- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.581
ankaradayım canımnerde oturuyosn canm
Gecmis olsun canim oncelikle. Drun olumsuz konusmasi normal canim. Olumsuz konustu diye hemen uzulme. Normal gebelikte bile risk var. Dogum aninda bile olumsuz seyler olabiliyor . En kotusunu dusunerek aciklama yapiyorlar. Tamamen umut verse hersey iyi derse zaten yanlis olur. . Ne gibi sonuclar olur bilme hakkin var. İnsan ister istemez üzülür tabii bir sorun yokken bile acaba birsey olur mu diye dusunuyoruz. Ama olumsuz düşunme strese girdikce karin iyice kasiliyor. senin durumunda biri icin dr herkese ayni seyleri konusur. Allah bilir ancak. Dua edecez bol bol Allah a sığinacagiz. Allah in emanetleri yine Allah a emanet edecegiz. İstede yorma kendini . Riskli diye Rapor alamiyormusun. Dinlenmek daha iyi degilmi. Allah herkesin yar ve yardimcisı olsun. Allah kalbine ferahlık versin. İnsallah hepimiz Allah in izniyle sag salim atlaticaz.hepiniz çok sağolun.. @pinkstrap düşündüm ve gittim cnm ama doktor farklı bişey söylemedi, hatta 2. gittiğimde o kadar ilgisizdi ki eşim yarı yolda doktor değiştirilmez bu ne biçim doktor hem dwyip eski doktoruma devam etmemi önerdi. aslında suanki doktorum hep içime su serpti ama zaman daralıyormu nedir ı da beni her an hazırlıklı tutmak istiyo sanırım
@passionete yaa öyle mii kıyamamhepimizin var bir imtihanı bak işte .. çok geçmiş olsun canım çok
Evet çok şekerli gerçekten insanın içini bayıyorsu da eritilenden doktor ne verdiyse onu aldım hap ıcmek daha zor dedım ama su da erıtılen de zor tadı berbat
Referans değerlerinde yükleme sonrası üst sınır 140 diye biliyorum canım. Açlık şekerin normal ama yükleme sonrası biraz yüksek çıkmış. Ama tabi en güzel doktorun yorumlar. Diyet verir kontrol altında olursun.Kızlar merhaba,
Şeker yükleme yaptırdım bugün. benim ailede şeker hastası yok, yaşım 29, çok tatlı seven bir insan da değilim meyve dışında. Sırf doktor yaptırmalısın yinede dedi diye yaptırdım.
değerim yüksek mi çıkmış dersiniz, eşimin işleri nedeniyle 2hafta doktora gidemeyeceğim sonuçlar için.
7saatlik aç halde gittim. 50lik yüklendi
Glikoz öncesi 76, içimden 1saat sonrası 151 çıkmış.
Yorumlar mısınız nolur???
Peki doktorunla telefonda konuşsan ya da mailleşsen. Ben mail atıyorum test sonucum çıkmış diye doktor da maille değerlendiriyor. Hatta eşim dalga geçiyor maille doğurtacak seni diyeKızlar merhaba,
Şeker yükleme yaptırdım bugün. benim ailede şeker hastası yok, yaşım 29, çok tatlı seven bir insan da değilim meyve dışında. Sırf doktor yaptırmalısın yinede dedi diye yaptırdım.
değerim yüksek mi çıkmış dersiniz, eşimin işleri nedeniyle 2hafta doktora gidemeyeceğim sonuçlar için.
7saatlik aç halde gittim. 50lik yüklendi
Glikoz öncesi 76, içimden 1saat sonrası 151 çıkmış.
Yorumlar mısınız nolur???
Canım benim seni çok ama çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hamilelikte sorun oldu mu çok zor bir an aklından çıkmaz. Hem kötü şeyler gelir aklına hem de yok hayır bunlar olmayacak dersin. Derdini anlatamazsın kimseye, herkes stres yapma der. Ama ne mümkün stres yapmamak. Benim tavsiyem eşinden gizleme hislerini. Seni en iyi o anlar, o destek olur. Olumlu şeyler düşün, güzel günleri hayal et bebeğinle, olumsuzlukları at kafandan. Bi de biz de buradayız. Ne zaman içini dökmek istersen yaz buraya. Bu gibi durumlarda yazmak çok iyi bir yöntemmiş. Bugün okudumİyi akşamlar kızlar. Aslında yazmayacakım, üzerinde düşündükçe üzülüyorum. Üzüldükçe yüzüm düşüyor eşim uyarıyor... Haftalık kontrole gittik, arefe günü yeniden gideceğiz.
Bu hafta hiç kilo almamış bebeğim.. Geçen haftaya göre daha iyi görüyorum dedi doktor kordon akışı v.b. iyi dedi. Kordonu çok uzunmuş. Ne demekse ... Bi 28i görsek tamamladığını sıradaki hedef 32 olacak ondan sonra korkma dedi. Aynı şeyi 1.5 ay önce 28 haftalık için söylemişti. 26 haftalık ikizler yaşadı korkma demişti.. Şimdi de diyor ki daha çok küçük bu haftada yaşayan var ama yaşamayadabilir..
Neyse napıcaz yani dedim her geldiğimde yüreğim ağzımda hadi yatışını yapıyoruz diyeceksiniz diye dedim. Senin durumun önemli dedi, hatta her an her şey olabilir dedi. Anlıyorum her gebelikte bir sıkını yaşanıyor. Ama inanın böyle yaşamak çok zormuş kızlar. Risk illaki her zaman var çocuklarımızın üzerine titreyeceğiz zaten. Allaha dayanıp güvenmekten kendimi ferah tutmaktan baska carem yok biliyorum. Ama çok çok zor... Üzülemiyorum gizli üzülüyorum eşin çokk kızıyor. Halbuki bilse ki elimde değil... Bence çok bile güçlü hamilelik geçiriyorum. Bugün işyerindeki arkadaşlar bile dedi ki sanki risksizmiş gibi rahat görüniyorsun ne güzel sıkmıyorsun kendini..
Hareketleri de çok nazlandı miniğimin, doktora söyleyince çok önemsedi sayıyorum zaten, 10un altına düşerse hemen buradasın demişti. Bugün dediği durumunu iyi görüyoruö bekleyebiliriz bence bir sıkıntı yok ama her an olabilir.. Ah, çok zor...
endişelenmen çok normal canım..ama içini ferah tutmaya çalış..Bu gece kadir gecesi, dua et bol bol..işallah sağlıkla zamanında kavuşursun bebeğine..İyi akşamlar kızlar. Aslında yazmayacakım, üzerinde düşündükçe üzülüyorum. Üzüldükçe yüzüm düşüyor eşim uyarıyor... Haftalık kontrole gittik, arefe günü yeniden gideceğiz.
Bu hafta hiç kilo almamış bebeğim.. Geçen haftaya göre daha iyi görüyorum dedi doktor kordon akışı v.b. iyi dedi. Kordonu çok uzunmuş. Ne demekse ... Bi 28i görsek tamamladığını sıradaki hedef 32 olacak ondan sonra korkma dedi. Aynı şeyi 1.5 ay önce 28 haftalık için söylemişti. 26 haftalık ikizler yaşadı korkma demişti.. Şimdi de diyor ki daha çok küçük bu haftada yaşayan var ama yaşamayadabilir..
Neyse napıcaz yani dedim her geldiğimde yüreğim ağzımda hadi yatışını yapıyoruz diyeceksiniz diye dedim. Senin durumun önemli dedi, hatta her an her şey olabilir dedi. Anlıyorum her gebelikte bir sıkını yaşanıyor. Ama inanın böyle yaşamak çok zormuş kızlar. Risk illaki her zaman var çocuklarımızın üzerine titreyeceğiz zaten. Allaha dayanıp güvenmekten kendimi ferah tutmaktan baska carem yok biliyorum. Ama çok çok zor... Üzülemiyorum gizli üzülüyorum eşin çokk kızıyor. Halbuki bilse ki elimde değil... Bence çok bile güçlü hamilelik geçiriyorum. Bugün işyerindeki arkadaşlar bile dedi ki sanki risksizmiş gibi rahat görüniyorsun ne güzel sıkmıyorsun kendini..
Hareketleri de çok nazlandı miniğimin, doktora söyleyince çok önemsedi sayıyorum zaten, 10un altına düşerse hemen buradasın demişti. Bugün dediği durumunu iyi görüyoruö bekleyebiliriz bence bir sıkıntı yok ama her an olabilir.. Ah, çok zor...
Gecmis olsun canim oncelikle. Drun olumsuz konusmasi normal canim. Olumsuz konustu diye hemen uzulme. Normal gebelikte bile risk var. Dogum aninda bile olumsuz seyler olabiliyor . En kotusunu dusunerek aciklama yapiyorlar. Tamamen umut verse hersey iyi derse zaten yanlis olur. . Ne gibi sonuclar olur bilme hakkin var. İnsan ister istemez üzülür tabii bir sorun yokken bile acaba birsey olur mu diye dusunuyoruz. Ama olumsuz düşunme strese girdikce karin iyice kasiliyor. senin durumunda biri icin dr herkese ayni seyleri konusur. Allah bilir ancak. Dua edecez bol bol Allah a sığinacagiz. Allah in emanetleri yine Allah a emanet edecegiz. İstede yorma kendini . Riskli diye Rapor alamiyormusun. Dinlenmek daha iyi degilmi. Allah herkesin yar ve yardimcisı olsun. Allah kalbine ferahlık versin. İnsallah hepimiz Allah in izniyle sag salim atlaticaz.
İyi akşamlar kızlar. Aslında yazmayacakım, üzerinde düşündükçe üzülüyorum. Üzüldükçe yüzüm düşüyor eşim uyarıyor... Haftalık kontrole gittik, arefe günü yeniden gideceğiz.
Aynen canım biraz zaman geçsin oyle tekrar konuşursunuz.kapattık isim konusunu konuşulmuyor bile ben kendı kendıme dusunuyorum isim ama bulamıyorum tabı o yorum bıle yapmıyor zaten yemın ettı agzımı acmayacagım dıye gercektende acmıyor böylede zor ama sonucta anlaşmamız lazım bu olay küslüğe gelmez ki neyse az daha zaman vereyım gerı acacagım konuyu
Magnezyum mu ? Ben o suda eriyen iğrenc magnezyumu ıcınde ıkı gun kustum sonra doktorumdan hap vermesini şstedim suan magnezyum calsium takviyesi için bir hap içiyorum hiç yan etkisin görmedm. Doktorunuzdan değiştirmesini isteyin benceEvet çok şekerli gerçekten insanın içini bayıyor
İçtiğin ilacın adı ne canımMagnezyum mu ? Ben o suda eriyen iğrenc magnezyumu ıcınde ıkı gun kustum sonra doktorumdan hap vermesini şstedim suan magnezyum calsium takviyesi için bir hap içiyorum hiç yan etkisin görmedm. Doktorunuzdan değiştirmesini isteyin bence
Hayirli kandiller herkese. Soobeye ugradik hafta sonu aynikili tulumlarda indirim vardi . Ayni ikili tulum mu acaba ust kisim cok buyuktu alta gore. Modeli hosuma gitmedi.Hanımlar Günaydın hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun Allah hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsin inşallah. Bu arada morhipo da baya indirim var bebiş tulumlari 2li set halinde 13 ile 20 lira arasında satılıyor soobe marka. baska seyler de var tabii ihtiyacı olanlara duyurulur
Canim ben evde devamli yatıyorum o yüzden tüm alisverisimi netten yapıyorum mağazada bakma şansım yok o yüzden. Görüntüsü hoşuma gitti inşallah pişman olmamHayirli kandiller herkese. Soobeye ugradik hafta sonu aynikili tulumlarda indirim vardi . Ayni ikili tulum mu acaba ust kisim cok buyuktu alta gore. Modeli hosuma gitmedi.
Merhaba arkadaşım,
öncelikle inşallah bebeğini zamanında ve sağ sağlim kucağına alırsın.
bu forumla paralel Amerikadaki yabancı bir forumu da takip ediyorum. Bir kadın 25.haftasında doğum yaptı. Şuan yoğun bakımda anladığım kadarıyla ama durumu gayet iyi gözüküyor. Erken doğumda bebeğin genel durumu haftası ile paralel ise ve doğum yapılan hastane ne kadar konu hakkında donanımlı ise risk azalıyor.
bir arkadaşım da suyunun azalmasından dolayı 33.haftasında doğum yaptı geçen sene. şuan kızı maşallah yaşıtlarından hiçbir farkı yok.
inşallah sen de 37-38 haftaları görebilirsin.
Bende bircok seyi internetten alıyorum canım n11 de %100pamuk organik antialerjik bebek gitsileri var hem indirime giriyor hem kargo ödemesi olmayan secenekler car iyi oluyor. Ebebek in n11 deki üyeliğinden de bircok sey aldım cok memnun kaldım geldiğinde bilgin olsun senin de canımCanim ben evde devamli yatıyorum o yüzden tüm alisverisimi netten yapıyorum mağazada bakma şansım yok o yüzden. Görüntüsü hoşuma gitti inşallah pişman olmam
Ben onu önceki hamileliğimde içmiştim. Bu sefer osteocare kullanıyorum canım. Tablet olduğu için bir sorun yok.Magnezyum mu ? Ben o suda eriyen iğrenc magnezyumu ıcınde ıkı gun kustum sonra doktorumdan hap vermesini şstedim suan magnezyum calsium takviyesi için bir hap içiyorum hiç yan etkisin görmedm. Doktorunuzdan değiştirmesini isteyin bence
Benim arkadaşım almış gayet memnundu. Ben de lohusa sepetinden alacaktım ama relax modedan indirimden aldım. Şehrinizde varsa tavsiye ederim. Eski sezona yüzde yetmiş indirim vardı.Lohusa sepetinden pijama takımı alanlar vardı memnun kaldınız mı? %100 pamuk gibi detayları yazmıyor bir de kalıpları nasıl acaba? Ekli fotodaki görselde düğmeler emzirme için açıldıgında rahat emzirme saglanabilir mi anlıyamadım bundan alan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?