- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
anladım canım rabbim bu bebeğine sağlık versin inşallah bende 28im 29a az kaldı şubat doğumgünüm :) bende geçen yıl ocakta kimyasal gebelik geçirdim ama ben ara vermiştim bu ay aradan sonra ilk ayım28 yaşındayım ama 29 a çok az kaldıilk değil normalde bu ay doğum yapacaktım ama 14 haftalıkken kalbi durdu Doğum yapmam gerekn ayda hamile kaldıgımı görğnce umutlandım iyice...
benmkide mart :) bizde bir süre ara verdik bu 4. ayımızdı...anladım canım rabbim bu bebeğine sağlık versin inşallah bende 28im 29a az kaldı şubat doğumgünüm :) bende geçen yıl ocakta kimyasal gebelik geçirdim ama ben ara vermiştim bu ay aradan sonra ilk ayım
Tebrik ederim pozitif. Daha yeni olduğu için biraz düşük ama zamanla çoğalırkızlar sonucum çıktı 32.74 nasıl bilemedim
kızlar sonucum çıktı 32.74 nasıl bilemedim
Tebrik ederim pozitif. Daha yeni olduğu için biraz düşük ama zamanla çoğalır
Hayırlısı olsun cnm inş 2 günde bir 2 katı artar :)kızlar sonucum çıktı 32.74 nasıl bilemedim
hayırlısı olsun canım bat ne zamandı ?merhaba kızlar maalesef sonuç 0 aldım inanamıyorum zaten korumadan ilişki olduk ama geç döllenme olabilir mi bilmiyorum adet gününe kadar bekliyorum kısmet ilk oğlumuz öyle değildi bir kere korumasız ilişki olduktan sonra hamiş olmuştum nasıl olduysa bilmiyorum
24 aralık canımay bende
hayırlısı olsun canım bat ne zamandı ?
tebrik ederim çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahkızlar sonucum çıktı 32.74 nasıl bilemedim
Markası laboguick miEki Görüntüle 1928493 Benimde dünkü bu
Tşk ederim inşallah canımtebrik ederim çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Yok abes bir ismi vardı ama bilemedim şimdi freeli bişey sanırımMarkası laboguick mi
katılıyorum canım 20 ovulasyon+6 gebelik testini 24 liraya almıştım n11 den çok memnun kaldım bata 2 gün kala gebeliği gösterdi benim deKızlar test alacaksanız laboquick alın derim hem çok iyi hemde internette çok uygun fiyatı eczaneden bilmediğimiz markaları 5 liraya alırken internette 10 tanesini 11 liraya almıştım hemde kargo ücreti yoktu.
Benm 4 gün önceden gösterdi çizgiyi
Canım sen ağustos annelerindemisin hayırlı olsun hamileliğin bu aradakatılıyorum canım 20 ovulasyon+6 gebelik testini 24 liraya almıştım n11 den çok memnun kaldım bata 2 gün kala gebeliği gösterdi benim de
evet aağustos annesiyim ama sonuna denk geliyor 2 grubu da takip ederim artık :) senin de hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah meleklerimizCanım sen ağustos annelerindemisin hayırlı olsun hamileliğin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?