2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah korumuş canım. Mayallah kuzuna. Şekerle he gibi birşey şöyledi benimde açlık 50 çıktı tokluk bile 50 lerde gezıyor

Ne cins doktorlar varya başka bi acile ğit istersen canım

tahmini doğum tarihlerimiz aynı ben 34+6 da iken sen nasıl 34+1 de oluyorsun canım hiç anlamadım. Gecmiş olsun bu arada

Sağol canım, takvime giriş yaparken zaten sezaryen olacağım için bi kaç gün erken girdim, ondan öyle..

İdrar yolumda yapay damar var benim, sezaryen mecburi, ilk kızımda da sezaryendi..

Allah korumuş canım. Mayallah kuzuna. Şekerle he gibi birşey şöyledi benimde açlık 50 çıktı tokluk bile 50 lerde gezıyor

Sık sık yemek yiyeceksin, yanında hep şeker çikolata bulundur dedi.
Kuru incir, kuru kayısı karışımıyla komposta önerdi, bol bol iç dedi... Evde meyve sık iç dedi, birde potasyum için muz ye muhakkak dedi..

Aman canım, dikkatli ol sende.. Hala kendime gelemedim..
Ya eşim olmasaydı yanımda, ya karnımın üstüne düşseydim yada kafamı yere vursaydım (geçen yıl arkadaşım basit bir baş dönmesi yüzünden düşüp kafasını yere vurduğu için vefat etti, cennet olsun mekanı, Allah herkesi korusun!)

Sende dikkat et lütfen..

Yok cnm naz falan deil de ilkinde bistuk birsuru zamanimiz vardi istedigimiz isi yapip istedigimiz zaman uyuyorduk dinleniyorduk ve vucut daha yipranmamisti ama bunlar ikinci simdi iside yapamamiz lazm cocugada bakmamiz lazim birde vucut yiprandi ne olirsa olsun nasil.olursa olsn bir dogum gecirdik her dogum kadini biraz daha yaslandiriyor ee yasta ilerliyor tamamiyla bununla ilgili sana birsey diyimmi benim esim bana nasil yardimci olurdu biliyomusun bn biyeri silerkn oteki tarafi o silerdi ilkinde hemde calisip gelip ama simdi kolunu kaldircak takati kalmiyor cnki cocucuk var yemegini yiyip onla biraz oynamasi oyalanmasi derkn oda yoruluyor hic yardimci olamiyor ve zorlaniyorum dedigimde banada hak veriyor haklisin bn bilenyoruluyorum sen butun gn cocukla ilgileniyorsun diyor

Hadi gözunuz aydın :) bi arkadaş daha 24 ünde sezeryan olacaktı ee artık doğumlar başladı sayılır günler alınmaya başlandı ne kaldı şunun şurasında. :)

dikkat et canım yorma kendini şekerine de dikkat et düşüyor demekki sık sık ceviz badem gibi şeyler atıştır süt iç meyve ye yorma kendini inşallah 38. Hafta ve sonrasını da görürsün

Aslında çok iyi olur normal doğum yapanlarda sonra iletirler bir sonra ki yıl eylül anneleri de görmüş olur :)

Bi kere rüyamda görmüştüm. Eşim hamileymiş ohh diyorum ne güzel artık bütün sorumluluk onun.

çok güzel olur bence

Canım çok geçmiş olsun inşallah 10 gün daha sık dişini dayan bebeğine kavuşacaksın. Çalışıyor muydun sen ? Çalışıyorsan çok dikkat et artık beslenmene çalışmıyorsan evde zaten daha iyi beslenebilirsin.

Sağlıkla kavuşursun inşallah miniğine annesi :) son zamanlar heyecan dorukta

Masallah bebisine.artk dogumlar yakın bu topikte sanrm.hepimiz sağlıkla kavusalim.bir de günlük. Çiğ badem ve ceviz tuket cok faydası olur kilosuna
Onları günlük tüketiyorum süt tüketmemi istemedi isalden dolayı muz kilo yapıyormuş onu yiyorum maşallah kızım iyi alıyor kilo günüyle uyumlu Cuma'yı da atlatırız inşallah

Yok canım evdeyim. Allah biliyo ya, gerçi beni tanıyan herkes biliyo ya hep dua ederim Allah'a 'Rabbim hiç bir kadını çalışmak zorunda bırakma' diye..
İsteyerek çalışmak başka bişey, ama bir kadının çalışmak zorunda olması beni hep incitmiştir, hele bide anneyse, hele bide hamileyse.. Hep hep dua ederim herkese..

He bu arada çok mu iyi durumumuz, yooooo :) Hamd olsun açta açıkta değiliz:)

Konu nerelere geldi:) evet artık beslenmeye dikkat etmem gerek, doğru söylüyosun.

Allah razı olsun canımmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…