2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar mothercare'e üye oldum.10tl hediye kuponu verdi.
3-6ay uyku tulumu
3tane 3lü çıtçıtlı beyaz atlet (9tane)
Mum And dad 3lü set (tulum,uzun kollu body ve önlük)
5li çorap aldım.kargo ücretiyle birlikte hepsi 113küsür tuttu.

Ben bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.
Ay o silikonu ben çok kullandım özellikle meme ucu kücük olanlar baştan alsın bebeğim canavar gibi emmek istediği halde tutamıyordu 2 li oluyor zaten bir süre sonra hem uc büyüyor hemde bebeğin damakları gelişiyor :)

adıyla yasasın dilerim..

kızlar çok geçmiş olsun.. doktordan çıktık moralim altüst.ç geçen hafta ayrıntılıda suyum düşüktü o kadar dikkat ediyoeum kendime bu aksam kendi druma gittim dramatik bir düşüş var dikkate almamız gerekli yetersiz değil bu şekilde giderse iyi ama düşmeye devam ederse kötü 28. haftaya kadar yükseltmemiz gerek dedi. kan sulandırıcı iğne verdi ve şeker testi yapmak zorundayım dedi. hergün düzenli tansiyonunu takip ediceksin desi. çok üzüldüm. 5 ayda 2 kilo aldım sadece diye mutlu mesut heyecanla söyledm araya kaynadı çok ciddiydi doktor :KK43:
Canim sakin kendini suclama. Cok kendini suclamadan arastir internetten neler yapabilir. Ama sakin moralini bozma. Elinden ne geliyorsa zaten yaparsin. Su alimina dikkat et bolca ic. Allah büyük canim insallah biseyi olmaz bebegine.

Kızlar doktordan geldim ayrıntılıyı yaptırdık hersey yolunda cokk sükür. 2 hafta once bebegım 250gramdı suan 400gram olmusuz omurgası buyuk ınsan gıbı olusmus bıze acayıp büyümüş geldi. Ilk renklı fotografını aldık ben esıme esım bana banzetıyor renklıyı bekleyen tum hamısler de bu duyguları tez zamanda yararlar umarım. Sevgiler
Canim cok sevindim ne guzel ya. Biz de merak ediyoruz kime benziyor diye. Bir de renkli hic gormedik 3 boyutlu oyle daha guzel oluyor.

havuç aldım içeceğim bu akşamdan itibaren.. bebeğim 27-28 cm 470 gr idi. larnımdaki pozisyonu da olması gerektiği gibi dedi doktor. gelişimi haftasındaydı, geçtiğimiz hafta ayrıntılıda kordondaki kan akışları böbreği v.s. iyi demişti doktor. şu an tek sorun amniyon. Allahım yardımcım olsun hepimizle inşallah.. herkese teşekkğr ederim..
İnşallah canım Allahım yardımcın olsun düzelir gönlünü ferah tut sen dua et bol bol

Kontrole gittik geçin hafta ayrıntılı oldugu için doktor tekrar usg yapmadi kilo normal ilerliyor dedi doktorun tartıya göre 5 kilo evde kendi tartıma göre 3 kilo almış gözüküyorum. Ağrı'larım için muhakkak romotolojiye gitmemi ilerde Bebek ağırlık yaptıkça dahada kötü olabileceğini söyledi hamilelikse verdikleri romatızma ilaçların kullanabilirsin dedı. Buğün aksi gibi kolumu yaktım buharda silverdin sürdüm yarında misafir gelicek akşamdan hazırlık yapmam lazım yavaş yavaş. Benden bu tadar
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine misafir lerde artık anlayışlı olsun kendini çok zorlama

iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz,yetişemiyorum çok şeyler yazılmış :) şeker yükleme testini yaptıran var mı yaptırmak gerekir mi fikir verirseniz kızlar :)
Günün konusu buydu çoğunlukla :) Doktorlar yaptırın önemli diyor, bizim kafalar karışık. Sonunda yine doktora uyarız herhalde.

Ay o silikonu ben çok kullandım özellikle meme ucu kücük olanlar baştan alsın bebeğim canavar gibi emmek istediği halde tutamıyordu 2 li oluyor zaten bir süre sonra hem uc büyüyor hemde bebeğin damakları gelişiyor :)
Biberon, göğüs kalkanı, göğüs ucu, emzik, süt saklama poşeti aldım bugün e-Bebek ten. İndirim vardı avent ürünlerinde. Elimin altında bulunsun istiyorum.

Canım sende epilasyon yaptırmıstın dimi? Eger oyleyse zaten cokcok az cıkıyordur. Benimki cok cok Az ckkıyor artık bende ayda bir kısaltıcı makineyle hallediyorum tüy dokucu hem işe yaramaz hem kimyasal. Ben bu sekilde hallediyorum ynlu sadece sarı renk olan tüyler cıkmaya devam ediyor
Hem calisip hem yuksek lisans yapiyordum zaman ayiramadigim icin yarim kalmisti lazer. Sadece Koltuk altinda cok az var. Diger yerler ayni devam etmedigim icin. Keske gitseydim firsat bulup sonra , hamilelikte luksmus. Agdada kutuda ev yapimi degilki bilmiyorum. Tuy dokucu temizlendikten sonra ince kucuk kalanlar icin iyi olurdu diye dusundum.

havuç aldım içeceğim bu akşamdan itibaren.. bebeğim 27-28 cm 470 gr idi. larnımdaki pozisyonu da olması gerektiği gibi dedi doktor. gelişimi haftasındaydı, geçtiğimiz hafta ayrıntılıda kordondaki kan akışları böbreği v.s. iyi demişti doktor. şu an tek sorun amniyon. Allahım yardımcım olsun hepimizle inşallah.. herkese teşekkğr ederim..
Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda duzelir hersey.

Kızlar bana bi BAKAR MISINIZ akşamdan beri göğüslerimn altınkarnımın başlangıç kısmında ağrı var bebeğin hareketşerini dün yemek yaparken hissettim o yüzden çok korkmadım ama sizce korkmalı mıyımmm ?????Yatarken daha çok oluo gece mesela sun otutu pozisyondayım daha rahatım

Kızlar bana bi BAKAR MISINIZ akşamdan beri göğüslerimn altınkarnımın başlangıç kısmında ağrı var bebeğin hareketşerini dün yemek yaparken hissettim o yüzden çok korkmadım ama sizce korkmalı mıyımmm ?????Yatarken daha çok oluo gece mesela sun otutu pozisyondayım daha rahatım
Geçmiş olsun üşütmüşsün gibi, orda ciğer var başka birşey yok ki. Bebek için korkma Allah korusun onunla ilgili sorun yaşasak ağrıyı karın kasık bölgemize hissederiz. Organlar yer değiştiriyor onun da etkisi olabilir. Dayanamayacağın kadar rahatsız eden ağrıysa doktora git.

Eklentiler

• IMG_8146.webp
    IMG_8146.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar günaydın ben 19. Haftanın içerisindeyim ama hiç hareket hissedemiyoeum ilk gebeligim normal mi acaba c vap verirseniz çok sevinirim

Kızlar günaydın ben 19. Haftanın içerisindeyim ama hiç hareket hissedemiyoeum ilk gebeligim normal mi acaba c vap verirseniz çok sevinirim
ilk gebeliklerden 20. Haftaya kadar hissedilmemesi normal canım endişelenme inşallah yakında hissedersin minik tekmeleri

Gaz sıkışması olabilir mi canım? Bağırsaklar yer değiştiriyor

Canim sakin kendini suclama. Cok kendini suclamadan arastir internetten neler yapabilir. Ama sakin moralini bozma. Elinden ne geliyorsa zaten yaparsin. Su alimina dikkat et bolca ic. Allah büyük canim insallah biseyi olmaz bebegine.

Canim cok sevindim ne guzel ya. Biz de merak ediyoruz kime benziyor diye. Bir de renkli hic gormedik 3 boyutlu oyle daha guzel oluyor.
Canım her ultrason heyecanlı geciyor bebegını canlı görmek izlemek yumus ellerini görmek eşsiz bi duygu zaten. Ama bu renkli ve 3boyutlu olunca tam bir bebek gibi büyüdüğünü görmek çok duygulandırıyo benimkinin yüzünün önünde plesenta su fln vardı elimi uzatıp yüzünü gözünü açmak istedim karnıma dokunup o an mümkünmüş gibi geldi Hepinizden tektek güzel haberleri bekliyoruz

Canım umarım kısa zamanda hersy yoluna girer. Bu sorunu nezaman ve nasıl farkettiniz acaba? Ben ayrıntılıdan bugün cıktım doktoruma bidaha 1 ay sonra gidicem. Bu surecte boyle bir sorun olursa biz farkediyor muyuz
açıkçası ultrasonda görünmesi dışında farkedilmez. ancak Allah muhafaza kesede yırtılma varsa suyun gelir ama jel gibi gebelik kadınlık sıvısı değil bildiğin su. o zaman acil doktor yolu. benim normal jelimsi akıntı vardı doktora söyledim korkma onunla alakalı değil dedi.

minikhikayem minikhikayem geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda suyun artar.doktorunun tavsiyelerine uy boş dinlen ve sakın stres yapma canım.

teşekkür ederim cnm. 6. aydan sonra nöbet tutmayacaktım ama şu andan itibaren eczacımla konusucam öğlenleri 1 saat uzanıp nöbetleri bırakacağım. hiçbişey bebeğimden önemli olamaz şu an.

Gelişiminin normal olması çok büyük avantaj. Bu sıvının eksikliği senin bişeyleri yanlış yapmanla ilgili değil. Su içmeyle de ilgisi yok. Sorgulamadan kendini herşeyin güzel olacağını düşün ve hamileliğin tadını çıkar

doktor da aynen senin gibi konustu, rahat ol hersey yolunda kendini üzme sadece bu durumu ciddiye alıp yakından takip edicez dedi. anneliği ilk lez böyle yoğn yaşadım akşam rüyamda sürekli karnımı açıp bebeğin bir uzvunu çıkarıp sonra yerine koyup diktiklerini gördüm defalarca. geçtiğimiz haftaya göre 65 gr almıs miniğim bu sevindirici.

Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda duzelir hersey.

tesekkur ederim tek duam bu şu an..

Back
X