140 diye biliyorum canım. Açlık şekerin normal ama yükleme sonrası biraz yüksek çıkmış. Ama tabi en güzel doktorun yorumlar. Diyet verir kontrol altında olursun.

Peki doktorunla telefonda konuşsan ya da mailleşsen. Ben mail atıyorum test sonucum çıkmış diye doktor da maille değerlendiriyor. Hatta eşim dalga geçiyor maille doğurtacak seni diye

Canım benim seni çok ama çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hamilelikte sorun oldu mu çok zor bir an aklından çıkmaz. Hem kötü şeyler gelir aklına hem de yok hayır bunlar olmayacak dersin. Derdini anlatamazsın kimseye, herkes stres yapma der. Ama ne mümkün stres yapmamak. Benim tavsiyem eşinden gizleme hislerini. Seni en iyi o anlar, o destek olur. Olumlu şeyler düşün, güzel günleri hayal et bebeğinle, olumsuzlukları at kafandan. Bi de biz de buradayız. Ne zaman içini dökmek istersen yaz buraya. Bu gibi durumlarda yazmak çok iyi bir yöntemmiş. Bugün okudum

endişelenmen çok normal canım..ama içini ferah tutmaya çalış..Bu gece kadir gecesi, dua et bol bol..işallah sağlıkla zamanında kavuşursun bebeğine..

alabiliyorum ama almak istemiyorum çünkü evim çok uzak işe eşimle işyerlerimiz aynı sokakta ve hastane karşısında çalışıyorum evde yalnızım ailem yok burda kafamda kurarım diye işe ara vrmedim doktor çalışabilirsin demişti zaten ağır iş ypatırmıyolar.. Ama bakalım bu haftasonu ne dicek doktor belki çalışma artık dicek ..

Hanımlar Günaydın hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun Allah hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsin inşallah. Bu arada morhipo da baya indirim var bebiş tulumlari 2li set halinde 13 ile 20 lira arasında satılıyor soobe marka. baska seyler de var tabii ihtiyacı olanlara duyurulur

Merhaba arkadaşım,

öncelikle inşallah bebeğini zamanında ve sağ sağlim kucağına alırsın.

bu forumla paralel Amerikadaki yabancı bir forumu da takip ediyorum. Bir kadın 25.haftasında doğum yaptı. Şuan yoğun bakımda anladığım kadarıyla ama durumu gayet iyi gözüküyor. Erken doğumda bebeğin genel durumu haftası ile paralel ise ve doğum yapılan hastane ne kadar konu hakkında donanımlı ise risk azalıyor.

bir arkadaşım da suyunun azalmasından dolayı 33.haftasında doğum yaptı geçen sene. şuan kızı maşallah yaşıtlarından hiçbir farkı yok.

inşallah sen de 37-38 haftaları görebilirsin.

Aynen canım biraz zaman geçsin oyle tekrar konuşursunuz.

Evet çok şekerli gerçekten insanın içini bayıyor
Magnezyum mu ? Ben o suda eriyen iğrenc magnezyumu ıcınde ıkı gun kustum sonra doktorumdan hap vermesini şstedim suan magnezyum calsium takviyesi için bir hap içiyorum hiç yan etkisin görmedm. Doktorunuzdan değiştirmesini isteyin bence

İçtiğin ilacın adı ne canım

Hayirli kandiller herkese. Soobeye ugradik hafta sonu aynikili tulumlarda indirim vardi . Ayni ikili tulum mu acaba ust kisim cok buyuktu alta gore. Modeli hosuma gitmedi.

Hayirli kandiller herkese. Soobeye ugradik hafta sonu aynikili tulumlarda indirim vardi . Ayni ikili tulum mu acaba ust kisim cok buyuktu alta gore. Modeli hosuma gitmedi.
Canim ben evde devamli yatıyorum o yüzden tüm alisverisimi netten yapıyorum mağazada bakma şansım yok o yüzden. Görüntüsü hoşuma gitti inşallah pişman olmam

inşallah, çok teşekkür ederim

Canim ben evde devamli yatıyorum o yüzden tüm alisverisimi netten yapıyorum mağazada bakma şansım yok o yüzden. Görüntüsü hoşuma gitti inşallah pişman olmam
Bende bircok seyi internetten alıyorum canım n11 de %100pamuk organik antialerjik bebek gitsileri var hem indirime giriyor hem kargo ödemesi olmayan secenekler car iyi oluyor. Ebebek in n11 deki üyeliğinden de bircok sey aldım cok memnun kaldım geldiğinde bilgin olsun senin de canım

Lohusa sepetinden pijama takımı alanlar vardı memnun kaldınız mı? %100 pamuk gibi detayları yazmıyor bir de kalıpları nasıl acaba? Ekli fotodaki görselde düğmeler emzirme için açıldıgında rahat emzirme saglanabilir mi anlıyamadım bundan alan varmı?

Eklentiler

• IMG_9102.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben onu önceki hamileliğimde içmiştim. Bu sefer osteocare kullanıyorum canım. Tablet olduğu için bir sorun yok.

Benim arkadaşım almış gayet memnundu. Ben de lohusa sepetinden alacaktım ama relax modedan indirimden aldım. Şehrinizde varsa tavsiye ederim. Eski sezona yüzde yetmiş indirim vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…