2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cok tesekkurler canım ilk etapta sütsagma pompası Almak lazımmıs hatta hastane cantasında kullanabiliriz.benım hastanem bizde var demişti gerek yok demişti ama ben yine de almak istiyorum. Biberon ilk etapta gerekir mi? Ek gıdata gectiğinde mi gerekir sence? Biberon almak da dert 102 bin tane modeli var :)
biberon bence yanında olsun. benim normal doğum oldu ama biraz erken olduğu için hipoglisemiye girdi ve şorıngayla beslenemedi ancak biberonla kendine geldi. 1 tane al bulunsun bence

Merhaba kızlar.50mg şeker sonucum 188 çıktı üst sınır 140mış.doktorum hemen diyetisyene gitmemi söyledi.salı gününe randevu aldım.bakalım inşallah gebelik şekeri çıkmaz. Yorgunluk için kan sayımı da yaptırdım.test anlamına internetten baktım,kansızlık da varmışBiraz canım sıkıldı :işsiz:

Cok tesekkurler canım ilk etapta sütsagma pompası Almak lazımmıs hatta hastane cantasında kullanabiliriz.benım hastanem bizde var demişti gerek yok demişti ama ben yine de almak istiyorum. Biberon ilk etapta gerekir mi? Ek gıdata gectiğinde mi gerekir sence? Biberon almak da dert 102 bin tane modeli var :)
Rica ederim canim. İhtiyaclar tecrubeler kisiden kisiye degisiyor. İlk dogumda goturdum ben biberon. Sutum gelmedi. İkinci gun msma verilmesini istedim. Gozlerinin ici sarardi. Hastanede enjektorle verdiler. Sutum yetmedi hem anne sutu hem mama aldi. Biberon kullandim. Avent naturel yenidogan aldim. Cam .Hangi marka alirsan al cam al. Bundada alcam sutum yetmiycek gibi geliyor. Hastaneye goturmiycem. Gerekirse enjektorle verirler. Sut sagma makinesindede biberon oluyor. Hepsinde oluyormu bilmiyorum. İlk almak istemiyorsan onu kullanabilirsin. Lazim olursa alirsin istedigini. Benim oglum avente alistigi icin makineninkini kabul etmedi. Sut sagma makinesi hastanenin oluyor. Servisteki iyi sagmiyorki. Yogun bakiminkini kullandim. Evdekilerden cok daha iyi cekiyor. Sen bilirsin yinede goturmek istersen hastaneninkinide kullanabilirsin.

Merhaba kızlar.50mg şeker sonucum 188 çıktı üst sınır 140mış.doktorum hemen diyetisyene gitmemi söyledi.salı gününe randevu aldım.bakalım inşallah gebelik şekeri çıkmaz. Yorgunluk için kan sayımı da yaptırdım.test anlamına internetten baktım,kansızlık da varmışBiraz canım sıkıldı :işsiz:
Gecmis olsun canim. Kansizlik bendede vardi demir ilaci basliyor yavas yavas duzelir. Diyetle kontrol altina alinir insallah endiselenme

canım gebelik şekeri bendede var diyet yapınca bişey olmuyor merak etme. sadece ben biraz fazla dikkat etmişim bebeğim biraz küçük hidiyo 2 hafta sonra tekrar gidicem düzelmiş olur inşallah

Selam kızlaar uzun zamandır yazamıyorum oruç tutanınız var mı :) ben ilk 5 gün tuttum o 5 gün boyunca bebeğim sadece sahur ve iftarda hareket etti bende endişelendim ve artık tutmuyorum.Alışverişleri yapmaya başladınız mı :)
Allah kabul etsin canım ben oruç tutmayı zorlanırım diye denemedim.alışverişe ben mayıs ayında kolayladım.bikaç kıyafet eksiği var,Bebek arabası,otokoltuğu,kanguru,banyo malzemeleri ile lohusa geceliği kaldı.ramazan olduğundan pek dışarı çıkamıyoruz eksikleri temmuz ayında tamamlamak istiyorum.ağustos ayında çok zorlanırım gibime geliyor.

Hanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;

1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?

Hepinize mutlu pazarlar sevgiler ❤️❤️
İyi pazarlar..140 altı çıkması gerekiyor..seninlkinde sıkıntı yok bence..120 çıktı benim..iyi dedi dr..
ben avent in süt sağmasını aldım, indirime girince..süt sağma poşeti de aldım ama avent in sür sağma kapları daha iyiymiş..direk ona sağabilirmişin..ondan da almak istiyorum abakalım..ateş ölçer nuk aldım, hem alın hem kulak ölçer..ben hastane için 2 pijama 1 gecelik aldım..sezeryan olacak benim büyük ihtimal, gecelik daha rahat olabilir diye bir tane bulunsun dedimm..
benim yorumlar bunlar:)

canım gebelik şekeri bendede var diyet yapınca bişey olmuyor merak etme. sadece ben biraz fazla dikkat etmişim bebeğim biraz küçük hidiyo 2 hafta sonra tekrar gidicem düzelmiş olur inşallah
İnşallah canım benim yengemde iki hamileliğinde vardı.gebeliği boyumca diyet yaptı.bebekler biraz ufak doğdu ama şimdi iki yeğenim de çok sağlıklı.

ben birde avent in yeni doğan setini aldım, içinde 3 biberon bir emzik var..bilmiyorum ilk etapta lazım olursa onu kullanacağım..

İyi pazarlar..140 altı çıkması gerekiyor..seninlkinde sıkıntı yok bence..120 çıktı benim..iyi dedi dr..
ben avent in süt sağmasını aldım, indirime girince..süt sağma poşeti de aldım ama avent in sür sağma kapları daha iyiymiş..direk ona sağabilirmişin..ondan da almak istiyorum abakalım..ateş ölçer nuk aldım, hem alın hem kulak ölçer..ben hastane için 2 pijama 1 gecelik aldım..sezeryan olacak benim büyük ihtimal, gecelik daha rahat olabilir diye bir tane bulunsun dedimm..
benim yorumlar bunlar:)
Tesekkur ederim polikistik overim var oyuzden sekerim cıkıcak diye ödüm kopuyordu simdi rahatladım

Hanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;

1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?

Hepinize mutlu pazarlar sevgiler ❤️❤️
Canım benim de ilk hamileliğim.benim işyerinin avent ile indirim anlaşması var süt pompası,biberon emzik vb avent aldım.inşallah memnun kalırım.her Bebek emzik almıyormuş, bazısı Bebek arabasında durmuyormuş.galiba bazı şeyleri bebeğimiz seçecek , bazı aldığımız ürünler de deneme yanılma olacak.

Canım kontrolüm iyi geçti çok şükür her şey yolunda.kızım da büyümüş 863 gr olmuş. Şeker yüklemesi yapıldı,50gr sıvıyı aldım bir saatin dolmasını bekliyorum.sonra kan vereceğim.hafta içi sonucum çıkacakmış.
Canım geçmiş olsun aç karnına mı gittin ben doktora sormayı unuttum

Selam kızlaar uzun zamandır yazamıyorum oruç tutanınız var mı :) ben ilk 5 gün tuttum o 5 gün boyunca bebeğim sadece sahur ve iftarda hareket etti bende endişelendim ve artık tutmuyorum.Alışverişleri yapmaya başladınız mı :)
Selam canım ilk 2 gün tuttum ikinci gün baş ağrısından öldüm sahura kadar geçmeyince daha tutamadım bide dediğin gibi ikinci gün yavrum hiç hareket etmedi günler uzun sudan dolayı sıkıntı olur diye tutmuyorum bende

Ay ne güzel insan mutlu oluyor böyle birilerinin düşünmesi seni bebeğini. Benim ailem dişin da kimse bir çöp bile almadı. Sormuyorlar bile gelde üzülme
Benimdi tek kendi annem aldı yengelerim tek tük bişiler almışlar kayınvalidem hiç bişi almadı sadece ona ip aldım verdi bir hırka iki yelek örüyor. Evlatlar sağlıklı olsun varsın almasınlar insan gönül koyuyor ama yapcak bişi yok

Baby me bulasik deterjanini kullaniyorum cok kopuklu ve kokusu agir. Cok dogal gelmedi bana ama iki yikama yapacaksan kullanabilirsin Cok dogal olanlarda cok iyi leke cikarmiyor. Granul sabun olanlar camasirda kaliyor kullananlarin yorumu kendimize bile toz deterjan kullanmiyorum. Sivi kullaniyorum. Uni dalin nuk kullandim. İnatci leke ve ek gidaya gecincede cok leke oluyor , cok cikarmiyorlar. Ariel baby kullaniyorum cikmayan lekelerde. İkinci yikamada sirke koyuyorum.
Zaten leke çıkarıcı ek gıdadan sonra gerekli oluyormus galiba. Uni dalın nuktan hangisinden daha memnun kaldınız

Benimdi tek kendi annem aldı yengelerim tek tük bişiler almışlar kayınvalidem hiç bişi almadı sadece ona ip aldım verdi bir hırka iki yelek örüyor. Evlatlar sağlıklı olsun varsın almasınlar insan gönül koyuyor ama yapcak bişi yok
Yani canım çok şükür ihtiyacımız yok da birilerinin bişeyler yapması hoşuma giderdi değer verdiklerini düşünürdüm

Tesekkur ederim polikistik overim var oyuzden sekerim cıkıcak diye ödüm kopuyordu simdi rahatladım
Korkma canım değerin normal bende polikistikten dolayı korkuyordum evdi ölçtüklerimre tokluk 58 ve 92 Ada'sında değişti. 75 lık yükleme de ise açlık 74 tokluk 86 çıktı sanırım arada şekerim düşüyor halsiz kalıyorum

Back
X