2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benim kızımda eylülde 3 buçuk yaşında olucak..biz onu kreşe vermeye karae verdik..buarada benimde kızımın adı mimadir.
Mina mı canım yaşıtlar demek ki :) benim minam da aslında tam kreş cocugu cok uyumlu kalabalığı çok seviyor normal de evimiz falan kendimizn rahat vermem gerekirken k.pederim biz evlendik başka ev falan aldırdı kredimz var kreş fazla gelir ileride rahat olcaz diye şimdi istediğimi yapamıyorum sinir oluyorum

Canım benim öyle oldu ilk doğum hemde kontrole gitmiştim ama çantam hazırdı 39 hafta içindeydim kordon boynuna 2 kere dolanmış tı ve acaip kansızdım doktor bugun sezeryan yapalım dedi tarihte eşimle tanıştığımız gün oldu bende hemen kabul ettim narkoz almadım ve çokta memnun kaldım herseyi normal dogum gibi yaşadım bebeğim çıkar çıkmaz gördüm nasıl anne karnında kücücük kedi yavrusu gibi kıyafet giymeden o anı görün derim biraz ağrı oldu tabi evde de hemen ayaklandm 3 gün sadece yatarken kalkarken biraz ağrı 1 hafta fln sürmüyor

Son düzenleme:
Gunaydn anneler uyank olan var mi bsy daniscm ben dundn beri cok fazla ishal.olmus kadin dogumcuya mi yoksa acile mi gitsm ya bilemedm

Canim bitti. Tamamlandi sayi. Başkasına verme sansin varsa iyi olur. Tam 4444 olmasi lazim diyorlar.

Canim devami var mi? Sabah doktoruna sor olmadi bir yada randevun ne zaman?

Canım 20 tane almıştım okudum bilgin olsun
Rabbim yavruna şifalar versin.anne babasına bağışlasın.hayırlı sağlıklı Rabbimin rızasını kazanan kullarından eylesin inşaallah.

Gunaydn anneler uyank olan var mi bsy daniscm ben dundn beri cok fazla ishal.olmus kadin dogumcuya mi yoksa acile mi gitsm ya bilemedm
günaydın canım. Acile gitsen bile hamile olunca pek müdehale etmiyolar kadın doğumcuya yönlendiriyolar. Ben demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri öyleyim demir ilacı kiminde kabızlık kiminde ishal yapıyomuş. İlacını falan değiştirdiysen belki ondandır

Bu diasporalı içebilirsin. Yerine gecen tek magnezyum ilacı bu, ben ilk içince neden 4 aydır kendime eziyet ediyormusum dedim

o da mantıklı yoğun olunca mideye zarar vermez inş, tok karnına olursa cok zarar vermez sanırım. Eğer işe yaramazsa son ayımda dediğin gibi içerim mecbur, doktor içmeyip erken doğum mu yapmak istiyorsun diye kızdı cunku

Ya peki tehlikeli bi durummdr yani kendi kendine gecmez mi yada bebege zarari olur mu ki gecedn beri sancidn uyuyamadm

Ya peki tehlikeli bi durummdr yani kendi kendine gecmez mi yada bebege zarari olur mu ki gecedn beri sancidn uyuyamadm
Canim sonucta normal olmayan bi durum ve nedenini bilmiyorsun. Aklinda soru isareti kalacagina kendi doktorunla gorusmelisin bence. En azindan icin rahatlar. Ve bu yaz gunleri icin ishal riskli olabilir su kaybediyorsun sonucta.cok gecmis olsun

Canım catı muayenesi son haftalarda oluyor daha erken bizim için, ama benim çatı kemiklerimde hafif agrılar oluyor intten baktım catı kendini doğuma hazırlıomus bakalım doğru mu ckacak

Bende oldum su an nst bekliyorum
Tessekkur ederm kizlar offf ne zormş ya bide her durumda kendindn cok bebegi düşnmek dr mesai saatleri telfna bakiyo duruma gore buraya yazarm sagln kizlar sizde olmasanz varya
çıkınca onu da soracam karın agtısıyla birlikte zor atıyorum lavaboya kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…