• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar gece boyunca yarım saatte bir adet sancısı çektim pozisyon değiştirince geçiyor nişan y da alttan en ufak bi değişiklik gelmedi ilk bebeğim de suyum bir anda geldiği için direk gittim dr a bunda da belden ağrı bekliyorum ve Bebek hareket ediyor karnımda eli kulağında Beld'i gelecek hastane bana 15 metre uzaklıkta ve acayip korkuyorum ilki normal Doğum bu da öyle olacak ama ben korkuyorum ☹️

şümdi iyimisin cnm

Kızlar gece boyunca yarım saatte bir adet sancısı çektim pozisyon değiştirince geçiyor nişan y da alttan en ufak bi değişiklik gelmedi ilk bebeğim de suyum bir anda geldiği için direk gittim dr a bunda da belden ağrı bekliyorum ve Bebek hareket ediyor karnımda eli kulağında Beld'i gelecek hastane bana 15 metre uzaklıkta ve acayip korkuyorum ilki normal Doğum bu da öyle olacak ama ben korkuyorum ☹️
Canım nasıl oldun agrın varmı hala? Artık bebegının zamanı geldi ıstediği Zaman sagsalim gelsin insallah baktın cok agrın var 4cm acıklıga gelınce epidural talep edersın hastanede karar verırsın canım

Görümcem kayısı yapmıştı canım şimdi yazın taze meyveden kırmızı erik ten yaptık onları ve kuru kayısı alıp ondanda yaptıricam sürekli içmek lazım ben suyla yatıyodum hemde çok zayıflamıştm :)
Kızlar kompostoları dogum oldugunda mı yapmak lazım sımdı yapıp buzluga mı atmak lazım? Bırde kac litre yapılması lazım sanırım ılk kez komposto yapıcam :)

Kızlaarr hastane cantalarınızı kapattınız mı? Ben yavas yavas toparlıyordum bugun artık kapatayım dedim ama esyalarım cantaya sıgmadı. En kucuk boy cekcekli valize sıgarım sıyordum ancaaakk ıllakı dısarıda bırsey kalıyor. Enson kendım ve bebegın esyalarını bir valize hijyenik malzemeleri de bir sırt cantasında toplayabıldım sorun bende mi acaba:( sizinkiler bir kucuk valize sıgdı mı

Eklentiler

• IMG_9823.webp
    IMG_9823.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 96
Kızlaarr hastane cantalarınızı kapattınız mı? Ben yavas yavas toparlıyordum bugun artık kapatayım dedim ama esyalarım cantaya sıgmadı. En kucuk boy cekcekli valize sıgarım sıyordum ancaaakk ıllakı dısarıda bırsey kalıyor. Enson kendım ve bebegın esyalarını bir valize hijyenik malzemeleri de bir sırt cantasında toplayabıldım sorun bende mi acaba:KK43: sizinkiler bir kucuk valize sıgdı mı
Kiyafetleri bir valize koydum. Cekcekli vsliz daha cok esya aliyir bide kiyafetler dizgin kaliyor. Suslemeler cikolata magnet kahve makinesi cay o tarz seylerde diger orta boy valize koydum. İki valiz oldu benimde.

Kızlaarr hastane cantalarınızı kapattınız mı? Ben yavas yavas toparlıyordum bugun artık kapatayım dedim ama esyalarım cantaya sıgmadı. En kucuk boy cekcekli valize sıgarım sıyordum ancaaakk ıllakı dısarıda bırsey kalıyor. Enson kendım ve bebegın esyalarını bir valize hijyenik malzemeleri de bir sırt cantasında toplayabıldım sorun bende mi acaba:KK43: sizinkiler bir kucuk valize sıgdı mı
Gayet normal canım, benim de aynıydı. Sağ salim kucağına al inşallah

Kızlar kompostoları dogum oldugunda mı yapmak lazım sımdı yapıp buzluga mı atmak lazım? Bırde kac litre yapılması lazım sanırım ılk kez komposto yapıcam :)
Dogumdan bir yada iki gun once yapip dolaba koycam buzluga atmiycam. Bittikce ydnusini yapArim. Tariften yapicam. Netten bilindik siteden.

Kızlar gece ki gibi sancılarım şiddetli değil yine ara ara geliyor belki açılmam vardır hastaneye gideceğim bi yarım saat sonra bakalım bi baksınlar bir de epidural iğne bende başarısız oldu şimdi de olur mu acaba ?

Kızlar gece ki gibi sancılarım şiddetli değil yine ara ara geliyor belki açılmam vardır hastaneye gideceğim bi yarım saat sonra bakalım bi baksınlar bir de epidural iğne bende başarısız oldu şimdi de olur mu acaba ?
Canim normal dogumdatamamen uyusturmuyorlar. Tamamen uyusturulursa ikinamazsin. Gmkontrolde sor istersen . Ve ne kadar acikliktan sonra epidural yapiyorlar. 4 cm degildir. Epiduralin etkisi kisa surede cunku. 6 yada 8 cm diye aklimda o zaman dayanamazsan karar verirsin yada. Dogumda karar verecegini soyleyebilirsin. Guzel haberlerle gelirsin insallah

Ben hurclara koydum,bazi malzemeleri kilitli posetler koydum,etiket yapistirdum uzerlerine ama daha valize koymadim..benim buyuk valiz,sigar diye dusunuyorum..cunku hediyelik vb.malzemeleri annem getirecek hastaneye.bir kalin bir ince kundak gibi battaniyeler var ,2 tane battaniye var,ayrica kalin battaniyede koysam mi?sen koydun mu kalin battaniye?kac bez koydun bir de?
Bence sorun sende degil;)bizimde ev hastane yakin aslinda ama yine de lazim olur bulamazsam diye ben de birsuru sey koymusum:)

Ben hurclara koydum,bazi malzemeleri kilitli posetler koydum,etiket yapistirdum uzerlerine ama daha valize koymadim..benim buyuk valiz,sigar diye dusunuyorum..cunku hediyelik vb.malzemeleri annem getirecek hastaneye.bir kalin bir ince kundak gibi battaniyeler var ,2 tane battaniye var,ayrica kalin battaniyede koysam mi?sen koydun mu kalin battaniye?kac bez koydun bir de?
Bence sorun sende degil:KK66:bizimde ev hastane yakin aslinda ama yine de lazim olur bulamazsam diye ben de birsuru sey koymusum:)
Canım bez almıyorum hastane verıyor. Hedıyelıkler dırekt arabada suan eve hıc getırmedık. Battanıye ıcın ıse hastane cıkısının bır penye battanıyesı vardı bırde cıkısta kullanmak uzere bebege orgu battanıye aldım okadar :) ben de esyaları kılıtlı seffaf paketlere koydum alırken ıclerınde ne war dıye gorup almak ıyı oluyor. Normalde ıslak mendıl kagıt havlu fln hastanede vardır ama ben onları da aldım boylece bı valız bı sırt cantasına anca sıgdım

Ne kadar yaparsan o ladar iyi cnm cunki her emzirmeden sonra bi bardak tatli icecek ve bol su alman lazm bide hastaneyede goturursen iyi olur gaz icin ve buyuk tuvalet icin

Bizde doktordan yeni geldik..kizimin gelişimi guzel..ama kızımın idrar torbasında büyüme vardı..demekki yeni oluşmuş..cunku geçen hafta öyle bi sorun yoktu..morelim bozuldu.doktorum heran doğum yapabilirsin dedi hazırlıklı ol dedi..kizlar idrar torbasını büyümesini duyan varmı..

Bizde doktordan yeni geldik..kizimin gelişimi guzel..ama kızımın idrar torbasında büyüme vardı..demekki yeni oluşmuş..cunku geçen hafta öyle bi sorun yoktu..morelim bozuldu.doktorum heran doğum yapabilirsin dedi hazırlıklı ol dedi..kizlar idrar torbasını büyümesini duyan varmı..
Bebek artık cok asagıda her an gelebilir diye mi doktorun idrar torban buyumus dedi canım? Bebegın iyimiş takvimin de müsait saglıkla gelsin kuzucugun

Back
X