2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim valla kahvalti yaptim ciktim. Zaten normalde et yiyemiyorum, baklava da 1 dilim keser beni. Suan heyecandan midem karıştı zaten bunlari yersem fena olur. Belki anca cikolata yerim. Benim cok tatli ile aram yok.

Canim benim doktorum yeterince yemeden gidersem ultrasonda kaldırıp tekrar yemeğe gönderiyor mecbur yiyorum yani normalde bende 4 dilim baklava yiyememki bide et yemeğinin üstüne çok zorlanıyorum ama bizde her ultrasondan önce böyle malesef inşallah hayırlı haberlerle dönersin

Dün oğluşumuzla randevumuz vardı 300 küsür gram olmuş. Herşey yolundaymış dedı çok şükür iki hafta neredeyse önde çıktı güzel dedı. Devit3 damla verdi Ferrum hafif deyip gyno ferro verdi. Bende tatlı şeker yedikten sonda baş ağrısı olduğu için açlık tokluk şekeri baktırmamış istedi. Ayrıntılı ultrasonuda eşimde kalp rahatsızlığı oldugu için kalp bişisi yapan yere yaptırıcaz
kalp eko u . yanı bebegın kalp ultrasonu bakılıyor. ben yaptırdım ama bır sorundan dolayı degıl doktorum ıstedı yıne de.ben devlette yaptırıdm devletler yapıyor

Günaydın kizlar bugün ayrintili ultrasonumuz var. Insallah iyi haberlerle donmek nasip olur cok heyecanliyim. Esim de işinden dolayi ve takip doktorum cumartesi calismadigi icin ilk kez görecek oglumuzu o da cok heyecanli.

bızde ilk defa göruyor saylıyoruz zaten bebek yuzu daha sımdı netlesıyor vre 3-4 boyutlu ılk defa goruyoruz ya :)

22+5 de 700 gramdi :)
haftasına göre kılosu biraz fazla sankı doktoruna sor canım. kılo önde gıdınce şekerden şüphelenıyorlar inşallah iyi beslendıgındendır minoşun ama sen yınede ıhmal etme.

yıne de kızlarada soralım onlar ne dıyecek benım dınledıım vıdeolarda kilonun önce gıtmesı pek doktorların ıstedıgı bır şey değil

ben bebege beşik yanında hamak alacaktım ama annem bebegı sallama dedı sallayacak bır şey alma dedı. emzır yatır alışmasın sallamaya dedı hem de ıyı olmaz sallamak dedi sizede söyleyeım dedım

Merhaba kızlar, saçımı kestirmek istiyorum aslında ama çevreden gelen kestirme tepkileri içime kurt düşürüyor. Aslında böyle batıl inançlara asla kulak asmam ama ilk hamileliğim çok acı bir şekilde sonuçlanınca bu defa ben de acaba hiç kalkışmasam mı diyorum.:110: sanırım biraz cesarete ihtiyacım var
tabıı ki alakası yokcanım. kestırmek ıyı gelır ferahlarsın işin kolaylaşır

merhabalar hanimlar size bir sorum olacak , ben insallah Eylul 2017 bir erkek bebek bekliyorum, dogumda sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ? yaptiranlar memnun olanlar ya da uygun bulmayanlar var mi ? Amerika da yasiyorum
tereddut ediyorum,burada da istege bagli yapiliyormus..tesekkurler

ben bebege beşik yanında hamak alacaktım ama annem bebegı sallama dedı sallayacak bır şey alma dedı. emzır yatır alışmasın sallamaya dedı hem de ıyı olmaz sallamak dedi sizede söyleyeım dedım
Canim gazsiz bdbekse sallaadan uyur. Alismaktan degil. Drlarda diyor kabiz kolik gazli bebekse sallanmak isteyecek. Sallandikca bagirsaklari rahatliyor. Bebegin istegine bagli . Durduk yere sabahlara kadar kimse sallamaz bosuna. Oglum kabizdi kabizligi yuzunden kolik ve reflusu vardi. Otomatik sallanan besik aldim dayanamayip 24 saat sallaniyordu. Birakinca uyaniyirdu. Neler yaptik.

merhabalar hanimlar size bir sorum olacak , ben insallah Eylul 2017 bir erkek bebek bekliyorum, dogumda sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ? yaptiranlar memnun olanlar ya da uygun bulmayanlar var mi ? Amerika da yasiyorum
Orda arastirma yapmislar mi orda sunnet burdakiler gibi sık degil arastir yinede. Bazi drlar 7. Ginden sonra yapiyor. Ama cogu dr. Ve krndi Cocuk drmuz ve urolog dru 6 ay-1 yas arasinin uygun oldugunu soyledi. Testislerde bazen sislik oluyor. 6 ayda tam oturuyor . Banada mantikli geldi. Bazen sis bazen normal oluyordu. -1 yasi gecerse 5 yas sonrasi uygun . Oglumun ucu dar gibiydi . Geri itmeyle zor geri gidiyordu. Erken yapilmasi iyi olur dedi dr. 8. Ayda yaptirdim. Bol cis yapti. Her bezi cisliydi sunnet sonrasi . Yine arastir sor bazi drlar erken yapilabilecegini savinuyor

Canim valla kahvalti yaptim ciktim. Zaten normalde et yiyemiyorum, baklava da 1 dilim keser beni. Suan heyecandan midem karıştı zaten bunlari yersem fena olur. Belki anca cikolata yerim. Benim cok tatli ile aram yok.
zate n arkadasın söyledıgı şey gercekten zararlı niye doktoru böyle bır şey söylemıs anlamadım elımızden geldıkce hamıleıkte şekerden uzak durmalıyız her gun 4 dilim baklava şaka gıbı gercekten de acaba doktoru şaka mı yaptı anlamadm.

benım bebegım tuzlu yıyınce daha cok hareet edıyor şekerde tepki vermıyor nedense . ben de ayrıntılı ultrasona cok basıt bır kahvaltıyla gtmıstım hatta ayakustu yedım dıyebılrım şekerli hiç ir şey yemedım. bu arada ayrıntılı ultrasonda bebegı cok hareket etmemesı lazım zaten o zaman nasıl ölçsün doktor değil mi !

dogumda bence erken ben dogumdan 2-3 sonra yaptıracagım bebek önce uyum saglasın toparlansın ondan sonra

zate n arkadasın söyledıgı şey gercekten zararlı niye doktoru böyle bır şey söylemıs anlamadım elımızden geldıkce hamıleıkte şekerden uzak durmalıyız her gun 4 dilim baklava şaka gıbı gercekten de acaba doktoru şaka mı yaptı anlamadm.

benım bebegım tuzlu yıyınce daha cok hareet edıyor şekerde tepki vermıyor nedense . ben de ayrıntılı ultrasona cok basıt bır kahvaltıyla gtmıstım hatta ayakustu yedım dıyebılrım şekerli hiç ir şey yemedım. bu arada ayrıntılı ultrasonda bebegı cok hareket etmemesı lazım zaten o zaman nasıl ölçsün doktor değil mi !
Evet Cok hareket edincede tam olcemiyor. Ben acda gitsem tokda hareketli. Uzun suruyor olcumleri.

• Beğen
Reactions: iiz
Orda arastirma yapmislar mi orda sunnet burdakiler gibi sık degil arastir yinede. Bazi drlar 7. Ginden sonra yapiyor. Ama cogu dr. Ve krndi Cocuk drmuz ve urolog dru 6 ay-1 yas arasinin uygun oldugunu soyledi. Testislerde bazen sislik oluyor. 6 ayda tam oturuyor . Banada mantikli geldi. Bazen sis bazen normal oluyordu. -1 yasi gecerse 5 yas sonrasi uygun . Oglumun ucu dar gibiydi . Geri itmeyle zor geri gidiyordu. Erken yapilmasi iyi olur dedi dr. 8. Ayda yaptirdim. Bol cis yapti. Her bezi cisliydi sunnet sonrasi . Yine arastir sor bazi drlar erken yapilabilecegini savinuyor

Tesekkurler bilgi icin , burada da musluman ve yahudiler yaptirdigi icin yaygin fakat yaptirma zamanindan tam emin olamamistim arastirmak gerekiyor iyice deginiz gibi

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X