- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.361
Allah korumuş canım. Mayallah kuzuna. Şekerle he gibi birşey şöyledi benimde açlık 50 çıktı tokluk bile 50 lerde gezıyorHerkese güzel haftalar.
Bende hastaneden geldim. Hastaneye girer girmez baygınlık geçirdim, Allahtan eşim süpriz yapıp gelmişti, beni havada yakaladı sağolsun kahramanım:) Yatırdılar, ilgilendiler, kendime getirdiler.
Çarşamba günü sağlık ocağında yaprırdığım tahlillere baktı doktorum, şekerimin 50 olduğunu gördü ciddi bi dille uyardı..
2.660gr 43cm olmuş kızım, 34+1'deyim.. Haftaya muhakkak geliyosun tahlillere durumuna bakıcaz, eğer sıkıntı devam ederse 36da alıcam ben bu çocuğu, zaten çıkmaya da çalışıyo dedi..
Evet haklı, çıkmaya çalıştığını çok net hissediyorum, moral verdi, 'nolur dayan kızım 10gün daha' diye..
Haftaya hem kendi doktoruma, hemde eski doktoruma gideceğim, kafam hala dumanlı, havada asılı gibiyim.
Rabbim evlatlarımızı vaktiyle ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, öpüyorum hepinizi..
Ne cins doktorlar varya başka bi acile ğit istersen canımben gittm ama nasil geldm bilmiym sorun bende mi dr da mi anlamadm benim dr ameliyatta oldugu icn baska bi dr gittm ben ishal.sancim var diyorm bana neden gelirken adalat ilacini icmedn dio ya ben zaten sancidm zor attm kendimi hastaneye diyorm olsn yinede icebilirdn dio hic bsy demedi tahlil istedi eşim sinirlendi dr tavrina yapmadn eve geldk ya
tahmini doğum tarihlerimiz aynı ben 34+6 da iken sen nasıl 34+1 de oluyorsun canım hiç anlamadım. Gecmiş olsun bu arada
Allah korumuş canım. Mayallah kuzuna. Şekerle he gibi birşey şöyledi benimde açlık 50 çıktı tokluk bile 50 lerde gezıyor
33+6 haftalık oldu ultrason da bir gün önde çıkıyor :)Masallah cnim benim. Kaç haftalik oldun? Evet bende oyle unutuyorum herseyi hep odadan çıkıp bidaha giriyorum :)
Benim kızımda hamileliğim çok kolay geçmişti..Eşime hiç naz falan yapmadım doğal olarak..Son ana kadar işimi gücümü hep kendim yaptım sızlanmadım..Bunda biraz ağırım ben oturduğum yerden kalamıyorum birde yaş da var haliyle.. Eşim bana diyorki seninki psikolojik ilkinde naz yapamadın pişman oldun diyor..Birde okuyosun kadınlar kulübünü oradakilerden etkileniyorsun sen diyor :) Bende diyorum ki ceza olarak birgün hamile olma durumun olsa da görsen diyorum...Adam inanmıyor delimidir nedir :)) Belki de inanıyor, naz yapmama müsade etmiyor :) Akıllı adam
Ben kaç haftada 1 gitcem acaba ya. Neyse cumartesi günü çalışamaz raporu alicam sorarim artik33+6 haftalık oldu ultrason da bir gün önde çıkıyor :)
Hadi gözunuz aydın :) bi arkadaş daha 24 ünde sezeryan olacaktı ee artık doğumlar başladı sayılır günler alınmaya başlandı ne kaldı şunun şurasında. :)Merhaba Kızlar Biz de bugün muayeneden geldik. Ölçümleri doğru dürüst yapmadı doktor, ses cıkarmadım. Suyu bol dedi bu nedenle ölçümler doğru sonuç vermeyebilir falan dedi.
Neyse doğum tarihi belirledik, 38+2 de 24 Ağustosta olacak inş. 23 dedi aslan burcu olsun istemedim, 24 e ayarlattım. Hayırlısı daha önce gelirse yapacak birsey yok. Nst ye baglatmadı, bir kez daha gelicem inş. doğuma kadar. O zaman baglarız, kan vs testlerini yaparız dedi.
Doğum spinal olacakmış, hastanede 24 saat kalacagım inş. bir sorun cıkmazsa, doğuma eşimde girebilecek. Sorun yok ise bebek yanımda kalacak. aklımda kalanlar bunlar.
Doğum katına cıktım odalara baktım. Heyecanlandım, 3 hafta gibi birsey kaldı, hala işteyim ama cok ağırlaştım. Geceleri bıcak saplanır gibi yanma oluyor sizde de olan var mı dönerken falan oluyor. Böyle bir anlık diğer ağrılar gibi değil, biri kızgın bir bıcak sağlıyor gibi
dikkat et canım yorma kendini şekerine de dikkat et düşüyor demekki sık sık ceviz badem gibi şeyler atıştır süt iç meyve ye yorma kendini inşallah 38. Hafta ve sonrasını da görürsünHerkese güzel haftalar.
Bende hastaneden geldim. Hastaneye girer girmez baygınlık geçirdim, Allahtan eşim süpriz yapıp gelmişti, beni havada yakaladı sağolsun kahramanım:) Yatırdılar, ilgilendiler, kendime getirdiler.
Çarşamba günü sağlık ocağında yaprırdığım tahlillere baktı doktorum, şekerimin 50 olduğunu gördü ciddi bi dille uyardı..
2.660gr 43cm olmuş kızım, 34+1'deyim.. Haftaya muhakkak geliyosun tahlillere durumuna bakıcaz, eğer sıkıntı devam ederse 36da alıcam ben bu çocuğu, zaten çıkmaya da çalışıyo dedi..
Evet haklı, çıkmaya çalıştığını çok net hissediyorum, moral verdi, 'nolur dayan kızım 10gün daha' diye..
Haftaya hem kendi doktoruma, hemde eski doktoruma gideceğim, kafam hala dumanlı, havada asılı gibiyim.
Rabbim evlatlarımızı vaktiyle ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, öpüyorum hepinizi..
Aslında çok iyi olur normal doğum yapanlarda sonra iletirler bir sonra ki yıl eylül anneleri de görmüş olur :)kızlar ne dicem, artık doğum tarihleri yavastan belli olduguna göre liste acabiliriz. Tarihi sıralamaya göre doğum tarihi, cinsiyeti, doğum sekli, kaç kilo boy vs nerede oldugu ismi ne dersiniz ilk sırada yer alır ilk mesajda asılı kalır
Bi kere rüyamda görmüştüm. Eşim hamileymişBenim kızımda hamileliğim çok kolay geçmişti..Eşime hiç naz falan yapmadım doğal olarak..Son ana kadar işimi gücümü hep kendim yaptım sızlanmadım..Bunda biraz ağırım ben oturduğum yerden kalamıyorum birde yaş da var haliyle.. Eşim bana diyorki seninki psikolojik ilkinde naz yapamadın pişman oldun diyor..Birde okuyosun kadınlar kulübünü oradakilerden etkileniyorsun sen diyor :) Bende diyorum ki ceza olarak birgün hamile olma durumun olsa da görsen diyorum...Adam inanmıyor delimidir nedir :)) Belki de inanıyor, naz yapmama müsade etmiyor :) Akıllı adam
çok güzel olur bencekızlar ne dicem, artık doğum tarihleri yavastan belli olduguna göre liste acabiliriz. Tarihi sıralamaya göre doğum tarihi, cinsiyeti, doğum sekli, kaç kilo boy vs nerede oldugu ismi ne dersiniz ilk sırada yer alır ilk mesajda asılı kalır
Geçmiş olsun. Umarım bekler.Cuma kaç haftalık olmuş oluyorsun canımBebeğimin kilosu iyi şükür kiloyu sadece ben vermişim 2480 olmuş 46 cm de boyu inşallah Cuma'ya kadar durur kızımda biraz daha kilo alır cuma dam sonrA istediği zaman gelsin dedi doktor
Canım çok geçmiş olsun inşallah 10 gün daha sık dişini dayan bebeğine kavuşacaksın. Çalışıyor muydun sen ? Çalışıyorsan çok dikkat et artık beslenmene çalışmıyorsan evde zaten daha iyi beslenebilirsin.Herkese güzel haftalar.
Sağlıkla kavuşursun inşallah miniğine annesi :) son zamanlar heyecan doruktaMerhaba Kızlar Biz de bugün muayeneden geldik. Ölçümleri doğru dürüst yapmadı doktor, ses cıkarmadım. Suyu bol dedi bu nedenle ölçümler doğru sonuç vermeyebilir falan dedi.
Neyse doğum tarihi belirledik, 38+2 de 24 Ağustosta olacak inş. 23 dedi aslan burcu olsun istemedim, 24 e ayarlattım. Hayırlısı daha önce gelirse yapacak birsey yok. Nst ye baglatmadı, bir kez daha gelicem inş. doğuma kadar. O zaman baglarız, kan vs testlerini yaparız dedi.
Doğum spinal olacakmış, hastanede 24 saat kalacagım inş. bir sorun cıkmazsa, doğuma eşimde girebilecek. Sorun yok ise bebek yanımda kalacak. aklımda kalanlar bunlar.
Doğum katına cıktım odalara baktım. Heyecanlandım, 3 hafta gibi birsey kaldı, hala işteyim ama cok ağırlaştım. Geceleri bıcak saplanır gibi yanma oluyor sizde de olan var mı dönerken falan oluyor. Böyle bir anlık diğer ağrılar gibi değil, biri kızgın bir bıcak sağlıyor gibi
Onları günlük tüketiyorum süt tüketmemi istemedi isalden dolayı muz kilo yapıyormuş onu yiyorum maşallah kızım iyi alıyor kilo günüyle uyumlu Cuma'yı da atlatırız inşallahMasallah bebisine.artk dogumlar yakın bu topikte sanrm.hepimiz sağlıkla kavusalim.bir de günlük. Çiğ badem ve ceviz tuket cok faydası olur kilosuna
dikkat et canım yorma kendini şekerine de dikkat et düşüyor demekki sık sık ceviz badem gibi şeyler atıştır süt iç meyve ye yorma kendini inşallah 38. Hafta ve sonrasını da görürsün
35+3 canımGeçmiş olsun. Umarım bekler.Cuma kaç haftalık olmuş oluyorsun canım
Canım çok geçmiş olsun inşallah 10 gün daha sık dişini dayan bebeğine kavuşacaksın. Çalışıyor muydun sen ? Çalışıyorsan çok dikkat et artık beslenmene çalışmıyorsan evde zaten daha iyi beslenebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?