- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
- #8.601
Bende fotolarda cok arada görebildim canım cok anlıktı cunkuDoktor çok uğraştı ama kızım yüzünü bir türlü göstermedi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende fotolarda cok arada görebildim canım cok anlıktı cunkuDoktor çok uğraştı ama kızım yüzünü bir türlü göstermedi..
Allahım yardımcınız olsun Benim de kuzenim kalbi delik doğdu zamanla delik kapandı içinizi ferah tutun inşallah güzel günler göreceğizkızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
Canım benım cok gecmıs olsun yuzunu göremedin mi renklidekalbi delik doganların dogum sonrası kendiliğinden kapanıyor siye birsey duymustum doktorun bu konusanyorum yaptı mı? Bence dogum sonrası operasyon durumunu birkac farklı doktorun sonucları degerlendirmesiyle bi dusunup karar verirseniz iyi olur. Bircok yorumda gereklı olmayan ıslemlerin talep edildiğini okuyoruz insallahen basit sekilde atlatırsınız bu durumu
Allahım yardımcınız olsun Benim de kuzenim kalbi delik doğdu zamanla delik kapandı içinizi ferah tutun inşallah güzel günler göreceğiz
Kesinlikle tek doktorla kalma şakın arkadaşım ve iyi düşün Allah büyük her şey güzel olacakumarım dediğiniz gibi olur. içimde kıpırdadikça rahatlamaya calışıyorum ama gerçekten çok zor. birkaç yere daha gidicem bakalım
İnşallah fetalekodan sonra ameliyata bile gerek olmadığını duyarsınız. İçini ferah tut canımcanım doktor fetal eko istedi ancak onu çektirdikten sonra daha net bilgi verilir dedi. bakalım görcez.
İnşallah fetalekodan sonra ameliyata bile gerek olmadığını duyarsınız. İçini ferah tut canım
Ohh bugün senin günün olmuş canım,çok sevindim sizin için![]()
Canım masalllah şimdi gördüm yazını çok sevindim içini ferah tut daha da iyi olacak hadi bakalım inşallah daha güzel haberler aliriz,
teşekkür ederim inşallah tüm temennim bu..İnsallah bundan sonrada sıkıntısiz devam eder hamileligin b. Şeker testinde guzel gecmis cok guzel cok sevindim.
şeker testı nasıl yapılyor anlatır mısın canım ? aç mı gıtmelıyız ? erken mı gıtmelıyız hastaneye ?
Canım geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden kapanırkızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
Allah şifa versin oğluna inşallah bir başka doktora daha görünme şansın varmı. Benim teyzem yıllardır sağlık sektöründe çalışıyor ben ayrıntılıya girmeden önce doktorun bebeğin kalbi delik falan derse şakın endişelenme bunu genelde söylüyor bazen yanlış görüyorlar bazen Doğuma kadar kapanıyor diye uyarmıştı oyüzden bir doktora daha görünmende fayda olabilir. Allahım bebeğinizi size bağışlasın şifa versinkızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
Canım geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden kapanırcanım başka doktora da göster bence.
Ah canım benim. Miniğe rabbim güç kuvvet versin. Ayrıntılı ultrasonun önemi burada anlaşılıyor benim su sorunum çıkınca çok iyi anladım. normal ultrasonda da görünüyordu su ama organ gelişimini göremiyorlar malesef.
Sıkma kendini desem de her saniye aklınd olacak biliyorum. Elini karnına koy ve konus hem onumla hem rabbinle. İnşallah arkadaşların söylediği gibi ameliyatsız hallolur. Ama olmazsa da doğduğu gibi ameliyat olması, sonradan farkedilip olmasından daha iyi olabilir. Bebeğinizi size bağışlasın rabbim kalbin ferah olsun inşallah![]()
Allah şifa versin oğluna inşallah bir başka doktora daha görünme şansın varmı. Benim teyzem yıllardır sağlık sektöründe çalışıyor ben ayrıntılıya girmeden önce doktorun bebeğin kalbi delik falan derse şakın endişelenme bunu genelde söylüyor bazen yanlış görüyorlar bazen Doğuma kadar kapanıyor diye uyarmıştı oyüzden bir doktora daha görünmende fayda olabilir. Allahım bebeğinizi size bağışlasın şifa versin
Cok gecmis canim. İnsallah fetal ekoda sonucu iyi cikar. Allah sifa versinkızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
Allah yardımcınız olsun inşallah.inşallah sonu güzel olur içini ferah tut arkadaşım .kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
Cok gecmis canim. İnsallah fetal ekoda sonucu iyi cikar. Allah sifa versin
Allah yardımcınız olsun inşallah.inşallah sonu güzel olur içini ferah tut arkadaşım .
tamam tatlım o zaman maasallah minnoşaCanim boyu da buyuk. 35 cm iken 700du.. clexane kullaniyorum ya onunda etkisi var. 1-2 hafta onden gidiyor.. suan bakiyorum 700 civari 32 cm diyo gunluk bilgilendirmelerde. . doktorda bi sıkıntı gormedi. Hayırlısı bakalim..
ben de çantalara baktım parasını da gectim hiç güzel değiller gercekten de ben de kalıtelı bır sırt cantası bakacagım galıbaAynen cnm bn ilk bebegimde spor bir canta aldim alt acmasini zaten tekkulanimlik olnlardan kullandm yarim litrelik celik termuslardanda aldm hep sicak suyum oldu icinede ne istersem attim hep bebek bakim cantalarini hem tipleri de cok kotu hemde gereksiz pahali
çogunlukla kendılıgınden kapandıgını bılıyorum cok duydum ben etrafımdanCanım geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden kapanırcanım başka doktora da göster bence.
canim benim cok gecmis olsun..insallah amelyatta gerek kalmaz..sonuclar guzel cikar.kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
canım benım organ taraması ( ayrıntılı ultrason ) bir seçenek değil girmelisin mutlaka . çokkkkkkkk önemlii çooookAyrintiliya girmeyeniniz var mi kizlar??