Hanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;
1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?
Hepinize mutlu pazarlar sevgiler