- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
- #9.941
Valla ben tutmadm oruc gunde 4 5 tane ilac aliyorum hic tutmayi denemedim bile bide ben 71 ile hamile kaldm şuan 81 olmuşum
P
Papatyaa1007

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ginaydin kizlar. Ben zaten kiyafet emzik bir kac battaniye disinda birsey almayacaktim. Almistim bayagi birsey. Eksik olanlari alcam bugun. Agirlastikca zor olacak bana tatile gidicem bude oglan var. Her zaman musait olmuyorum. Yikadim ama utulememistim. Daha utuler var. Benim alis veris kisa sizin Allah yardimciniz olsun maddi manevi . İlk cocuksa uzun listenizKizlar heralde aranizda bi ben hic bsy almayan kaldi henuz hicbsy alamadk bugn yarn derken kaldi eşimde cok yogun çalişiyo bakalm hayirlisiyla ne zamn başlicz
Alış veriş bitti sayılır :) kışlıkların biraz çıkmasını bekliyoruz kıyafet olarak bi onlar eksik işte ıvır zıvır şeyler kaldı onları da her ay almaya çalışıyoruzSelam kızlaar uzun zamandır yazamıyorum oruç tutanınız var mı :) ben ilk 5 gün tuttum o 5 gün boyunca bebeğim sadece sahur ve iftarda hareket etti bende endişelendim ve artık tutmuyorum.Alışverişleri yapmaya başladınız mı :)
Sirkeyi ikinci yıkamadı galiba. Bunlarda da çık seçenek var granül sabun mu yoksa sıvı mı almak lazım bilemedim uni babynin sıvısı iyi gibi geldi bana birde baby me nin leke çıkarıcısını alsam mı diye düşünüyorumKizlar ben yumusatici ilk camasirinda kullandim. Cok agir koku oluyor birde camasira yapisiyormus. Camasirini yikadiktan sonra yumusatici yerine sirke koyuyorum tekrar kisa program yada durulama yapiyorum . İki kez yikaniyor muhakkak hala daha oyle. Sirke kokusu kalmiyor yumusatici etkisi var sirkenin ve mikrop oldurucu etkisi var. Bulasiktada ek gidaya gectikten sonra parlatici yerone sirke koydum. Kullanmak isteyen varsa aklimdayken yazayim dedim.
Baby me bulasik deterjanini kullaniyorum cok kopuklu ve kokusu agir. Cok dogal gelmedi bana ama iki yikama yapacaksan kullanabilirsin Cok dogal olanlarda cok iyi leke cikarmiyor. Granul sabun olanlar camasirda kaliyor kullananlarin yorumu kendimize bile toz deterjan kullanmiyorum. Sivi kullaniyorum. Uni dalin nuk kullandim. İnatci leke ve ek gidaya gecincede cok leke oluyor , cok cikarmiyorlar. Ariel baby kullaniyorum cikmayan lekelerde. İkinci yikamada sirke koyuyorum.Sirkeyi ikinci yıkamadı galiba. Bunlarda da çık seçenek var granül sabun mu yoksa sıvı mı almak lazım bilemedim uni babynin sıvısı iyi gibi geldi bana birde baby me nin leke çıkarıcısını alsam mı diye düşünüyorum
Canım tesekkurlerKizlar ben yumusatici ilk camasirinda kullandim. Cok agir koku oluyor birde camasira yapisiyormus. Camasirini yikadiktan sonra yumusatici yerine sirke koyuyorum tekrar kisa program yada durulama yapiyorum . İki kez yikaniyor muhakkak hala daha oyle. Sirke kokusu kalmiyor yumusatici etkisi var sirkenin ve mikrop oldurucu etkisi var. Bulasiktada ek gidaya gectikten sonra parlatici yerone sirke koydum. Kullanmak isteyen varsa aklimdayken yazayim dedim.
Ay ne güzel insan mutlu oluyor böyle birilerinin düşünmesi seni bebeğini. Benim ailem dişin da kimse bir çöp bile almadı. Sormuyorlar bile gelde üzülmeDün arkadaşım banyo malzemeleri almış 10 tane falan çıtçıtlı body almış 2 takım pijama almış bana emzirmı atleti bambu mendil almış o kadar düşünmüş ya şehir dışından getirdi birde bunları. Amcası da akşam ben ne alıyım bi tane forma yaptırıcam ihtiyaç neyse onu alayım dedı Onada istedığim şampuanı pışık kremini ve ıslak mendil söyledim
Ben kendi kullandiklarimi yazayim. Baska annelerde yazar karar verirsinHanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;
1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?
Hepinize mutlu pazarlar sevgiler![]()
Bizde kısmetse alp vericez oğlumuza isim. Ama yanına isim karar veremedik henüz. Alparslan - Alperen-Alper kısmet bakalımCanım bizim erkek olsaydı Alp koymak istiyorduk.kısmet ikinciye artık.
Bir saat sonraki ölçüm en fazla 140 olmalı. Açlıkta en fazla 90 diye biliyorum.Kızlar selam seker taramasını dun yaptırdım 50mg ıstedı doktorum. Sekerlı suyu ıcmeden oncekı sonucum 85, ıctıkten bır saat sonrakı sonuc 113 cıktı. Referans aralıgı kac olmalı bılgınız varmı? Doktoruma yazdım ama henuz görmedı pazartesıye kadar da bekleyemiyorum![]()
Cok tesekkurler canım ilk etapta sütsagma pompası Almak lazımmıs hatta hastane cantasında kullanabiliriz.benım hastanem bizde var demişti gerek yok demişti ama ben yine de almak istiyorum. Biberon ilk etapta gerekir mi? Ek gıdata gectiğinde mi gerekir sence? Biberon almak da dert 102 bin tane modeli var :)Ben kendi kullandiklarimi yazayim. Baska annelerde yazar karar verirsin
1 )bendeki madela seing cok da memnun degilim.
2) sutune gore alirsin poset belki ancak yetecek sutun. Simdiden alma. Ben avent naturel kullandim. Biberon temizleme lazim olmadi . Agiz kusmi genis kucuk oldugu icin elin sigiyor. Buyuk biberona gecince alirsin.
3) En saglikli olcum kulaktan olcendir . Oda ya ayri alirsin isisi ve nemini gosteren aletler var onlardan alabilirsin. Nemde onemli. Mamabelki gerekmez olursada yapa yapa isisina alusiyorsun. Su isi olcer bile almistim. Gereksiz kullanmadim. Onada tecrube kazaniyorsun.
4) sezeryana gore ayarlamakta fayda var. Ben sezeryan gibi ayarlamistim. Sezeryana dondu valuzi tekrar acip kapatmadim onceden hazirladigim icin. Dogum sirasindada sezeryan olabilir. Bir gecelik bir pijama karsilar bence ben evdekilerde giydim. Ustten zaten ince uzun kollu terletmeyen sade birsey tercih ettim. Lohusa ve emzirmeye ugrasiyorsun sicak basiyor.
Yaa fiyat cok iyi uyguna almıssın canım internet fiyatları yüksek ama bende magazaya gidip bi bakarım tesekkurler bilgi içinMerhaba kızlar. Relax modedan 2 tane gecelik ve bir terlik aldık. 2 gecelik 90 lira terlikte 20 lira. Çok uygun geldi bana. Eski sezona yüzde yetmiş indirim var. Düşünenler bi baksın derim yaşadığınız yerde varsa.
canım bende lansinoh elektrikli var çok memnun kaldım. sağma kalitesi hiç azalmadı. süt poşeti evde olsan da al çünkü bi süre sonra süt üretimi çok artıyo emmekle bitmiyo bu durumda sağıp dondurucuya atmak çok iyi oluyo bi süre sonra da azalıyo çünkü süt üretimi. aslında bebek büyüdüğü için daha güçlü emiyo ve ancak yetiyo.ben alından ölçer almıştım braunun hala kullanıyorum. doğru ölçüm yapıyo.doğum için 12 gecelik 1 pijama aldım yetti.Hanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;
1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?
Hepinize mutlu pazarlar sevgiler![]()