2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynı durumdayız bu saat oldu uyuyamadım belim ağrıyor bazen kasılma oluyor üstelik bunlsr normal mi bilmiyorum hangi durumlarda hastaneye gidilmeli
Düzenli olsa hastaneye gidilmeli ver pozisyon değiştirince geçmeyen ağrı varsa. Çoğu yalancı kasılma allahtan sona yaklaştık

Doktor hiç birşey demedi ama benim bu şekerli başım dertte evdin çıkarken bişi yiyip çıkıyorum yoksa yolda fenalaşıyorum işe geldim kahvaltı yaptım meyve yedim anca kendime geldim ama fena başım ağrıyor

Canim bitti. Tamamlandi sayi. Başkasına verme sansin varsa iyi olur. Tam 4444 olmasi lazim diyorlar.

Canim devami var mi? Sabah doktoruna sor olmadi bir yada randevun ne zaman?

canım kahverengidense kırmızı akıntı kötü diyor doktor ama devamederse kontrole git bence

Devamı gelmedi kırmızıda değildi ama çok korktum nişan diye bugün doktora gideceğim randevum zaten Çarşambaydı bugüne aldım

Benim kızımda hamileliğim çok kolay geçmişti..Eşime hiç naz falan yapmadım doğal olarak..Son ana kadar işimi gücümü hep kendim yaptım sızlanmadım..Bunda biraz ağırım ben oturduğum yerden kalamıyorum birde yaş da var haliyle.. Eşim bana diyorki seninki psikolojik ilkinde naz yapamadın pişman oldun diyor..Birde okuyosun kadınlar kulübünü oradakilerden etkileniyorsun sen diyor :) Bende diyorum ki ceza olarak birgün hamile olma durumun olsa da görsen diyorum...Adam inanmıyor delimidir nedir :)) Belki de inanıyor, naz yapmama müsade etmiyor :) Akıllı adam

Son düzenleme:
Canım 20 tane almıştım okudum bilgin olsun
Rabbim yavruna şifalar versin.anne babasına bağışlasın.hayırlı sağlıklı Rabbimin rızasını kazanan kullarından eylesin inşaallah.
Amin canim hepimizinkini insallah.

Ya peki tehlikeli bi durummdr yani kendi kendine gecmez mi yada bebege zarari olur mu ki gecedn beri sancidn uyuyamadm
Canim son zamanlarda ishal ve istifra cok oluyor diyorlar ama bazen allah korusun enfeksiyon falan da olabiliyor. Sivi kaybini onlemek adina serum falan da verebilirler git istersen bir doktora.

Üç günde bi kilo vermişim isalden tahlil yaptıracaz bu sıcaklarda olabilir dedi bakalım sonuç ne çıkacak bende yine kasılma çıktı cumaya kadar ilaca devam cuma yine nst
ben gittm ama nasil geldm bilmiym sorun bende mi dr da mi anlamadm benim dr ameliyatta oldugu icn baska bi dr gittm ben ishal.sancim var diyorm bana neden gelirken adalat ilacini icmedn dio ya ben zaten sancidm zor attm kendimi hastaneye diyorm olsn yinede icebilirdn dio hic bsy demedi tahlil istedi eşim sinirlendi dr tavrina yapmadn eve geldk ya

Bizde kontrolden geldik herşey yolunda çok şükür kontroller hafta da bire düştü nst normal çıktı. Kilomuz 2300 boy 45 cm. Oğlumu görünce herşeyi unutuyorum ben ya doğumu konuşacaktım sözde :)
Masallah cnim benim. Kaç haftalik oldun? Evet bende oyle unutuyorum herseyi hep odadan çıkıp bidaha giriyorum :)

Bebeğimin kilosu iyi şükür kiloyu sadece ben vermişim 2480 olmuş 46 cm de boyu inşallah Cuma'ya kadar durur kızımda biraz daha kilo alır cuma dam sonrA istediği zaman gelsin dedi doktor
Masallah bebisine.artk dogumlar yakın bu topikte sanrm.hepimiz sağlıkla kavusalim.bir de günlük. Çiğ badem ve ceviz tuket cok faydası olur kilosuna

Herkese güzel haftalar.
Bende hastaneden geldim. Hastaneye girer girmez baygınlık geçirdim, Allahtan eşim süpriz yapıp gelmişti, beni havada yakaladı sağolsun kahramanım:) Yatırdılar, ilgilendiler, kendime getirdiler.
Çarşamba günü sağlık ocağında yaprırdığım tahlillere baktı doktorum, şekerimin 50 olduğunu gördü ciddi bi dille uyardı..
2.660gr 43cm olmuş kızım, 34+1'deyim.. Haftaya muhakkak geliyosun tahlillere durumuna bakıcaz, eğer sıkıntı devam ederse 36da alıcam ben bu çocuğu, zaten çıkmaya da çalışıyo dedi..
Evet haklı, çıkmaya çalıştığını çok net hissediyorum, moral verdi, 'nolur dayan kızım 10gün daha' diye..
Haftaya hem kendi doktoruma, hemde eski doktoruma gideceğim, kafam hala dumanlı, havada asılı gibiyim.

Rabbim evlatlarımızı vaktiyle ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, öpüyorum hepinizi..

Merhaba Kızlar Biz de bugün muayeneden geldik. Ölçümleri doğru dürüst yapmadı doktor, ses cıkarmadım. Suyu bol dedi bu nedenle ölçümler doğru sonuç vermeyebilir falan dedi.
Neyse doğum tarihi belirledik, 38+2 de 24 Ağustosta olacak inş. 23 dedi aslan burcu olsun istemedim, 24 e ayarlattım. Hayırlısı daha önce gelirse yapacak birsey yok. Nst ye baglatmadı, bir kez daha gelicem inş. doğuma kadar. O zaman baglarız, kan vs testlerini yaparız dedi.
Doğum spinal olacakmış, hastanede 24 saat kalacagım inş. bir sorun cıkmazsa, doğuma eşimde girebilecek. Sorun yok ise bebek yanımda kalacak. aklımda kalanlar bunlar.
Doğum katına cıktım odalara baktım. Heyecanlandım, 3 hafta gibi birsey kaldı, hala işteyim ama cok ağırlaştım. Geceleri bıcak saplanır gibi yanma oluyor sizde de olan var mı dönerken falan oluyor. Böyle bir anlık diğer ağrılar gibi değil, biri kızgın bir bıcak sağlıyor gibi

tahmini doğum tarihlerimiz aynı ben 34+6 da iken sen nasıl 34+1 de oluyorsun canım hiç anlamadım. Gecmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…