- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
- #1.421
Karnımdan baktı canım. 5 hafta 3 günlük oluyor sanırım benim. Ama geç döllenme zannediyorum. O yüzden doktor söylemedi böyle birşey ama ultrason kağıdında 4 hafta 4 günlük görünüyor anladığım kadarıyla. Sağlıklı olsun yeter inşaallah. Böyle tarihlere takılmamak gerek bence. Zaten Rabbim onu bir sebeple o şekil nasip ediyor. İnşaallah kalp atışlarınıda duyarız hepimiz. :)
İnşaallah canım.döllenme dönemini bilmediğin için haliyle tarihte şaşma olabilir.yeterki sağlıklı olsunlar :)
Ben haftaya gitsem görünürmü acaba.benim 4 + 3 bugün

Ay ne tatlısın Hifanur. :) Ama anladığım kadarıyla onlar kalp atışıyla birlikte tam netleştirmek için sanki böyle bir tarih vermişler gibi geldi bana. Sana tavsiyem biraz sabırlı olman biliyorum heyecan muhakkak hadsafhada :)Ama en azından 21'ini beklemesende o hafta içerisinde gitmeni tavsiye ederim. Çünkü emin ol doktoruna güveniyorsan bir sebeple söylüyor bunları. Hiç acele etme bence. En azından 21'inde ki hafta git derim. Bol dua edelim ki hayırlı haberler alalım. İnşaallah inanıyorum keseni çok güzel bir şekilde görecektir doktor. :)