- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
- #22.481
Buğün forum pek bi sessiz hayırdır herkez doguma mı gitti:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 37 de gittim baska kontrolum yok. Erken bi durum olmazsa 39. Hafta sezeryana gidecegim.. Yok canım kontrol Cumartesi başka doktor bakacak hem de benim ki izinde ben de çok merak ediyorum İnan ki yazıcam hemen senin ne zaman kontrolün ?
Ben de siparis verdimmmm:) gule gule kullanalimKızlar tunikoda bayram indirimi var sling dusunen varsa suan indirimde ben sipariş verdim ilgilenen varsa bilginize
Canim dogumuna cok az gun kalmis bak gelisimi de guzelmis masallah iyi seyler dusun.dogduktan sonra sikinti yaratacak bi durum degildir insallah icni ferah tutBizde doktordan yeni geldik..kizimin gelişimi guzel..ama kızımın idrar torbasında büyüme vardı..demekki yeni oluşmuş..cunku geçen hafta öyle bi sorun yoktu..morelim bozuldu.doktorum heran doğum yapabilirsin dedi hazırlıklı ol dedi..kizlar idrar torbasını büyümesini duyan varmı..
Benim de bi kabin boyu valiz (bebisin esyalari) bi de sirt cantasi (benim esyalarim) oldu canim zar zor sigdi:)Kızlaarr hastane cantalarınızı kapattınız mı? Ben yavas yavas toparlıyordum bugun artık kapatayım dedim ama esyalarım cantaya sıgmadı. En kucuk boy cekcekli valize sıgarım sıyordum ancaaakk ıllakı dısarıda bırsey kalıyor. Enson kendım ve bebegın esyalarını bir valize hijyenik malzemeleri de bir sırt cantasında toplayabıldım sorun bende mi acabasizinkiler bir kucuk valize sıgdı mı
Ya sorma valla. Bugün gittik nst de sancım en çok 50 idi. Hiçbir şey ifade etmiyor Dedi doktorda. Midem gece çok bulandı 2 saat belki toplasam uyumuşumdur dedim. Vajinal muayene yapıcam nst den sonra Dedi. Yaptı 1 parmaklık açıklığım varmış rahim tam Doğum kıvamına gelmemiş daha Dedi. Ama süreç birden de ilerleyebilirmiş kesin bir şey söyleyemeyiz Dedi. Suyum azalıyormuş çok olmasa da evet risk var Dedi, İstersen yarın gel suni sancı verelim seni çok yormadan bi deneyelim Dedi. Başarısız olursa verilen suni sancıyla sezaryene alacak yani. Nedense pek hoşlanmadım bu fikirden bir de Bayram geliyor diye cırt cırt kesiyorlar sinir oluyorum hep bi bahane ya. Bebeğim için riskliyse risklidir yani bana bunu söyle dimi. Kesin sezaryen yapmam gerek de. Yok ben beklerim diyorsan hergün nst ve usg takibi yapmam lazım Dedi, ben de kurtköyden Kocaeli ye gidiyorum doktora, hergün hergün 40 dk zor oluyor. Son dk herhangi bir hastanede doğurucam galiba çok sıkıldım :)Çok geçmiş olsun cnm. Enfeksiyonu genital bölgeden mi kapmışsın solunum yolu filan mı, yoksa ameliyatta mı hata yaptılar acaba..
Bir melek daha dünyaya indiHayırlı olsun
angel5angel de bu sekilde son 3 gün kala cnm dogurdu. senin de takvime göre 5 kalmıs. sancı beklemek zormus anlıyorum ben 38. haftadaym bem bile bekliyorum n![]()
Canım erikleri yapmıştı kayınpederim dolapta saklıyorum kuru kayısı da 1 kilo dan baya çıkarmış öyle dediler bende bayramdan snra yaptırıcam çok olsun biraz hastanede tüketiriz eve gelince de sabah akşam içilirse tuvalet sıkıntısı yaşamayız sütte yapar annem gece gündüz bütü bardakla veriyordu iç diye ozaman anlamsız buluyodum şimdi anlıyorum daha:))Kızlar kompostoları dogum oldugunda mı yapmak lazım sımdı yapıp buzluga mı atmak lazım? Bırde kac litre yapılması lazım sanırım ılk kez komposto yapıcam :)
Ayy hadi hayırlı olsun. Benımkı bugün elime ulastım evde hemen bi pilot deneme yaptım gayet kolay ve rahat gozukuyorBen de siparis verdimmmm:) gule gule kullanalim
Neko wrap sling aldım canım
Komposto tariflerinde genelde seker katılıyor canım ama biz dogum sonrası devamlı içeceksek sekersiz yapsak daha mı iyi olur acaba?Canım erikleri yapmıştı kayınpederim dolapta saklıyorum kuru kayısı da 1 kilo dan baya çıkarmış öyle dediler bende bayramdan snra yaptırıcam çok olsun biraz hastanede tüketiriz eve gelince de sabah akşam içilirse tuvalet sıkıntısı yaşamayız sütte yapar annem gece gündüz bütü bardakla veriyordu iç diye ozaman anlamsız buluyodum şimdi anlıyorum daha:))
Canım sen Kurtköy de hangi hastaneye gidiyorsun ?Ya sorma valla. Bugün gittik nst de sancım en çok 50 idi. Hiçbir şey ifade etmiyor Dedi doktorda. Midem gece çok bulandı 2 saat belki toplasam uyumuşumdur dedim. Vajinal muayene yapıcam nst den sonra Dedi. Yaptı 1 parmaklık açıklığım varmış rahim tam Doğum kıvamına gelmemiş daha Dedi. Ama süreç birden de ilerleyebilirmiş kesin bir şey söyleyemeyiz Dedi. Suyum azalıyormuş çok olmasa da evet risk var Dedi, İstersen yarın gel suni sancı verelim seni çok yormadan bi deneyelim Dedi. Başarısız olursa verilen suni sancıyla sezaryene alacak yani. Nedense pek hoşlanmadım bu fikirden bir de Bayram geliyor diye cırt cırt kesiyorlar sinir oluyorum hep bi bahane ya. Bebeğim için riskliyse risklidir yani bana bunu söyle dimi. Kesin sezaryen yapmam gerek de. Yok ben beklerim diyorsan hergün nst ve usg takibi yapmam lazım Dedi, ben de kurtköyden Kocaeli ye gidiyorum doktora, hergün hergün 40 dk zor oluyor. Son dk herhangi bir hastanede doğurucam galiba çok sıkıldım :)
Ya sorma valla. Bugün gittik nst de sancım en çok 50 idi. Hiçbir şey ifade etmiyor Dedi doktorda. Midem gece çok bulandı 2 saat belki toplasam uyumuşumdur dedim. Vajinal muayene yapıcam nst den sonra Dedi. Yaptı 1 parmaklık açıklığım varmış rahim tam Doğum kıvamına gelmemiş daha Dedi. Ama süreç birden de ilerleyebilirmiş kesin bir şey söyleyemeyiz Dedi. Suyum azalıyormuş çok olmasa da evet risk var Dedi, İstersen yarın gel suni sancı verelim seni çok yormadan bi deneyelim Dedi. Başarısız olursa verilen suni sancıyla sezaryene alacak yani. Nedense pek hoşlanmadım bu fikirden bir de Bayram geliyor diye cırt cırt kesiyorlar sinir oluyorum hep bi bahane ya. Bebeğim için riskliyse risklidir yani bana bunu söyle dimi. Kesin sezaryen yapmam gerek de. Yok ben beklerim diyorsan hergün nst ve usg takibi yapmam lazım Dedi, ben de kurtköyden Kocaeli ye gidiyorum doktora, hergün hergün 40 dk zor oluyor. Son dk herhangi bir hastanede doğurucam galiba çok sıkıldım :)
Canım ilk defa duydum.acaba o an çiş yapmamıştı ondan mı büyük gözüktü.Bizde doktordan yeni geldik..kizimin gelişimi guzel..ama kızımın idrar torbasında büyüme vardı..demekki yeni oluşmuş..cunku geçen hafta öyle bi sorun yoktu..morelim bozuldu.doktorum heran doğum yapabilirsin dedi hazırlıklı ol dedi..kizlar idrar torbasını büyümesini duyan varmı..
Canım hangi hastaneye gidiyorsun? Senin dr muydu kilolusun normal Doğum yapamazsın diyen?Ya sorma valla. Bugün gittik nst de sancım en çok 50 idi. Hiçbir şey ifade etmiyor Dedi doktorda. Midem gece çok bulandı 2 saat belki toplasam uyumuşumdur dedim. Vajinal muayene yapıcam nst den sonra Dedi. Yaptı 1 parmaklık açıklığım varmış rahim tam Doğum kıvamına gelmemiş daha Dedi. Ama süreç birden de ilerleyebilirmiş kesin bir şey söyleyemeyiz Dedi. Suyum azalıyormuş çok olmasa da evet risk var Dedi, İstersen yarın gel suni sancı verelim seni çok yormadan bi deneyelim Dedi. Başarısız olursa verilen suni sancıyla sezaryene alacak yani. Nedense pek hoşlanmadım bu fikirden bir de Bayram geliyor diye cırt cırt kesiyorlar sinir oluyorum hep bi bahane ya. Bebeğim için riskliyse risklidir yani bana bunu söyle dimi. Kesin sezaryen yapmam gerek de. Yok ben beklerim diyorsan hergün nst ve usg takibi yapmam lazım Dedi, ben de kurtköyden Kocaeli ye gidiyorum doktora, hergün hergün 40 dk zor oluyor. Son dk herhangi bir hastanede doğurucam galiba çok sıkıldım :)
Canım meyveleri doğrayıp tencereye koydum kaynattım,içine hiç şeker atmadığım için suyunu biraz az koydum.ama tarifim Yok göz kararı yaptım.Komposto tariflerinde genelde seker katılıyor canım ama biz dogum sonrası devamlı içeceksek sekersiz yapsak daha mı iyi olur acaba?
Ben Pendik bölge hastanesine gidiyordum Mustafa Özbek'ti doktorum ama bırakmıştım orayı hijyenik bulmadığımız için. Sonra acıbadem sigortamız var diye Kocaeli acıbadem e geçtik malum altunizade ye gitmek daha zor İstanbul trafiğinde. Sen nereye gidiyorsun burada mısın var mı bir ÖnerinCanım sen Kurtköy de hangi hastaneye gidiyorsun ?